reklama
pinki1980
Fanka BB :)
Marcia najszczersze kondolencje
[*] Trzymaj się mocno.
[*] Trzymaj się mocno.
Wyrazy współczucia:--(Nie wiem czy jutro bede miala czas pojechac do lekarza bo dzisiaj zmarla ta moja ciocia takze mastepne dwa dni beda bardzo intensywne bo musze sie zajac pochowkiem. Dobrze ze juz sie nie meczy biedna...
Co do płci chcielibyśmy chłopca, tak co by parka była;-)Jagna, fajnie, że wizyta udana A macie jakieś preferencje co do płci?
Gratuluję kopniaczków. Oj ja czekam na kopniaki;-) i Celinka też
A my dziś byłyśmy z córcią w kinie, na Dzwoneczku. Raz w miesiącu nasze centrum kultury robi taki seans i bilety są taniutkie bo wyszło za nas dwie 18zł:-)
My wróciliśmy właśnie z grzybków suszą się ...będzie na zimę...
mniam zjadła bym grzybów, ale w sosiku z chlebkiem.. mniam!!!! ale ja nie umiem szukać ;( teściowa chodzi do lasu, ale ona nie umie gotowac i suszy te grzyby tak marnuje ;(( mamy las pod nosem
mamusia synka
i córeczki
marcia strasznie mi przykro :-(
Goście pojechali, ja jestem zajechana, brzuch mnie w nocy bolał :-( ehhh ale Młoda się kręci i dziś już chyba ostatecznie zatwierdziliśmy jej imię :-)
Kupiłam Kurczakowi nowy dywan do pokoju i w następny week chcemy go pomalować po potem zima a potem Mała się pojawi i już malować się nie da.........
Goście pojechali, ja jestem zajechana, brzuch mnie w nocy bolał :-( ehhh ale Młoda się kręci i dziś już chyba ostatecznie zatwierdziliśmy jej imię :-)
Kupiłam Kurczakowi nowy dywan do pokoju i w następny week chcemy go pomalować po potem zima a potem Mała się pojawi i już malować się nie da.........
mamusia synka
i córeczki
Mamusia można wiedzieć jakie imię
chyba Aniela :-) ja chciałam Malwina ale nie ma fajnego zdrobnienia...........
reklama
farfalla88
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem od piątku wieczorem w szpitalu. Sączyły mi się wody płodowe i zostałam na obserwacji. Niestety w weekend żadnych dodatkowych badań nie robią i muszę czekać do jutra żeby się czegokolwiek dowiedzieć. Mam mieć zrobione USG żeby można było zobaczyć ile jest wód płodowych i czy dzidzia jeszcze żyje... Nie wiem co mam myśleć. Cała jestem w stresie. Boję się, że stracę moją kruszynkę...
Podziel się: