reklama
Nastka, ja na bank nie donoszę... Modlę się tylko, żeby dotrwać do bezpiecznego 38 tc Poprzednio rodziłam w 38 tc i 36 tc. Byle tendencja spadkowa się nie utrzymała.
Dużo nowych Mam dziś! Witamy
Wyjątkowo dziś się wyrobiłam z pracą, więc uciekam z gorącą herbatą pod kołdrę z książką. Byle nie myśleć o jutrzejszej wizycie
Dużo nowych Mam dziś! Witamy
Wyjątkowo dziś się wyrobiłam z pracą, więc uciekam z gorącą herbatą pod kołdrę z książką. Byle nie myśleć o jutrzejszej wizycie
Ewa86 badz dobrej mysli :-) a może tym razem urodzisz dokladnie w terminie :-) ja sama jestem wczesniakiem wiec jest duze prawdopodobienstwo ze urodze wczesniej :-) trzymam kciuki za twoja jutrzejsza wizyte :-) ja ide na usg w piatek i tez juz mam stresa
Ewa86 musi byc na NFZ bo jak bylam u mojej ginki ostatnio to pytala kiedy mialam robione ( mialam w listopadzie 2012) to powiedziala ze nastepnym razem mam jej przypomniec to zrobimy takze musi byc na NFZ .
witam nowe mamusie!
witam nowe mamusie!
masiosia
Fanka BB :)
Tymuniek 3maj sie Skarbie.... odezwij sie do nas jak bedziesz miala sile.....
Kochane odezwe sie jurtro bo ledwo zyje... nie moge sie po wczorajszej niedzieli pozbierac.....
witam nowe mamusie I te, ktore powrocily z urlopow....
ja tez mam zapalenie dziasel, ktore wraca co 3,4 miesiace..... I padlo mam je znowu, cala.infekcje..... dostalam jakis slaby antybiotyk....mam brac jak pomoze przez 7 dni a jak wroca objawy to znowu brac.... moja gin zgodzila sie na ten antybiotyk.... nie chce dobierac sobie donglowy ale bardzo sie mecze z tym....martwie sie.... to 10 tydz.... prawie 11.... przepraszam, ze tak o sobie I dzieki za wyrozumialosc heh.. spijcie slodko....... do jutra.... p.s. mam w planie dodac suwaczki obiecuje
Kochane odezwe sie jurtro bo ledwo zyje... nie moge sie po wczorajszej niedzieli pozbierac.....
witam nowe mamusie I te, ktore powrocily z urlopow....
ja tez mam zapalenie dziasel, ktore wraca co 3,4 miesiace..... I padlo mam je znowu, cala.infekcje..... dostalam jakis slaby antybiotyk....mam brac jak pomoze przez 7 dni a jak wroca objawy to znowu brac.... moja gin zgodzila sie na ten antybiotyk.... nie chce dobierac sobie donglowy ale bardzo sie mecze z tym....martwie sie.... to 10 tydz.... prawie 11.... przepraszam, ze tak o sobie I dzieki za wyrozumialosc heh.. spijcie slodko....... do jutra.... p.s. mam w planie dodac suwaczki obiecuje
mamusia synka
i córeczki
dziewczyny wstałam do labu, siki mam w kubeczku juchu ;-)
dzisiaj w nocy obudzilam meza ze sie dobrze czuje i jest to niepokojace a rano znow rzygałam to nic nie jest niepokojace, jest po staremu.........u nas w nocy lalo okropnie chyba ze 3 burze przeszły juz od wieczora i teraz mamy szałowe 15 stopni ..............
witam nowe mamy!!!
dzisiaj w nocy obudzilam meza ze sie dobrze czuje i jest to niepokojace a rano znow rzygałam to nic nie jest niepokojace, jest po staremu.........u nas w nocy lalo okropnie chyba ze 3 burze przeszły juz od wieczora i teraz mamy szałowe 15 stopni ..............
witam nowe mamy!!!
witam was . trochę mnie nie było bo byłam na wakacjach z rodzinką i była bym jeszcze ale moja córcia się pochorowała:-( dostała temp i musieliśmy wracać . witam nowe mamusie serdecznie:-) Tymuniek- bardzo mi przykro trzymaj się tulimy cię mocno. i na razie tyle muszę nadrobić was mam nadzieję że mi się uda. pozdrawiam:-)
Ewa, wcale nie jest powiedziane, że urodzisz przed terminem. Nigdy nie wiadomo. A nóż Maluszkowi nie będzie się spieszyć na świat? No i z tego co pamiętam drugi poród miałaś tak wcześnie przez infekcję, a nie np. przez problemy z szyjką.
Ja będę miała cytologię dopiero w październiku albo listopadzie, bo niedawno przeszłam gruntowne badanie szyjki, po którym wyszła nadżerka.
Witam nowe ciężarówki
Ja będę miała cytologię dopiero w październiku albo listopadzie, bo niedawno przeszłam gruntowne badanie szyjki, po którym wyszła nadżerka.
Witam nowe ciężarówki
reklama
Ewa86 badz dobrej mysli :-) a może tym razem urodzisz dokladnie w terminie :-) ja sama jestem wczesniakiem wiec jest duze prawdopodobienstwo ze urodze wczesniej :-)
Ja też wcześniak. Z 31 tc
Ewa, wcale nie jest powiedziane, że urodzisz przed terminem. Nigdy nie wiadomo. A nóż Maluszkowi nie będzie się spieszyć na świat? No i z tego co pamiętam drugi poród miałaś tak wcześnie przez infekcję, a nie np. przez problemy z szyjką.
Najprawdopodobniej. Nikt tego ostatecznie nie powiedział. Moja położna np. twierdzi, że urodziłam wcześniej, bo umyłam okna ;P
Co jak co, ale szyjka to mi mocno trzyma. Obydwa porody na oksytocynie przeszłam, bo wody odeszły, skurczy zero i szyjka w ogóle nie współpracująca Do oksy musiałam dostać też czopki, a z Anielą nawet jakieś coś na rozluźnienie mięśni, bo mi z 9 do 10 cm nawet nie chciało skoczyć.
Tyle dobrze, że mój organizm reaguje na oksy jak trzeba. Pierwszy poród - 5 godz. o podania kroplówki, drugi - niecałe 2,5 godz.
Siadam do komputera, żeby jak najwięcej zrobić przed lekarzem. Ale wizyta dopiero na 17.40.
Podziel się: