reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Dzien dobry!

wstalam na siku i juz tak zostalam
Ja z Patrycja w ciazy tez mialm termin na koniec marca 2001 ale przenosilam i urodzilam 05.04

ja też urodziłam się w marcu :tak: dodam jeszcze że urodziłam się w dzień urodzin mojej mamy;-) tak więc marzec ogólnie jest chyba miesiącem wieeeelu narodzin! fajnie:)

Rzeczywiście coś z tym marcem jest... ja mam w najbliższej rodzinie 3 osoby z marca :tak:

Mam dziś wolne w pracy, więc wybrałam się z rana na betę, wynik będzie w poniedziałek. A na 15.30 wybieram się do gina dla uspokojenia swoich nerwów :-p Trzymajcie kciuki!

Witajcie dziewczynki :tak:

Wczoraj chcialam nadrobic co pisalyscie i zasnelam z laptopem o 21 ale przynajmniej jestem wyspana . Jeszcze dzis i weekend i za tydzien zaczynam urlop i mam nadzieje ze po urlopie nie wroce juz do pracy.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze badania i wizyty &&&&

Witam nowa marcoweczke :) ale fajnie ze jest nas coraz wiecej :))))

MILEGO DNIA :)

reklama
u mnie też przewaga marca mój bratanek z marca ja z marca i mój też z marca :-) a moja córcia z lutego urodziła się w urodziny mojego taty :-D

jak tam się dziewczyny czujecie ?? lepiej czy bez zmian??

tak mi się wczoraj chciało kapusty kiszonej że wysłałam mojego do sklepu :) zjadłam prawie pół kilo :-D z reszty zrobię chyba kapuśniak :-p

mnie w nocy tak zmuliło że spać nie umiałam

miłego dnia życzę u nas leje :dry:

Do góry