reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Co do samochodow to polecam renault scenic swietny samochod zgrabny na zewnatrz a w srodku bardzo wygodny i rzestrzenny spokojnie mieszcza sie 3 foteliki ( sprawdzilam jak wozilam dwojke dzieci brata i Pati jak byla mniejsza )

a tak z innej beczki to od czasu do czasu swedza mnie sutki czy ktos tez tak ma?:confused:

Mnie czasami swędzą piersi, ale strasznie mi się napięły i może dlatego:-D
Doczytałam Was, a i tak połowy nie pamiętam:szok:
Cieszę się z udanych wizyt:-D:-D
Co do auta to my mamy astrę II kombi, dość duża jest, ale i tak chcemy zmienić na szarana albo coś takiego:-D

reklama
odebrałam wyniki, wsio ok, nawet hemoglobina ok :-)

tylko glukoza na czczo 93, trochę duzawo, ale prze wyjsciem z domu chrupnęłam kilka paluszków bo mnie mulilo, wiec pewnie od tego.............

Ostatnia edycja:
super dziewczynki że w połowie dnia są same dobre wieści :-)
ja dziś zasypiam... no normalnie spalabym wszędzie gdzie się da :-)

co do samochodu to i ja chętnie bym zmieniła nasz na coś większego... mamy opla vectre combi... ale mój mąż kocha ten samochód i pewnie jeszcze troche nam posluzy :-)

Hej dziewczyny gratuluje udanych wizyt i oby tak dalej.
Mam nadzieje że już złe wieści zostały wyczerpane.

Ja dziś tak jak ty Nastka ledwo na oczy widzę spać mi się chce non stop to chyba przez tą pogodę bo u mnie od nocy pada i pochmurno.

Dziś rano byłam z synem na szczepieniu dwa razy był kuty ale zniósł to dzielni tylko teraz jak wrócił z przedszkola to marudzi że go rączki bolą.

Pisałyście dziś o tych kontrolach z zus na l4 ja mam umowę o pracę mianowanie i mam nadzieje że żadnej kontroli nie będzie bo na zwolnieniu lekarka wpisała mi adres zameldowania a nie zamieszkania tzn ja jej nie zwróciłam na to uwagi muszę przypilnować następnym razem. Pocieszam się tym że pracuję już u tego pracodawcy 6 lat.

Gratuluję udanych wizyt :) Dobrze, że dziś na forum same dobre informacje.
Zasypiam dziś na stojąco, a jestem już po jednej drzemce :) Ja odebrałam dziś wyniki moczu i nie ma bakterii :) Mogę odstawic żurawinę, od której było mi niedobrze :)

Mamusiu synka glukoza ok ja wlasnie mialam 105 ostatnio.
my tak dzisiaj pisalysmy o tych zwolnieniach i kontrolach i rozmawialam z kolezanka ktora jest w 21 tc i prowadzi zaklad fryzjerski i to bylo jej pierwsze zwolnienie ale tak sie zdazylo ze musiala isc do roboty i akurat nikogo nie bylo z klientek jak weszly dwie panie zusu , kolezanka sie tlumaczyla ze przyszla sprawdzic tylko czy wszystko gra bo ma pracownice ale one powiedzialy ze nie ma prawa byc w pracy i cofnely jej zwolnienie dobrze ze kary nie zaplacila bo gdyby cos robila to jeszcze kara by byla. Takze kontrole sa.
a tak z innej beczki to zadzwonilam do swojej przyjaciolki zeby sie w koncu pochwalic a ona do mnie ze ona tez w ciazy ....w 5 miesiacu :szok: a ze sie widzialysmy 3 mc temu na pogrzebie mojej mamy to nie wypadalo jej mi powiedziec a potem tez nie chciala mnie dolowac wiedzac ze sie staramy i nie bylo jak sie spotkac i tak zlecialo ....ale fajnie

ale ostatni glukozę miałam 77 na czczo, chyba popijanie pepsiawki robi swoje :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

wyskubałam sobie brwi, zrobiłam pazurki z grubsza bo mam isc na pazurki tylko się zebrać nie mogę, może we wrześniu będzie mi wszystko lepiej szło, jak Kurczaczka do przedszkola będę odwoziła to trochę dupsko z domu ruszę........

reklama
Marcia super wieści:-D:-D:-D
Co do glukozy to norma jest 70-120 niektórzy nawet mówią 80-120. Teściowa ma cukrzycę to się orientuję.
Zobaczymy jakie ja będę miała wyniki, jutro rano jak odwiozę młoda do przedszkola to lecę:-D

Do góry