reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Małpawzoo, ja miałam dość szybkie porody, ale głównie dzięki oksytocynie, bo same mi skurcze nie ruszają, mimo że wód nie ma :) Ale przespać tego nie dało rady ;) Z Anielą to chyba bardziej bolało niż z Frankiem. Chociaż z Frankiem faktycznie trochę przysypiałam na piłce ;)

reklama
Flower dla mnie to nie do pomyślenia, żeby dziecko się tak zachowywało. Sama bym się spaliła ze wstydu. Ale takie są skutki bezstresowego wychowania:zawstydzona/y:

Małpawzoo, ja miałam dość szybkie porody, ale głównie dzięki oksytocynie, bo same mi skurcze nie ruszają, mimo że wód nie ma :) Ale przespać tego nie dało rady ;) Z Anielą to chyba bardziej bolało niż z Frankiem. Chociaż z Frankiem faktycznie trochę przysypiałam na piłce ;)
A jak można przysypiać podczas porodu;-) Ja sobie przysnęłam jak szył mi krocze, ale zakładanie 40 szwów troszkę trwa;-) A byłam padnięta, po wysiłku;-)

Malpawzoo tak w szpitalu . Jestem ze sluzby zdrowia i tym bardziej cały nfz mnie.wkurza już jestem zla jak pomyśle o dzisiejszej kolejce w przychodni

Ostatnia edycja:
sorry ze ja ostatnio tak zdawkowo ale moja mała ma pomysły, że aż się jej boje! wczoraj wsypała mój magnez w tabletkach do ryb i o 22 musiałam się babrać w akwa bo ryby nie były zadowolone! w czasie gdy podgrzeałam na gazie wode ze studni to mała rozsypała jedzenie dla ryb na dywan taki puchaty... aaa mąż poszedł go wytrzepać:-D

potem tłumaczenie pół godziny, że rybki płakały przez julkę by ta strzeliła komentarz " i dupa".. nie wiem gdzie ona to usłyszała:rofl2: może na placu zabaw...

a dziś od rana skacze na zabawce gumowej i musze ją podtrzymywać bo się wywracają:D

przespac poród? musze to powiedzieć mojej koleżance co rodziła 32h i miała na końcu cc..a wyszła do domu bez głosu z naderwanymi strunami głosowymi bo tak się darła.. ponoć całe prześcieradło podarła na łózku:szok:

Dzieci maja straszne pomysły. Celinka w wieku Julci, wszystkie kwiaty i rośliny w ogrodzie wyrywała, do tego właziła na oparcia krzeseł, do tego stopnia że raz nie zdążyłam i na wylot przebiła sobie zębami skórę pod dolna wargą. Oczywiście na dyżurze jej tego nie zaszyli, bo zrobiła to zębami, ma "piękną" bliznę, na szczęście w dołeczku pod wargą

Też mieliśmy akcję z rybami :) Franek jakieś pół roku temu wsypał do akwarium CAŁY pokarm, bo się na Tatę i wieczorne karmienie nie mógł doczekać ;) Odessaliśmy, co się dało, ale rano woda była biała, a ryby pływały do góry brzuchami ;)

Ewcia tak bywa to tylko dzieci.
Dziewczyny czy Was, tez tak bolą jelita. no dosłownie padnę tak kluje a po chwili cisza. Pytałam gina obadał mnie mówił, że to gazy, ale żeby tak bolało:-(

buty do przedszkola kupione, leki tez, obiad się gotuje wiec jest ok :-) liste chlopu napisałam co trzeba kupic w markecie bo nie moge sie tluc po marketach, przeciez :-)

Jagna mnie boli zółądek caly czas, jelita też wogole non stop mam problemy gastryczne :-( jak stara baba ;-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry