mlodamama21
Fanka BB :)
Wlasnie patrze na wersje w telefonie w razie szpitala ale wgl nie da sie przeskoczyc na ost str
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jagna, dzięki, ale ja w rurki się nie wbiję, po pierwsze się nie czuję, po drugie do kozaków na 100% nie wetknę... Może mouse by chciała??
Jestes zarejestrowana w urzędzie pracy??? Jeżeli tak to wiesz może jak to wygląda w ciąży, bo mi jakoś nie podrodze tam (drugi koniec miasta)Hej, wróciłam już z UP i od psychologa z Ignacym. Jak ja uwielbiam chodzić z nim do psychologów, zawsze nasłucham się samych superlatyw o swoim dziecku
co do spodni ciążowych to ja łaziłam 2 tygodnie bo ciuchach koło siebie i nic nie było, zdecydowałam się więc na nowe i za 79 kupiłam sobie spodnie w H&M, ale wiecie co, tam były też takie z przeceny i po 30 zł, tylko że były 36 albo 42 i wyżej więc ja się nie wbiłam, bo muszę mieć 38.
A dzisiaj założyłam jesienną kurtkę, ale się cieszę że się w nią mieszczę
spadam na judo na 16.30