reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Nie wiem czy jutro bede miala czas pojechac do lekarza bo dzisiaj zmarla ta moja ciocia takze mastepne dwa dni beda bardzo intensywne bo musze sie zajac pochowkiem. Dobrze ze juz sie nie meczy biedna...

reklama
Nie wiem czy jutro bede miala czas pojechac do lekarza bo dzisiaj zmarla ta moja ciocia takze mastepne dwa dni beda bardzo intensywne bo musze sie zajac pochowkiem. Dobrze ze juz sie nie meczy biedna...
Wyrazy współczucia:-:)-(
Jagna, fajnie, że wizyta udana :tak: A macie jakieś preferencje co do płci?
Co do płci chcielibyśmy chłopca, tak co by parka była;-)
Gratuluję kopniaczków. Oj ja czekam na kopniaki;-) i Celinka też:-D
A my dziś byłyśmy z córcią w kinie, na Dzwoneczku. Raz w miesiącu nasze centrum kultury robi taki seans i bilety są taniutkie bo wyszło za nas dwie 18zł:-)

marcia strasznie mi przykro :-(

Goście pojechali, ja jestem zajechana, brzuch mnie w nocy bolał :-( ehhh ale Młoda się kręci i dziś już chyba ostatecznie zatwierdziliśmy jej imię :-)

Kupiłam Kurczakowi nowy dywan do pokoju i w następny week chcemy go pomalować po potem zima a potem Mała się pojawi i już malować się nie da.........

Śliczne imię:-D:-D:-D
Maż wymyślił dla dziewczynki Zosia, ale my nieraz na Celinkę Zośka mówimy i tak jakoś mi nie pasuje, a dla chłopca nie mam pomysłu. Będziemy musieli usiąść nad imiennikiem;-)

reklama
Dziewczyny jestem od piątku wieczorem w szpitalu. Sączyły mi się wody płodowe i zostałam na obserwacji. Niestety w weekend żadnych dodatkowych badań nie robią i muszę czekać do jutra żeby się czegokolwiek dowiedzieć. Mam mieć zrobione USG żeby można było zobaczyć ile jest wód płodowych i czy dzidzia jeszcze żyje... Nie wiem co mam myśleć. Cała jestem w stresie. Boję się, że stracę moją kruszynkę...

Do góry