reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

o Matko Farfalla trzymaj się tam z dzidzią!!!!! ale normalnie mokre majtki miałas( sorki za pytanie :zawstydzona/y:), brzuch cie bolał? będzie dobrze!!!!!!!

reklama
Marcia kondolencje :(
Mamusia synka świetne imię:-)

farfalla mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. trzymaj się tam jakoś :(

nie wiem, czy ten nasz marzec taki pechowy, czy co ale myślałam, że limit złych informacji się już wyczerpał ;/

mamusia synka- Brzuch mnie nie bolał, ale miałam rzeczywiście mokre majtki. Zastanawiałam się czy to wogóle możliwe, że wody płodowe, ale badanie to potwierdziło. Sądziłam na początku, że to tylko taki mokry śluz, albo że się spociłam.

FARFALLA- WEŹ nie strasz!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok: Kurcze ja mam wkładkę bardzo często mokrą ale biorę 3xdziennie Luteinę i do tego Nystatynę...Ilość wód płodowych w dwóch ostatnich USG BYŁA W NORMIE...a taką wilgotną wkładkę mam już od dłuższego czasu... Wydaje mi się, że to musiała być jakaś większa ilość a nie takie lekkie mokre... Cholercia.......
TRZYMAJ SIĘ I DAWAJ KONIECZNIE ZNAĆ CO I JAK?????

Mamusia, piękne imię :D Gratuluję wyboru :D
A zdrobnień cała masa: Anielka, Nela, Anusia, Nuśka... :D

Farfalla, trzymaj się mocno! Będzie dobrze! Jak się niewiele "wylało", to lekarze to zatrzymają. Będziesz może leżeć, ale dasz radę! Daj znać, jak tylko będzie coś wiadomo!

Nikusia, jak luteina dopochwowo, to raczej z niej ta mokra wkładka. Wody płodowe mają słodkawy zapach i nie da się ich zatrzymać skurczem mięśni. Mam doświadczenie, bo obydwa porody zaczęły mi się od sączenia wód ;)

U mnie ciężki dzień. Głowa mi pęka. Zaliczyłam omdlenie w kościele. Suuuper...
Czekam na wyniki morfologii i coś czuję, że może być słabo :/

I do tego po piątkowym przetykaniu ucha mam cały czas zatkane. Plus lekkie zgrubienie przy "wlocie" do ucha, które boli przy dotyku. Może zapalenie jednak... Muszę się do rodzinnego choć wybrać, ale nie mam kiedy :/

Ewa- dzięki bo już na prawdę zaczęłam się zastanawiać:eek:
Kurcze nie dobrze, że masz te problemy z uchem. Uważam, że powinnaś jednak znaleźć czas i iść do rodzinnego. Wydaje mi się, że takie stany zapalne, mogą jednak niekorzystnie wpływać na ciążę.
Farfalla- TO CHYBA po takiej sytuacji problemów z L4 nie będziesz miała żadnych ...

nikusia ja biorę luteinę dopochwowo i śluzu mam pełno ale nie mokry i bezbarwny tylko taki gęsty - luteinowy i bialy/ mleczny................

ewa do lekarza marsz bo ucho niezle daje popalić :-(

reklama
Mamusia, mnie to właśnie nie boli, tylko przy dotyku. Dlatego nie wydawało mi się, żeby to było zapalenie.
Ale skoro lekarz w piątek stwierdził, że już jest czysto, a ja mam dalej przytkane, to chyba jednak trzeba to zbadać. Jutro się zapiszę do rodzinnego i najwyżej z Nuśką pójdę :/ Suuuper...

Do góry