reklama
Hey 
Martuszka gratuluję synka.
My także chcieliśmy chłopca, ale się okaże...
Wczoraj z nudów i ciekawości, wysłałam SMSa do wróżbity (akurat leciał w TV). Zapytałam o płeć i termin porodu. Dostałam odpowiedź, iż będzie córeczka i urodzi się tydzień przed terminem (czyli wychodzi na to, że nie będzie 8 marca, a 1). Nie wierzę w takie przepowiednie no ale zobaczymy

Martuszka gratuluję synka.
My także chcieliśmy chłopca, ale się okaże...
Wczoraj z nudów i ciekawości, wysłałam SMSa do wróżbity (akurat leciał w TV). Zapytałam o płeć i termin porodu. Dostałam odpowiedź, iż będzie córeczka i urodzi się tydzień przed terminem (czyli wychodzi na to, że nie będzie 8 marca, a 1). Nie wierzę w takie przepowiednie no ale zobaczymy

Cześć. Mnie nie było u Was niemal tydzień. Ciężko będzie doczytać.
Małpawzoo- gratuluję przeprowadzki do nowego mieszkanka. Fajnie, że masz już część wyposażenia. Ja nie mogę się doczekać przenosin do nowego domku. Ale mamy jeszcze sporo do zrobienia, może na święta nam się uda.
Babygg- ja też na wyjeździe spędziłam długi weekend.Wybraliśmy się na Mazury do Giżycka z dwójką znajomych.BYło super, odpoczęłam, poleniuchowałam i pojadłam smacznych rybek.Tylko powrót zajął nam 6 godz zamiast 4.Takie mega korki były.
Mrówko- na pewno wszystko będzie dobrze!!!
Secreto- nie bój się usg genetycznego, nastaw się pozytywnie!!
Ja jadę jutro oddać krew na test Pappa a w sobotę mam usg genetyczne i od razu wynik testu. Musi być dobrze, nie ma innej opcji!!
Martuszka- gratulacje syneczka!!!
Udanego tygodnia dla każdej z Was!!Pomyślnych wizyt!
Małpawzoo- gratuluję przeprowadzki do nowego mieszkanka. Fajnie, że masz już część wyposażenia. Ja nie mogę się doczekać przenosin do nowego domku. Ale mamy jeszcze sporo do zrobienia, może na święta nam się uda.
Babygg- ja też na wyjeździe spędziłam długi weekend.Wybraliśmy się na Mazury do Giżycka z dwójką znajomych.BYło super, odpoczęłam, poleniuchowałam i pojadłam smacznych rybek.Tylko powrót zajął nam 6 godz zamiast 4.Takie mega korki były.
Mrówko- na pewno wszystko będzie dobrze!!!
Secreto- nie bój się usg genetycznego, nastaw się pozytywnie!!
Ja jadę jutro oddać krew na test Pappa a w sobotę mam usg genetyczne i od razu wynik testu. Musi być dobrze, nie ma innej opcji!!
Martuszka- gratulacje syneczka!!!
Udanego tygodnia dla każdej z Was!!Pomyślnych wizyt!
mamusia synka
i córeczki
młodamamo ja nic niee gotuje tylko odgrzewam to co maz nam ugotowal 
bryza ja mysle ze okolo 14tyg. bedzie lepiej z mdlosciami/rzygawkami...........

bryza ja mysle ze okolo 14tyg. bedzie lepiej z mdlosciami/rzygawkami...........
ja myślę, ze dobry lekarz i dobry sprzet i dobre ulozenie dziecka i da sie płec szybko rozpoznac
a poza tym lekarz jak nie jest pewien to chyba by nic nie powiedział, niz miałby głupoty mówic, moj jak nie jest pewny to nic nie mowi..............
Różnie to bywa z lekarzami
Pokazywałam Wam kiedyś grafikę, jak wyglądają narządy płciowe w I trym. Moim zdaniem nawet mega sprzęt nic tu nie poradzi. Po prostu - 50% szans, w sumie to stosunkowo łatwo trafić
Ja czekam spokojnie na 20 tc.
Montiś
Początkująca w BB
ewa86 dzisiaj na 2 danie robię schab według przepisu z twojego bloga 
BaBy w kuchni: Schab pieczony w sosie śmietanowo-koperkowym
mi minęły kilka dni temu, pod koniec 9 tygdziewczyny w którym miesiącu/tyg zmniejszają się nudności?![]()
reklama
ewa86 dzisiaj na 2 danie robię schab według przepisu z twojego bloga
O, fajnie
To akurat przepis koleżanki, nie mój, więc ja go nie znam, ale na pewno smakuje pysznie
Ja po weekendzie mam jeszcze łazanki i gołąbki od Mamy i Teściowej, więc póki co luz z obiadami
Podziel się: