reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Nikusia ja mam 3 pudla takie pol na pol metra... 50-74. Czesc dalam kolezance tej co ma 8tyg corke. Z kolei ona juz odklada to co za male dla mnie. Super by bylo jak by sie olazalo ze bedzie znow corcia. A jak chlopak to juz sobie wobrazam ile roboty bedzie przy przegladaniu tego wszystkiego i robieniu zdjec na sprzedaz :p tez bym Wam tutaj wstawila ale z norwegii wysylka dosc droga a do pl sie raczej nie wybieram w tym roku. Ahh pozyjemy zobaczymy :)

reklama
Ale bym chętnie coś dziewczęcego pokupowała, ale najpierw muszę się dowiedzieć co tam w brzuchu siedzi :)

Też sobie chwalę obrotowe kółka, przez zaspę tyłem ciągnęłam wózek, z resztą u nas wszystko z ulic zagarniają na chodniku, pasy nie pasy, więć i tak tylko sankami da się znośnie przejechać i w tym roku muszę zakupić Adaśkowi :D

Mrowka moja bratowa miała taki wózeczek tylko z tych starszych modeli fakt jest duży ale naprawde jest świetny super się go prowadzi i dziecko ma naprawdę dużo mniejsca nie gniecie się np w kombinezonie ja gdyby nie to że nie zmieści mi się do auta to tez bym go kupiła

hehe w Norwegii to faktycznie wózek musi spełniać inne kryteria, u nas w tym roku była długo zima, śniegu może wszystkiego max 2 miesiące, ale raczej mniej :p

Nikaa - o TO TAKICH teraz mam sporo...bo Młoda właśnie przeszła z 128 na 134. Więc jeszcze nie wyniesione, Mam dużo sukieneczek bardzo ładnych i na prawdę nie zniszczonych :tak:
Ale to jak przejrzę wszystko to będę Wam wysyłać inf.
No u mnie dziewczyny leży to na strychu...I PO CO?
Wiadomo, że Domisia w różowe ubierała nie będę :baffled:...więc może jeszcze nie jednemu maluchowi posłużą :tak:
Ewa- odp na priva :tak:
Anetanorwegia- widzisz kochana ja byłam pewna, że będzie u nas córeczka...już nawet prać te malutkie różowe zaczęłam... a TU 3 X na USG SIUSIAKA widać :-)...więc wiesz...

Dziewczyny, ja oczywiście nadal się dokształcam w temacie wózkowym i wczoraj trafiłam na fajny artykuł: Jak kupować wózek dla dziecka? może się przyda, zwłaszcza tym, które pierwszy raz będą miały maluszki :-)
Na bazie tego artykułu stworzyłam sobie tabelkę, co jest dla mnie ważne i teraz zamierzam jeszcze raz poszperać po necie w poszukiwaniu opinii już konkretnie o wybranych trzech modelach wózeczków, potem do sklepu, żeby zweryfikować to, co na papierze i może:szok: uda się nam wybrać ostatecznie. Wielki finał przewiduję w styczniu :-D:-D:-D

reklama
ja miałam wózek, który jak chciałam wsadzić do bagażnika to musiałam kółka zdjąć dla mnie to porażka!!!!! i masakra!!!!! bo ja sama tego zrobić nie umiałam/nie chciałam, wózek musi być poręczny a nie kombinacje ze zdejmowaniem kołek :-( to jest robota dla chłopa a nie dla baby z małym dzieckiem :-) i kołka duże muszą być ale przednie obrotowe i pompowane ;-) hmmm ja jeszcze mojego ideału nie znalazłam :baffled:

Do góry