Małpawzoo, ja miałam dość szybkie porody, ale głównie dzięki oksytocynie, bo same mi skurcze nie ruszają, mimo że wód nie ma Ale przespać tego nie dało rady Z Anielą to chyba bardziej bolało niż z Frankiem. Chociaż z Frankiem faktycznie trochę przysypiałam na piłce
reklama
A jak można przysypiać podczas porodu;-) Ja sobie przysnęłam jak szył mi krocze, ale zakładanie 40 szwów troszkę trwa;-) A byłam padnięta, po wysiłku;-)Małpawzoo, ja miałam dość szybkie porody, ale głównie dzięki oksytocynie, bo same mi skurcze nie ruszają, mimo że wód nie ma Ale przespać tego nie dało rady Z Anielą to chyba bardziej bolało niż z Frankiem. Chociaż z Frankiem faktycznie trochę przysypiałam na piłce
mlodamama21
Fanka BB :)
sorry ze ja ostatnio tak zdawkowo ale moja mała ma pomysły, że aż się jej boje! wczoraj wsypała mój magnez w tabletkach do ryb i o 22 musiałam się babrać w akwa bo ryby nie były zadowolone! w czasie gdy podgrzeałam na gazie wode ze studni to mała rozsypała jedzenie dla ryb na dywan taki puchaty... aaa mąż poszedł go wytrzepać
potem tłumaczenie pół godziny, że rybki płakały przez julkę by ta strzeliła komentarz " i dupa".. nie wiem gdzie ona to usłyszała może na placu zabaw...
a dziś od rana skacze na zabawce gumowej i musze ją podtrzymywać bo się wywracają
przespac poród? musze to powiedzieć mojej koleżance co rodziła 32h i miała na końcu cc..a wyszła do domu bez głosu z naderwanymi strunami głosowymi bo tak się darła.. ponoć całe prześcieradło podarła na łózku
potem tłumaczenie pół godziny, że rybki płakały przez julkę by ta strzeliła komentarz " i dupa".. nie wiem gdzie ona to usłyszała może na placu zabaw...
a dziś od rana skacze na zabawce gumowej i musze ją podtrzymywać bo się wywracają
przespac poród? musze to powiedzieć mojej koleżance co rodziła 32h i miała na końcu cc..a wyszła do domu bez głosu z naderwanymi strunami głosowymi bo tak się darła.. ponoć całe prześcieradło podarła na łózku
Dzieci maja straszne pomysły. Celinka w wieku Julci, wszystkie kwiaty i rośliny w ogrodzie wyrywała, do tego właziła na oparcia krzeseł, do tego stopnia że raz nie zdążyłam i na wylot przebiła sobie zębami skórę pod dolna wargą. Oczywiście na dyżurze jej tego nie zaszyli, bo zrobiła to zębami, ma "piękną" bliznę, na szczęście w dołeczku pod wargą
Też mieliśmy akcję z rybami Franek jakieś pół roku temu wsypał do akwarium CAŁY pokarm, bo się na Tatę i wieczorne karmienie nie mógł doczekać Odessaliśmy, co się dało, ale rano woda była biała, a ryby pływały do góry brzuchami
mamusia synka
i córeczki
buty do przedszkola kupione, leki tez, obiad się gotuje wiec jest ok :-) liste chlopu napisałam co trzeba kupic w markecie bo nie moge sie tluc po marketach, przeciez :-)
Jagna mnie boli zółądek caly czas, jelita też wogole non stop mam problemy gastryczne :-( jak stara baba ;-(
Jagna mnie boli zółądek caly czas, jelita też wogole non stop mam problemy gastryczne :-( jak stara baba ;-(
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: