reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

W sumie w tej tabelce nie ma jakiś szczegółowych informacji. Możemy się umówić, że zamiast imion piszemy pierwszą literę? Wiek i miasto chyba nie jest żadną tajemnicą.

A ja, podobnie jak w pierwszej ciąży, zaczynam cierpieć na ból kości ogonowej i bioder :/ Spać przez to dziadostwo nie idzie. Wrrrr...

reklama
Ozila, witaj!! Widzę, że daleko Ciebie poniosło w świat :)

Kainkas
, mi wyskakuje ta info z wirusem, jak tylko na stronę główną forum wchodzę. Też korzystasz z chrome?

Co do tabelki, to nikt nikogo nie zmusza do podawania jakichkolwiek danych. Więc luzik, nie trzeba się do niej dopisywać ;)

Ja dziś pospałam do 6 10 bo mi synek łaskawie pozwolił, pomijam dwie pobudki na karmienie, ale najważniejsze że po tej o 5 jeszcze zasnął, bo różnie bywa. Ale i tak ciężko mi było się zwlec z łóżka. W pierwszej ciąży to była bajka, mogłam sobie i do 10 leżeć i się wylegiwać jak mi się z wyrka wychodzić nie chciało :p

Mąż zapomniał mi znieść spacerówki do wózka, więc dziś na spacer chyba pójdziemy na nogach...

witam z rana:) też nie moge spac juz jakis czas,ale to nie z goraczki tylko meczy mnie kaszel(nazywam go wymiotnym:) gdy sie zaczyna wiem ze zaraz bedzie sie cos dzialo....u nas wczoraj zimnooo,lezalam pod kocem,chcielismy wybrac sie nad wode jednak zostal nam basen:) wrocilam wykonczona i szczesliwa:D na basenie mialam wrazenie ze kazdy spoglada na moj brzuszek i zastanawia sie czy to ciaza czy wielka oponka:)mi tez przegladarka wykryla wirusa i musialam zmienic na inna,a tu nic mi nie dziala...witam nowe mamusie!!!! i gratuluje:)marcia napewno starsza corka bedzie wielkim wsparciem dla was.pamietam ze jak bylam w jej wieku srasznie chcialam miec mlodsze rodzenstwo:Dbabygg biedna,moze jakies masaze?nie mam pojecia co moze pomoc:(

Witam z rana
ja też nie potrafię spać w nocy :no: mało tego jak już zasnę to wstaje 6-7 i dosypiam potem w dzień

Co do tabelki to nie przesadzajcie co tam macie za dane swoje imię wiek i miejscowość to aż tak poufne ??
Zgodzę się że niepotrzebne jest np co kto robi kto ma firmę a kto nie tego nie powinno być dlatego ja nic na ten temat nie podałam.

Gratuluje udanych wizyt moja dopiero 27 sierpnia także jeszcze mnustwo czasu

A teraz się żegnam bo wyjeżdżamy na weekend do Olzy :-) mała się już doczekać nie potrafi

A i witam nowe mamy

Pewnie jak wrócę nie nadrobię za żadne skarby zaległości tak szybko produkujecie

Ozila, witaj :) Jaką macie różnicę czasu, że o naszej godz. 7 udało Ci się posta wstawić?:)

Też mi dziś komunikat o wirusie wyskoczył... I nie wiem, co z tym zrobić...:/

Ewa w Sydney jest 8 albo 10 do przodu (nigdy nie pamiętam).

Ale się dziś kiepsko czuję, leży mi coś na żołądku :/ Adaś chce szaleć z mamą, a ja mu ciągle tylko mówię przynieś książeczki to poczytamy...

Hm... Wirus jest niby z nokaut.pl, a na dole strony jest ich reklama. Trzeba by zgłosić administratorom, ale to pewnie nic groźnego, tylko chrome jest przewrażliwione ;)

reklama
Do góry