reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Mamusia synka - ja nie trawię wszystkich"pań Halinek" siedzących za okienkami za państwowe pieniądze....Jak lekarz jest nieobecny to chyba powinien mieć zastępstwo, które pacjentów przyjmie?! Zadzwonić nie ma kiedy...bo wiesz, kawę trzeba wypić, plotki powymieniać, koleżanki obgadać...mnóstwo obowiązków!to nie jest takie proste jak się wszystkim wydaje!

świeta prawda.... moj maly jakmial 6mcy i temp. 39,5 pojechalam do szpitala w sob. i siedze,sedze z 30min a w recepcji 4 stare pukwy,wkoncu nie wytrzymalam. zaczelam ich tak opieprzec,ze pewnie mnie na caly szpital bylo slychac. Powiedzialam prawde....Siedzicie tu w sobotni poranek we cztery grzejecie te dupska,a zadna z pan nie raczy zawolac lekarza do mojego goraczkujacego dziecka.Placimy podatki za do ze grzejecie stolki? ......i wiele innych rzeczy.....jak skonczylam,to lekarz sie znalazl w 10sekund.....

ja tak zawsze reaguje jak chodzi o dziecko.....

Witajcie Dziewczyny !!!
Dopiero Was doczytałam :-) Wczoraj w nocy wróciliśmy z Węgier (250 km jazdy - ale dałam radę). Było cudownie, taki relaks, odpoczynek. Będzie nam brakowało ciepłej wody w basenie :-) Wojtuś był w siódmym niebie. Mógłby tam zamieszkać :-) tak bardzo się cieszę że mogliśmy mu sprawić tyle radości tym wyjazdem, a jeszcze zwiedziliśmy zoo, nawet nam się podobało.

Niestety dziś czekało nas od rana rozpakowywanie, sprzątanie, ale też już to mamy z głowy. Chłopaki poszli na spacer a ja odpoczywam przy babyboom :-)

Dziś pojawiła się na moich ustach opryszczka, czy wiecie może czy mogę sobie plasterek na opryszczkę nakleić???

A i piszecie o problemach z zębami - mnie męczą ciągle stany zapalne dziąseł, jak jedno przejdzie to pojawia się kolejne.

Odnośnie noszenia wkładek to staram się ich nie używać z tego powodu że raczej bardziej u mnie nasilają stany zapalne. I też wolę nawet kilka razy zmieniać bieliznę niż używać wkładek. A tez się u mnie zdarza taki śluz jak płodny. Bezbarwny.

Różnica wieku między Wojtusiem a dzidziusiem który jeszcze jest w brzuszku będzie wynosiła 6,5 roku. Dziś Wojtuś już na mnie trochę nakrzyczał, kiedy w końcu będzie ta dzidzia. Oj będzie się musiał wykazać cierpliwością jak nigdy :-)

ok, na razie tyle, poczytam jeszcze pozostałe wątki.

Trzymajcie się i życzę samych dobrych wieści.

koniecznie przeczytaj......Opryszczka w ciąży na ustach | parenting.pl

Aż się popłakałam:-( tak się martwię.. u mnie ciąża też od początku jest mniejsza niż powinna:( i beta nie przyrasta prawidłowo...i teraz będę zestresowana aż do poniedziałku

reklama
Do góry