reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

cześć mamuśki! Ja zaliczyłam dziś kolejną wizytę - krwiak nadal jest :dry: ale dzidziuś podrósł czyli rozwija się i krwiak mu narazie nie przeszkadza... Następna wizyta za 3 tygodnie- chyba,że coś się wydarzy niepożądanego to wcześniej. Przez ten czas będę na zwolnieniu lekarskim...

Co do Mewy...to wygląda na to,że to wszystko jest prawda i rzeczywiście jest trollem...bo do tej pory sie nie odezwała,więc pewnie uciekła jak ją bobofrutek zdemaskowała.... ale kwas...Co do nowego moderatora, to zgadzam się Moniqą,że przecież nie musimy go wybierać od razy- może za jakiś czas ktoś się zgłosi lub kogoś wybierzemy...

reklama
hej byłam z Kurczakiem na basenie bo ukrop niemiłosierny, nie chciałam żeby się kisił w domu cały dzień :-( dziś mnie nieziemsko muli i szarpie, mam dość i mam chęć komuś przywalić na te okoliczność :-( wymiękam już :-( na dodatek boli mnie łeb, chyba od tego słońca :-( i coś się stało z autem, jakoś do domu dojechałam ale jakiś "serv" gówniany się zaświecił i cosik pikało :szok::baffled:

Ja nie mam ani objawu cyckowego ani za bardzo sikowego, jak zrobię siku o 22 przed spaniem to do 6 rano wytrzymam bez wstawania :-) cycki tez mnie jakoś nie bolą, jedyny objaw to rzyganie i w dole brzucha takie uczucie naciągania i jakby mi coś tam ciążyło, jak kichnę to mam wrażenie, ze chce mi się tam cos wyrwać :baffled:dziwne uczucie :-(

Kto pytał o coś na komary? ja mam rajda, wkładam do gniazdka na 2-3 godz. przed spaniem, żeby wszystko co jest w domu wyzdychało ale nie śpimy przy tym włączonym bo zapach jest okropny wcale się nie dziwie ze komary zdychają jak to powąchają sama mam ochotę zdechnąć jak to jest włączone :-) mnie jakoś mocno nie gryzą ale moje Kurczątko jest cale obżarte więc musimy to włączać .....

ja chce leczo, uwielbiammmmmmm

Nikusia ja zjadlabym konia z kopytami:-D ale czuje sie pelna,a za bardzo nic nie zjadlam i lewdo oddycham.

Arania szok ze takie mixy jesz,ja bym zwymiotowała.Ale podziwiam:-) Ja zjadlabym konia z kopytami:-D ale czuje sie pelna,a za bardzo nic nie zjadlam i ledwo oddycham.

Nikusia tezmialam bol glowy dwa dni .Nic nie brałam,polozylam sie,szmatka na glowe i muzyka klasyczna:-)

Mrowkaa Ciesze sie ze malenstwo rosnie i jest wszystko ok.Badz dobrej mysli,grunt to pozytywne myslenie:tak:

Ewa, ja na czas upałów zrobiłam strajk żelazkowy i prasuję tylko dłonią :p Nie będę się zażynać, zwłaszcza, ze większość prania to synkowe ubrania, bo on się mocno brudzi zwłaszcza podczas jedzenia.

Arania, też będę wielorybem :D Na pocieszenie dodam, że u mnie dzięki karmieniu piersią wszystko ładnie wróciło nawet do odrobinę niższej wagi :)

Mrówka nie pisz mi o lodach, chodzą za mną jakiś czas, ale przy Małym nie chcę wyciągać, bo zaraz jest awantura, że on też chce!

jaspis przytulam mocno i nie płakula już

mlodamama21 trzymam kciuki;)

babygg dziękuję za objaśnienie badań:) Kurcze macie piekną dużą rodzinkę!! Gratuluję!!

A mi na pierwszej wizycie lekarka niczego nie wyjaśniła, o prostu mi włożyła;/ później stres, bo nie widziała fasolki i przy drugiej próbie widziałam gumkę jak nakłada... Jak nakładała trzeci raz, to już nie robiło na mnie wrażenia, tylko ból:( i strach, że fasolki nie było...

Mamusia synka, a nie wiedziałam, że lek jest na receptę. Chyba pomyliłam z Folikiem, sorki za wprowadzenie w błąd...
posylam leczo:) :D

Nikusia, zmienię ;) mam problem z łączęm internetowym i piszę w wordzie, jak kopiuję tekst to mi zmienia czcionki:) poprawię się:)
A co masz w lodówce? Z chęcią bym Ci przelała przez łącza trochę koktajlu, może niekoniecznie bananowego :)

Aha jakie ja mam teraz objawy ciąży:
- obżarstwo, straszne, mąż się o mnie obawia bo mu zjadam jego porcję obiadu, a zawsze on zjadał po mnie...
- płaczliwość
- łamliwe paznokcie
- marudzenie, hmm wg męża miałam wcześniej

nie nie, to była odpowiedź od Smerfetki do mnie:) ja dostałam duphaston i dlatego radziłam smerfetce, której nie dają bo natura... co za głupota, czasami trzeba jej pomóc;( mi się zagnieździło dzięki lekom...

Przepraszam, już mi się pomyliłyście;-) Ja tez mam duphaston właśnie na zagnieżdżenie.
A ja uciekłam z dworu, mąż z Celinka na działce w basenie. Ja planuje w szafie ułożyć, tzn.: to co za małe na dolna półę wrzucić.
Lecza objadłam się w sobotę, wiecie jest dobre z omletem nawet;-) Mleko na razie jest bleeee

Lecza objadłam się w sobotę,
ja jadłam w sobotę, całe 2 litry:) wczoraj zrobiłam znów, 5l i już nie ma połowy.... to może sok z pomidorów tak mi smakuje:)

Violet85 Właśnie też się dziwię, że nic mi nie jest po takich połączeniach... przed ciążą bym nigdy tego nie zrobiła, chyba teraz myslę inną częścią mózgu.
Ale odpukać, nic mi się nie dzieje.
Wcześniej jadłam ogórka kiszonego, ale mi się skończyły...

Ewula_m chyba nie jest to brzydkie określenie, jak kobieta sama siebie nazywa wielorybem? Obraziłabym się jakby ktoś to powiedział do mnie w zabarwieniu negatywnym. Ale sama do siebie? Bardziej jeszcze uważam to za żatry. Ale muszę koniecznie zacząć mierzyć talię;) Bo zmianę już widzę...

Mroowka- lody mam ale za bardzo słodkiego nie mogę... w sumie w ogóle nie powinnam ale wiecie jak to jes w ciąży mam taką chcicę akurat na słodkie, że szok...:crazy:
Violet- kurcze mnie męczy od wczoraj...jakoś tak koło 22 ale zasnęłam i niestety obudziłam się z tak masakrycznym bólem, że mąż po apap leciał...no i na chwile pomogło... potem znowu ale jakoś przetwałam.... przespałam tak, ze 2 godz. i teraz znowu dodatkowo ciągle kłuje mnie w prawej pachwinie , tak ciągnąco :baffled:
Arania - dzięki już lepiej jakoś tak dziwnie się po prosu czytało...
Ja po rosole poprawiłam kanpeczkami z serkiem żółtym i śledziami ale cholera nadal mi nie dobrze i głowa nadal boli i generalnie chyba się pochlastam....:crazy:

reklama
ja jutro robię leczo, mam mega chęć ;-) ja jem tylko kanapki z żółtym serem i pomidorem nic innego mi nie smakuje, dziwoląg .............

Do góry