reklama
martuszka89
Aktywna w BB
Co do szybkich porodów, to moja koleżanka urodziła 40 minut po dotarciu do szpitala. A ruszyła do niego po pierwszych bólach. Nie ma na to reguły.
martuszka89
Aktywna w BB
Jagna ja dziś wysłałam męża do lidla po zakupy bo mamy go rzut beretem od domu. D był w nim przed 10 a sklepie w tych koszach już nic nie było
klaoodoosia
Początkująca w BB
Mrowkaa
Fanka BB :)
Dziękuję Ci Boże za pasztet drobiowy.....wiedziałam,że nie pozostawiłbyś głodnej, zamulonej ciężarnej bez jakiegoś cudownego wynalazku na przeżycie tych paskudnych mdłości. Amen.
Nic nie mogłam jeść...ciągle od rana tylko źle i źle i źle...aż tu nagle olśnienie. Poszłam do sklepu i kupiłam pasztet. Zjadłam właśnie świeży chlebuś z tym cudem ludzkich rąk i jest mi o niebo lepiej Pewnie jest jakimś produkcyjnym świństwem, odpadem przemielonym z trocinami i czymś tam jeszcze...ale w tej chwili nic mnie to nie obchodzi, bo to jedyne co potrafię zjeść :-):-):-):-)
Nic nie mogłam jeść...ciągle od rana tylko źle i źle i źle...aż tu nagle olśnienie. Poszłam do sklepu i kupiłam pasztet. Zjadłam właśnie świeży chlebuś z tym cudem ludzkich rąk i jest mi o niebo lepiej Pewnie jest jakimś produkcyjnym świństwem, odpadem przemielonym z trocinami i czymś tam jeszcze...ale w tej chwili nic mnie to nie obchodzi, bo to jedyne co potrafię zjeść :-):-):-):-)
mamusia synka
i córeczki
też miałam fazę na pasztet ale dziś ktoś napisał o paprykarzu i już go mam w domu :-)
za to fazę mam non stop na budyń, codziennie zjadał cały z pól litra mleka :-)
za to fazę mam non stop na budyń, codziennie zjadał cały z pól litra mleka :-)
Mrowkaa
Fanka BB :)
Ha! Mamusia synka - oprócz pasztetu kupiłam sobie jeszcze dwa budynie czekoladowe :-):-):-) i przymierzam się do nich na wieczór :-):-):-) jednak chyba wszystkie ciężarówki to jedna rodzina! Łączą nas te same smaki ;-)
reklama
mamusia synka
i córeczki
mroowka to zycze ci zeby Ci smakował budyn, ja mam malinowy :-)
wogole to chyba w dupie mi sie przewraca, sama nie wiem czego chce :-( dzis m mi bedzie krupnik gotował bo tez mi sie chce :-)
wogole to chyba w dupie mi sie przewraca, sama nie wiem czego chce :-( dzis m mi bedzie krupnik gotował bo tez mi sie chce :-)
Podziel się: