reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
ja wlasnie zjadlam z 10 racuchow i umieram z przejedzenia...wczesniej byla zupka,nie przerwala jednak nawet 5 min...a to leczo to musze jutro zrobic :-)
moj poszedl biegac,twierdzi ze tyje razem ze mna:)tylko ze narazie to on tylkko tyje:-) i brzuszek ma wiekszy niz ja:-)
ale historia z ta mewa,nawet nie moge sobie wyobrazic jak mozna tak klamac...

Ostatnia edycja:
Ale Was wzięło na to leczo, ja jak tylko pomyślę, to mi się wywraca wszystko w żołądku ;)

Dziecko śpi, chyba zaraz też idę się kąpać i spać. A może najpierw lody, albo ten koktajl :D
Jutro mama przywiezie mi rano miętę z działki i robię lemoniadę Mrówki :D

Dziewczyny co wy z tym leczo ???No oszalały gwiazdy ;-):-)...ja normalnie masakrycznie się obżarłam tym cheesburgerem a raczej dwoma :zawstydzona/y::sorry2::sorry2:...no ale poszłam jeszcze na krótki spacer więc może mam wybaczone...chociaż to zbrodnia przeciwko mojej glukozie :baffled: no masakra... Co krok to wyrzuty sumienia :-) to jednak hormony mi szaleją...
Ja dziś zastanawiałm się jakim cudem taka osoba jak mewa może wychowywac córkę??? Bo jeśli w ogóle wierzyc że ją ma to dziecku należałoby współczuc no mamusia ma na prawdę niezłą wyobraźnię...
Marta witaj !!!!

że też wcześniej nie wpadłam na zmiksowanie lodów i mleka, pycha!!

Co mewy to myślę że ktoś sobie zwyczajnie jaja robił i znalazł tanią rozrywkę. Może forum zna już dobrze skoro zgłosiła się na moderatora...

Nie komentuję
Ja na kolacje zrobiłam dziś sałatkę z pomidora, cebulki i śmietany, i zjadłam tylko tą śmietanę z chlebem:szok: Co do fast foodów to ja w pierwszej ciąży co 2 tygodnie jadłam pizze albo szormę. Nie miałam wyjścia studiowałam zaocznie i wieczorami tylko był czas lecieć na pizze i spać. Jakoś młoda jest zdrowa i super się rozwija.
Jutro idę na USG tak między 17-19

Ja tak już myślałam o tym jedzeniu fast foodowym :sorry2: niby do Maca mamy blisko...no ale tak wiecie...no to Biedronka się napatoczyła...ale raz na jakiś czas chyba nie zaszkodzi nie?
Jagna - super, ja też odliczam ale u mnie kolejne USG dopiero za równe 2 tyg...Boszzzz jak ja wytrzymam ???
Dobra spadam pod prysznic-wodę włączyli :)

reklama
jagna25- a co to jest ta szorma????;-) bo nie znam takiego specyfiku :-):-) brzmi trochę po śląsku :-)
Ewula_m ja żłopię lemoniadę wiadrami. I trzymam ją cały czas w lodówce, przy tych upałach to naprawdę fajnie orzeźwia :tak:
Marta- witaj! Na kiedy masz termin?:) i jak tam samopoczucie?
Nikusia - ja to zawsze uwielbiałam cheesburgery, a teraz to bym raczej nie przełknęła...w ogóle nie mogę patrzeć na mięso...na widok i/lub zapach kiełbasy to zaraz mi się wszystko dźwiga w żołądku:baffled: a leczo zrobiłam zainspirowana pomysłem dziewczyn z tego forum :tak: przyznam szczerze,że osobiście nigdy wcześniej go nie gotowałam,zaliczyłam dziś swój pierwszy raz i nieskromnie przyznam,że wyszło dobre :-):-):-)

Do góry