reklama
mamusia synka
i córeczki
kasiek ja przytylam 18 kg wrrrrrrrrrrrrr
Jagna ja jadlam sledzie w śmietanie z ciastkami :-)
Jagna ja jadlam sledzie w śmietanie z ciastkami :-)
jaspis
Fanka BB :)
Nikusia - a masz w lodówce jakieś lody? bo koktajl można zrobić z lodów z dodatkiem mleka np polecam
No i co zrobiłaś!?:-)
Mmmmmm pycha, właśnie się zajadam (zapijam) - lody cytrynowo miętowe (Mojito)+mleko. Super orzeźwienie na ten upał.
jaspis
jaspis przytulam mocno i nie płakula już
Juz mi lepiej:-). Ach te hormony...
Nikusia82 ja też cierpię na potworne bóle głowy od jakiegoś czasu. Jestem raczej wytrzymała na ból, ale teraz to jest taki ból, że mnie paraliżuje, nie moge normalnie funkcjonować. Boli mnie dzień w dzień, ale co dwa dni jest to masakryczny ból. Nie wiem jak sobie z tym poradzić.... Tak więc wiem co czujesz. Tulam.
Ostatnia edycja:
Nikusia wspolczuje tobie tego bolu glowy,apap mozna brac w ciazy?
kasiekk ja w pierwszej ciazy przytylam 21kg,wazylam 47kg....a teraz...buuuuuu waze 54 kg prawie i boje sie ze tego w ciazy nie zrzuce:-(
jagna O Boze!!! co za jadlospis Ja w pierwszej ciazy jadla czekolade na przemian z ogorkami
kwaszonymi. Myslalam ze takie widzi misie je sie na chlopaka...wow
kasiekk ja w pierwszej ciazy przytylam 21kg,wazylam 47kg....a teraz...buuuuuu waze 54 kg prawie i boje sie ze tego w ciazy nie zrzuce:-(
jagna O Boze!!! co za jadlospis Ja w pierwszej ciazy jadla czekolade na przemian z ogorkami
kwaszonymi. Myslalam ze takie widzi misie je sie na chlopaka...wow
mamusia synka
i córeczki
kasiek no pięknie to nie jest bo do dziś tego wszystkiego nie zgubiłam i już się nie łudzę :-)ale ja byłam szczuplizna bo wazylam wtedy 58 kg przy 179 cm wzrostu a min. po ciązy to 62 kg wiec 4 mi zostały teraz waze 63 kg wiec jak przytyje 18 to przekrocze 80 kg aaaaaaaaaaa
tez mnie glowa boli
tez mnie glowa boli
reklama
Mrowkaa
Na zdrowie:-):-):-):-):-)No i co zrobiłaś!?:-)
Mmmmmm pycha, właśnie się zajadam (zapijam) - lody cytrynowo miętowe (Mojito)+mleko. Super orzeźwienie na ten upał.
Podziel się: