reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
ja już też znalazłam przepis na deserek :) ewa86 świetne przepisy

powiem wam że jestem kucharzem ale na niektóre dania w ogóle bym nie wpadła np. do głowy by mi w życiu nie przyszło połączyć naleśniki z farszem z pierogów ruskich genialny pomysł muszę kiedy to wypróbować

nie mogę sobie przypomnieć kiedy w pierwszej ciązy przeszło mi całodniowe mdlenie.. później wymioty były do końca ale takie z niczego.. np myje podłogę i nagle odwrót na pięcie i wc:rofl2:

teraz to się ratuję sucharkami"mamut bez cukru" i chrupkami kukurydzianymi "crusty"..dziś weszło pół bułki takiej chrupiącej z sezamem i plasterkiem sera zółtego.. leżałam godzine by się usiadło:-) i o zgrozo.. pół czekolady! nie mogłam się oderwać

młodamamo ja non stop zagryzam chrupki kukurydziane dla dzidziusiów, jeszcze jadlam paluszki ale nimi ciezko sie wymioutje :-( ja tez rzygałam cala ciaze, poxniej nie tak bardzo ale w sumie jak mi cos nie podpasowalo to był rzyg :-( moja siostra na porodówce rzygała :-(

Mamusia, dla mnie to i tak wróżenie z fusów ;) Tak naprawdę - dopóki dziecka na ręce nie dostaniesz, to nie ma 100% pewności :D

Wymiotowanie na porodówce to akurat częste jest. Niestety. Jak się szyjka rozwiera, to może mdlić...

ja już też znalazłam przepis na deserek :) ewa86 świetne przepisy

powiem wam że jestem kucharzem ale na niektóre dania w ogóle bym nie wpadła np. do głowy by mi w życiu nie przyszło połączyć naleśniki z farszem z pierogów ruskich genialny pomysł muszę kiedy to wypróbować

Jaki deser wybrałaś?:)

A z niecodziennych połączeń mamy np. kurczaka z bananami albo kiełbaski z jabłkami :)

Ja ostatnio bloga zaniedbuję, bo mnie mdli na sam widok zdjęć z jedzeniem :/ Mam nadzieję, że mi niedługo przejdzie...

Mamusia, dla mnie to i tak wróżenie z fusów ;) Tak naprawdę - dopóki dziecka na ręce nie dostaniesz, to nie ma 100% pewności :D

Wymiotowanie na porodówce to akurat częste jest. Niestety. Jak się szyjka rozwiera, to może mdlić...

Jaki deser wybrałaś?:)

A z niecodziennych połączeń mamy np. kurczaka z bananami albo kiełbaski z jabłkami :)

Ja ostatnio bloga zaniedbuję, bo mnie mdli na sam widok zdjęć z jedzeniem :/ Mam nadzieję, że mi niedługo przejdzie...

dzisiaj mam w planie zrobić serowe trójkąciki BaBy w kuchni: Serowe trójkąciki
a za dwa dni jak znowu bede miała wolne to myślę nad bułeczkami BaBy w kuchni: Drożdżówki z malinami i twarożkiem

i jeszcze myślę nad gniazdami BaBy w kuchni: Gniazdka tylko pytanie czy moi będą chcieli takie gniazdka jeść z nimi różnie bywa

reklama
Na badaniach wyszło, że to 12 tc. U męża w rodzinie każda kobieta wżeniona nie ma tam urodzonej żadnej. Same chłopaki, to może i my będziemy przedłużać męską linie :) Lekarz co do płci powiedział, że na 80-90% chłopak.
Zresztą dla mnie najważniejsze, żeby było zdrowe :)

Do góry