reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

cześć dziewczyny:-) powiedzcie mi ile gdzies przytyje się w ciąży? wiem że to jest indywidualna sprawa ale tak mniej więcej? powiem wam ze brzunio u mnie juz widac a co bedzie dalej...

reklama
Co do połączeń smakowych to ja w ciąży z Celiną jadłam pączki ze śledziami. I to nie że jedno zakąszałam 2 tylko w paczka ladowalam śledzia

jaspis przytulam mocno i nie płakula już

Juz mi lepiej:-). Ach te hormony...

Nikusia82 ja też cierpię na potworne bóle głowy od jakiegoś czasu. Jestem raczej wytrzymała na ból, ale teraz to jest taki ból, że mnie paraliżuje, nie moge normalnie funkcjonować. Boli mnie dzień w dzień, ale co dwa dni jest to masakryczny ból. Nie wiem jak sobie z tym poradzić.... Tak więc wiem co czujesz. Tulam.

Ostatnia edycja:
mamusiasynka no to pieknie:-), mam przeczucie ze duzo przytyje bo jem czesto a mało, ale ciągle mnie ssie i musze cos jeść,jak wychodze gdzies to biorę prowiant w torbe.:crazy:

Arania, siebie to można sobie nazywać jak się chce ;)

Ten koktail z lodów brzmi kusząco, ale mam w domu borówki i truskawki, więc raczej w normalnej formie będę jeść :)

Nikusia wspolczuje tobie tego bolu glowy,apap mozna brac w ciazy?

kasiekk ja w pierwszej ciazy przytylam 21kg,wazylam 47kg....a teraz...buuuuuu waze 54 kg prawie i boje sie ze tego w ciazy nie zrzuce:-(

jagna O Boze!!! co za jadlospis :szok: Ja w pierwszej ciazy jadla czekolade na przemian z ogorkami

kwaszonymi. Myslalam ze takie widzi misie je sie na chlopaka...wow

kasiek no pięknie to nie jest bo do dziś tego wszystkiego nie zgubiłam i już się nie łudzę :-)ale ja byłam szczuplizna bo wazylam wtedy 58 kg przy 179 cm wzrostu a min. po ciązy to 62 kg wiec 4 mi zostały :crazy:teraz waze 63 kg wiec jak przytyje 18 to przekrocze 80 kg aaaaaaaaaaa

tez mnie glowa boli

reklama
Do góry