reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

W sumie w tej tabelce nie ma jakiś szczegółowych informacji. Możemy się umówić, że zamiast imion piszemy pierwszą literę? Wiek i miasto chyba nie jest żadną tajemnicą.

A ja, podobnie jak w pierwszej ciąży, zaczynam cierpieć na ból kości ogonowej i bioder :/ Spać przez to dziadostwo nie idzie. Wrrrr...

reklama
Ozila, witaj!! Widzę, że daleko Ciebie poniosło w świat :)

Kainkas
, mi wyskakuje ta info z wirusem, jak tylko na stronę główną forum wchodzę. Też korzystasz z chrome?

Co do tabelki, to nikt nikogo nie zmusza do podawania jakichkolwiek danych. Więc luzik, nie trzeba się do niej dopisywać ;)

Ja dziś pospałam do 6 10 bo mi synek łaskawie pozwolił, pomijam dwie pobudki na karmienie, ale najważniejsze że po tej o 5 jeszcze zasnął, bo różnie bywa. Ale i tak ciężko mi było się zwlec z łóżka. W pierwszej ciąży to była bajka, mogłam sobie i do 10 leżeć i się wylegiwać jak mi się z wyrka wychodzić nie chciało :p

Mąż zapomniał mi znieść spacerówki do wózka, więc dziś na spacer chyba pójdziemy na nogach...

witam z rana:) też nie moge spac juz jakis czas,ale to nie z goraczki tylko meczy mnie kaszel(nazywam go wymiotnym:) gdy sie zaczyna wiem ze zaraz bedzie sie cos dzialo....u nas wczoraj zimnooo,lezalam pod kocem,chcielismy wybrac sie nad wode jednak zostal nam basen:) wrocilam wykonczona i szczesliwa:D na basenie mialam wrazenie ze kazdy spoglada na moj brzuszek i zastanawia sie czy to ciaza czy wielka oponka:)mi tez przegladarka wykryla wirusa i musialam zmienic na inna,a tu nic mi nie dziala...witam nowe mamusie!!!! i gratuluje:)marcia napewno starsza corka bedzie wielkim wsparciem dla was.pamietam ze jak bylam w jej wieku srasznie chcialam miec mlodsze rodzenstwo:Dbabygg biedna,moze jakies masaze?nie mam pojecia co moze pomoc:(

Witam z rana
ja też nie potrafię spać w nocy :no: mało tego jak już zasnę to wstaje 6-7 i dosypiam potem w dzień

Co do tabelki to nie przesadzajcie co tam macie za dane swoje imię wiek i miejscowość to aż tak poufne ??
Zgodzę się że niepotrzebne jest np co kto robi kto ma firmę a kto nie tego nie powinno być dlatego ja nic na ten temat nie podałam.

Gratuluje udanych wizyt moja dopiero 27 sierpnia także jeszcze mnustwo czasu

A teraz się żegnam bo wyjeżdżamy na weekend do Olzy :-) mała się już doczekać nie potrafi

A i witam nowe mamy

Pewnie jak wrócę nie nadrobię za żadne skarby zaległości tak szybko produkujecie

Ozila, witaj :) Jaką macie różnicę czasu, że o naszej godz. 7 udało Ci się posta wstawić?:)

Też mi dziś komunikat o wirusie wyskoczył... I nie wiem, co z tym zrobić...:/

Ewa w Sydney jest 8 albo 10 do przodu (nigdy nie pamiętam).

Ale się dziś kiepsko czuję, leży mi coś na żołądku :/ Adaś chce szaleć z mamą, a ja mu ciągle tylko mówię przynieś książeczki to poczytamy...

Hm... Wirus jest niby z nokaut.pl, a na dole strony jest ich reklama. Trzeba by zgłosić administratorom, ale to pewnie nic groźnego, tylko chrome jest przewrażliwione ;)

reklama
Do góry