reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witajcie, ja też uwielbiam chodzić do lumpeksów (my ze znajomymi mówimy na lumpki GALERIE :) ) i powiem Wam że kupiłam tam sobie już 3 pary spodni ciążowych po 12-13 zł, w tym jedna parę H&M MAMA :) o bluzkach nie wspomnę. no i dla dzidziulka kupiłam już jakieś śpiworki. Ciuszków staram się nie kupować bo właśnie w dalszym ciągu przeglądam i piorę ciuszki po moim pierwszym dziecku i okazuje się że mamy tego całkiem sporo, w każdym rozmiarze. Więc ciuszków nie kupuję (tzn. staram się, bo niektóre są takie słodziutkie). I tak przeglądałam wczoraj ubranka i znalazłam jedną różową bluzkę ciążową H&M MAMA w rozmiarze XL, rękaw 3/4. Może któraś Was ma ochotę na tą bluzkę/tunikę bo dla mnie zdecydowanie za duża. Oddam ją gratis w dobre ręce :) Potrzebowałabym tylko o informację na priv i adres pod który mam wysłać. Problem tylko w tym że z kompa w domu mam problem żeby wstawić zdjęcie. Mogę ewentualnie mmsem przesłać. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Jak Ci zbywa to ja odkupię:)

a jeśli chodzi o badania moczu to jakieś specjalne trzeba na nerki.. boli mnie jak nie wiem co:(

reklama
Ja bym pojechala na IP ginekologiczna jak uznaja ze to cos innego to sprowadza specjaliste. Moja siostra w kazdej ciazy miala kolke nerkowa podobno koszmarny bol i zawsze jechala na ip gimekologiczna i oni sie nia zajmowali i jak kladli ja do szpitala to na oddzial ginekologiczny

u nas jest jeden normalny szpital, jeden ginekologiczny i mój prywatny medicor gin-poł... i chyba jedynie odpowiada mi medicor... mój lekarz gin i wgl warunki.. tylko czy ich bedzie interesowac nerka?

mouse, to Ty mi konkurencję chcesz robić? ;) też 40 szukam, choć nie wiem, czy nie jestem zbyt dużą optymistką i nie potrzebuję 42 :p Oni tam dostawy mają we wtorki. Od razu mówię, ze byłam w środę i mieli tylko 36 i 50 :p

Jagna, też kupuję w rossmanie i odbieram prezenty :D

Rossman sam w sobie ma dobre ceny, a i dużo promocji, wszystkie kosmetyki itp tam kupuję :p

Ja mam do zbycia spodnie( z guma na brzuchu są w stylu leginsów) ciążowe z Lidla. Za duże kupiłam bo są 40-42, a potrzebuję 36-38 takich
Mlodamama jedź na ginekologię

tak wgl nie wiem co mnie boli... jak się przekręce ciałem na bok jakbym chciała się oglądnąć.. to boli mnie właśnie w miejscu załamania skóry... nie za wysoko na nerke?

reklama
szczerze mówiąc to nie wiem gdzie są w końcu te nerki.... ale skoro bardzo cię boli to ja bym pojechała.... przynajmniej sprawdzą.... najwyżej cię odeślą do domu! zresztą nic nie tracisz a po co masz cierpieć :)

Do góry