reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Nikusia ja mam 3 pudla takie pol na pol metra... 50-74. Czesc dalam kolezance tej co ma 8tyg corke. Z kolei ona juz odklada to co za male dla mnie. Super by bylo jak by sie olazalo ze bedzie znow corcia. A jak chlopak to juz sobie wobrazam ile roboty bedzie przy przegladaniu tego wszystkiego i robieniu zdjec na sprzedaz :p tez bym Wam tutaj wstawila ale z norwegii wysylka dosc droga a do pl sie raczej nie wybieram w tym roku. Ahh pozyjemy zobaczymy :)

reklama
Ale bym chętnie coś dziewczęcego pokupowała, ale najpierw muszę się dowiedzieć co tam w brzuchu siedzi :)

Też sobie chwalę obrotowe kółka, przez zaspę tyłem ciągnęłam wózek, z resztą u nas wszystko z ulic zagarniają na chodniku, pasy nie pasy, więć i tak tylko sankami da się znośnie przejechać i w tym roku muszę zakupić Adaśkowi :D

Mrowka moja bratowa miała taki wózeczek tylko z tych starszych modeli fakt jest duży ale naprawde jest świetny super się go prowadzi i dziecko ma naprawdę dużo mniejsca nie gniecie się np w kombinezonie ja gdyby nie to że nie zmieści mi się do auta to tez bym go kupiła

hehe w Norwegii to faktycznie wózek musi spełniać inne kryteria, u nas w tym roku była długo zima, śniegu może wszystkiego max 2 miesiące, ale raczej mniej :p

Nikaa - o TO TAKICH teraz mam sporo...bo Młoda właśnie przeszła z 128 na 134. Więc jeszcze nie wyniesione, Mam dużo sukieneczek bardzo ładnych i na prawdę nie zniszczonych :tak:
Ale to jak przejrzę wszystko to będę Wam wysyłać inf.
No u mnie dziewczyny leży to na strychu...I PO CO?
Wiadomo, że Domisia w różowe ubierała nie będę :baffled:...więc może jeszcze nie jednemu maluchowi posłużą :tak:
Ewa- odp na priva :tak:
Anetanorwegia- widzisz kochana ja byłam pewna, że będzie u nas córeczka...już nawet prać te malutkie różowe zaczęłam... a TU 3 X na USG SIUSIAKA widać :-)...więc wiesz...

Dziewczyny, ja oczywiście nadal się dokształcam w temacie wózkowym i wczoraj trafiłam na fajny artykuł: Jak kupować wózek dla dziecka? może się przyda, zwłaszcza tym, które pierwszy raz będą miały maluszki :-)
Na bazie tego artykułu stworzyłam sobie tabelkę, co jest dla mnie ważne i teraz zamierzam jeszcze raz poszperać po necie w poszukiwaniu opinii już konkretnie o wybranych trzech modelach wózeczków, potem do sklepu, żeby zweryfikować to, co na papierze i może:szok: uda się nam wybrać ostatecznie. Wielki finał przewiduję w styczniu :-D:-D:-D

reklama
ja miałam wózek, który jak chciałam wsadzić do bagażnika to musiałam kółka zdjąć dla mnie to porażka!!!!! i masakra!!!!! bo ja sama tego zrobić nie umiałam/nie chciałam, wózek musi być poręczny a nie kombinacje ze zdejmowaniem kołek :-( to jest robota dla chłopa a nie dla baby z małym dzieckiem :-) i kołka duże muszą być ale przednie obrotowe i pompowane ;-) hmmm ja jeszcze mojego ideału nie znalazłam :baffled:

Do góry