mlodamama21
Fanka BB :)
Witajcie, ja też uwielbiam chodzić do lumpeksów (my ze znajomymi mówimy na lumpki GALERIE ) i powiem Wam że kupiłam tam sobie już 3 pary spodni ciążowych po 12-13 zł, w tym jedna parę H&M MAMA o bluzkach nie wspomnę. no i dla dzidziulka kupiłam już jakieś śpiworki. Ciuszków staram się nie kupować bo właśnie w dalszym ciągu przeglądam i piorę ciuszki po moim pierwszym dziecku i okazuje się że mamy tego całkiem sporo, w każdym rozmiarze. Więc ciuszków nie kupuję (tzn. staram się, bo niektóre są takie słodziutkie). I tak przeglądałam wczoraj ubranka i znalazłam jedną różową bluzkę ciążową H&M MAMA w rozmiarze XL, rękaw 3/4. Może któraś Was ma ochotę na tą bluzkę/tunikę bo dla mnie zdecydowanie za duża. Oddam ją gratis w dobre ręce Potrzebowałabym tylko o informację na priv i adres pod który mam wysłać. Problem tylko w tym że z kompa w domu mam problem żeby wstawić zdjęcie. Mogę ewentualnie mmsem przesłać. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Jak Ci zbywa to ja odkupię
a jeśli chodzi o badania moczu to jakieś specjalne trzeba na nerki.. boli mnie jak nie wiem co