reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hey dziewczynki! Jestem tu bo chcialam podzielic sie z wami wiadomoscia ze wraz z mezem podjelismy juz ostateczna decyzje. Bardzo kochamy naszego skarbusia i zdecydowalismy donosic ciaze. Bierzemy na bary wszystko co los nam dal, liczymy sie z tym ze bedzie cholernie ciezko ale damy rade- musimy. W tym momencie mysle ze nie moglabym podjac innej decyzji, nie poradzilabym sobie z mysla ze pozwolilam odejsc mojemu ukochanemu synkowi.
Bede tu co jakis czas zagladac, moze czasami cos do Was skrobne.
Jak mozecie wpiszcie mojego szkraba do tabelki - synuś - Eryk;) dziekuje i pozdrawiam!

reklama
kotti Eryczek na pewno będzie cudownym chłopcem:tak:, a Wy wspaniałymi rodzicami. Będziemy Cię wspierać i dacie radę ze wszystkim ! :) Ja służę pomocą, jeśli chodzi o lekarza kardiochirurga, jeśli taki będzie potrzebny kiedyś.
Rozmawiaj z nami tak często jak dasz radę.. nasze dzieci niczym się nie różnią od siebie.

Ostatnia edycja:
Kotti dobrze, ze decyzja podjęta :) Zaraz wpiszę Eryka w tabelkę. Nie musisz zaglądać tylko od czasu do czasu, a możesz częściej, w końcu możesz się z nami dzielić trudami ciąży, swoim samopoczuciem itp.
Pozdrawiam.

Kotti tak jak napisała Secreto, wszystkie dzieci są równe. Wpadaj tu jak najczęściej i pisz z nami normalnie o ile czas Ci pozwoli.
Zazdroszczę Tobie i innym Dziewczynom, które już znają płeć... Możecie KUPOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Kotti- podziwiam Cię i myślę że jesteś bardzo silna!!Na pewno Bóg Wam to kiedyś wynagrodzi, że taką decyzję podjeliście.Masz tu w nasz wszystkich wsparcie Kochana. Wierzę, że Eryk będzie wspaniałym dzieckiem, a przeciwności losu pokonacie bez większych przeszkód, czego Wam z całego serca życzę.Dbaj o siebie i maluszka.

Kotti myślę że najgorsze już za wami tzn podjęcie tak trudnej decyzji. Sercem jestem z wami i waszym Eryczkiem ściskam mocno i pisz do nas jak najwięcej bo wciąż o tobie myślimy.

Kotti dobrze, że decyzja podjęta. Choć na pewno ciągle przeżywacie stres to teraz może będzie Wam troszkę łatwiej. Dbajcie o siebie i odzywaj się do nas częściej by opowiedzieć co u Was. Pozdrów Eryczka :*

Kotti bardzo dzielna kobietka z Ciebie i z meza dzielny facet, moim zdaniem dobra decyzja, sama tez bym tak postapiła................... nie zagladaj od czasu do czasu, pisz z nami w końcu jestes marcoweczką!!!!!!!!

Byłam u mamci na cmentarzu, w 5-10-15 kupiłam Kurczakowi spodnie, potem wlazłam do hurtowni z wozkami i tam kupiłam AUTOBUS dla Kurczaka bo nie miał w kolekcji a z wozków wpadł mi w reke graco symbio w sklepie kosztował 2409 ale na ceneo sprawdzałam i sa tansze a poza tym babsko w sklepie bylo niemiłe:crazy:

reklama
Kotti jestesmy z toba twoim Eryczkiem i męzem i mozesz na nas liczyc!

witam nowa mamusie!

ja juz po plombowaniu, nie bylo tak zle, troche bolalo ale jestem z siebie dumna. Okazalo sie ze jeszcze 2 zeby do roboty...

Do góry