reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Hey :-D

Martuszka gratuluję synka.
My także chcieliśmy chłopca, ale się okaże...
Wczoraj z nudów i ciekawości, wysłałam SMSa do wróżbity (akurat leciał w TV). Zapytałam o płeć i termin porodu. Dostałam odpowiedź, iż będzie córeczka i urodzi się tydzień przed terminem (czyli wychodzi na to, że nie będzie 8 marca, a 1). Nie wierzę w takie przepowiednie no ale zobaczymy :-D

Cześć. Mnie nie było u Was niemal tydzień. Ciężko będzie doczytać.
Małpawzoo- gratuluję przeprowadzki do nowego mieszkanka. Fajnie, że masz już część wyposażenia. Ja nie mogę się doczekać przenosin do nowego domku. Ale mamy jeszcze sporo do zrobienia, może na święta nam się uda.
Babygg- ja też na wyjeździe spędziłam długi weekend.Wybraliśmy się na Mazury do Giżycka z dwójką znajomych.BYło super, odpoczęłam, poleniuchowałam i pojadłam smacznych rybek.Tylko powrót zajął nam 6 godz zamiast 4.Takie mega korki były.
Mrówko- na pewno wszystko będzie dobrze!!!
Secreto- nie bój się usg genetycznego, nastaw się pozytywnie!!
Ja jadę jutro oddać krew na test Pappa a w sobotę mam usg genetyczne i od razu wynik testu. Musi być dobrze, nie ma innej opcji!!
Martuszka- gratulacje syneczka!!!
Udanego tygodnia dla każdej z Was!!Pomyślnych wizyt!

ja myślę, ze dobry lekarz i dobry sprzet i dobre ulozenie dziecka i da sie płec szybko rozpoznac

a poza tym lekarz jak nie jest pewien to chyba by nic nie powiedział, niz miałby głupoty mówic, moj jak nie jest pewny to nic nie mowi..............

Różnie to bywa z lekarzami ;)
Pokazywałam Wam kiedyś grafikę, jak wyglądają narządy płciowe w I trym. Moim zdaniem nawet mega sprzęt nic tu nie poradzi. Po prostu - 50% szans, w sumie to stosunkowo łatwo trafić ;)

Ja czekam spokojnie na 20 tc.

reklama
Do góry