reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Troche przykro, ze jestem tu pomijana mimo mojego pytania, na ktore do tej pory mie dostalam odpowiedzi, wiec nie wiem po co mam byc gdzies, gdzie jestem w ogole niewidoczna. Poszukam gdzies indziej informacji. Dziekuje...

Oczywiscie zadnej z Was nie atakuje.

reklama
Cześć dziewczęta, ja się witam i uciekam, bo muszę dzisiaj odwiedzić ZUS i skarbówkę
pinki, pieluchy rzeczywiście są świetne i naturalne, ja to jeszcze napalam się na bambusowe, bo bardzo lubię tę tkaninę. A bazarek to znajdziesz na Chusty.info - chusty do noszenia dzieci i pokrewne tematy - Chustoforum i 1000 przydatnych informacji
moniqaa, ja tez jem to samo i 7+, ale nie przejmuję się, bo nic prócz brzucha mi nie urosło. 5 lat temu przytyłam 20 kg przez całą ciążę i też raz dwa to zrzuciłam bez żadnego wysiłku.

Ostatnia edycja:
Koreczek, daj spokój. Nie ma się co obrażać ;)
Tu jest tyle ludzi i tyle się pisze, i każdy ma tyle spraw na głowie, że czasem się czyta po prostu po łebkach. Jak masz ważne pytanie, to je wydrukuj pogrubionymi dużymi literami i każdy zauważy :)
Nikt tu nikogo specjalnie nie pomija ani nie izoluje ;)

Koreczek dokładnie, nie uciekaj :) tu jest tyle wątków, że czasami się coś przeoczy nawet niespecjalnie :)
Marcia a miałaś już się nie stresować :no::no: gratuluje 15 tygodnia :D:D a Mamusiu synka Tobie gratuluje już 17 tygodnia ! jesteś naszą weteranką ! :D

Ewa ja Cie podziwiam za to pisanie :) chciałabym mieć taką pasję, ostatnio mi mąż kazał napisać parę tekstów o czekoladowych prezentach i myślałam, że umrę już nie mówiąc o pracy mgr ! dramat :p

cześć

nie odzywam sie bo kiepsko sie czuje, muli mnie okropnie, glowa boli a na dodatek dziecko sie nie rusza i juz mam stresa:no:i leze w lozku :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jak sie ogarne ze soba to sie odezwę :-)

secreto dzięki, 17 tygodni a ja sie czuje jak w 10tym :-(

Mamusia synka przecież niedawno byłaś u ginekologa i było w porządku :) a musi się już ruszać? Ja też jeszcze niczego nie czuje zaraz zacznę schizować, że też powinnam coś czuć :|

Mamusia, spokojnie, zjedz coś słodkiego (o ile dasz radę), połóż się i poczujesz ruchy na pewno :) Liczy się dopiero jakoś po 20 tygodniu, więc teraz jeszcze Młoda ma prawo sobie przysnąć na dłużej ;)

Secreto, ja zawsze miałam słowotok ;) Na maturze z ang. obcięli mi punty tylko za... długość rozprawki - przekroczyła o 100% :/

Jeszcze mi 3 teksty zostały, ale się Nuśka obudziła, więc lecę do niej :)

reklama
Czesc monika pewnie ze mozesz dolaczyc..witamy!

secreto no mialam sie nie stresowac ale wez i sie nie stresuj jak zaczyna siejakies plamienie ktorego w drugim trymestrze teoretycznie nie powinno juz byc i juz sama nie wiem czy to lepiej czy gorzej ze tym razem nie swieza krew tylko brazowe plamienie. Leze sobie i nic nie robie powiedzialam dla cory i mezusia ze leze plackiem niech sie dzieje co chce ale sie nie ruszam z domu i juz . Ciekawe ile takwytrzymam i wiecie najsmieszniejsze jest to ze jak np moge posprzatac domto mi sie po prostu nie chcialo a jak mam lezec i nic nie robic to wtedy chetnie bym sie zabrala za sprzatanie no obled jakis.

koreczek kochana przykro mi ze sie poczulas niezauwazona ale tak jak dziewczyny pisza kazda ma tyle na glowie i tyle produkujemy tych postow ze czesto nam cos unika . Pisz co za pytanie mialas bo nie bede przeszukiwac forum i jak bede w stanie to ci odpowiem :-)

Do góry