reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mrowka ty jako trzecia masz infekcję pęcherza a wczoraj wzięłam antybiotyk i zobaczymy zrobię sobie we wtorek badanie moczu.

Gratuluję udanych wizyt :D

Mam pytanie chciałabym sobie wziąć jakiś probiotyk dowcipnie .. bo przy tym moim antybiotyku to różnie może być :p polecicie coś?

Flower trzymam kciuki żeby się jednak nic nie rozwinęło !:)

Ostatnia edycja:
reklama
Secreto, ja się nie znam zupełnie :/

Mrowka, gratulacje!!! Zdolniacha :)

Monisia, ja też jestem raczej za zamkniętym bb. Na fb za dużo "śmieci" jak dla mnie - jakieś obrazeczki, pierdółki, mało konkretów ;)

Chcę upiec jakieś drożdżówki na jutro, bo jedziemy do Krynicy na jeden dzień, ale nie mogę się zdecydować jakie :/

secreto - JA biorę ecovag. Ale to dowcipnie, bo ja biorę ten macmiror na paciorkowca. A jeśli chodzi o doustny to sporo tego jest trzeba tylko zajrzeć na neta!!!

ewa - daj znac jsk podejmiesz decyzje... tez bym cos zrobila

a wlasnie co z zamknietym? moderatorki sie na fb przeniosly i sprawa ucichla. admin sie odezwal?

ja nie lubie fb czasem cos skrobne ale wole bb...

u nas sloneczko ale wieje strasznie

A ja nie będę mieć nowych mebelków, ale coś się nie mogę zebrać do zrobienia więcej miejsca w starych... No więc też leżę z ubrankami.

Za to kupiliśmy wczoraj wózek, ten używany, w końcu oczywiście nic nam się nie udało stargować, ale był piękny, w świetnym stanie, bez żadnych śladów użytkowania, jeszcze przez rok na gwarancji, z wszystkimi duperelami... aż głupio było się kłócić o cenę. I teraz mam graco evo kolor chili :) Jest taki leciuteńki w prowadzeniu, że aż miło! No ale zobaczymy jak się będzie sprawował przy dziecku... Na razie odkryłam już - ogólnie w dziedzinie prowadzenia wózka - przy wyjeżdżaniu z bloku poprzednich właścicieli, że otwieranie drzwi jest czynnością sprzeczną z prowadzeniem wózka. Trzeba jakoś tak dziwnie stawać bokiem, tu popychać, tam pociągać, jak drzwi są ciężkie, to w ogóle masakra... Czy jest na to jakiś sposób??

MALPAWZOO - JA nadal czekam na komodę ... a raczej na kasę na nią :confused2:...a ubranka z szafy córki już wypadają...
GRATULACJE 34 tyg!!!

MAMATEK - A WIDZISZ... to ja tego problemu mieć nie będę ...i już się cieszę ;-):happy2: bo wózek będzie stał w domu pod schodami a z garażu wyjdę i sobie pilotem bramę otworzę :-) UROKI mieszkania we własnym domu :cool2:

Secreto ja biore provag ale on jest doustny wole ta droge podawania bo przez ta luteine przez cala ciaze musialam tam cos pchac i jestem zadowolona,mbiore go nawet profilaktycznie co jakis czas tylko robie przerwe i potem znowu bo go mozna brac w ciazy itd, a jak mam antybiotyk to moja ginka zawsze daje mi sanprobi ale to cholerstwo ok 35 zl kosztuje na 21 dni nie trzeba go trzymac w lodowce i jest tez polecany kobietom w ciazy.

a ja po zastrzyku, pielegniarka w przychodni tak mi dala ze nawet nie czulam kiedy sie wklula co fachowiec to fachowiec :-)

reklama
marcia - to super ze udalo sie ten zastrzyk tak bezbolesnie podac

a u mnie ciuszki najmniejsze poprasowane te wieksze popakowalam do workow prozniowych i na biezaco bede prac. torba spakowana takze gotowa jestem . teraz tylko czekac i sie modlic zeby wszystko bylo ok

Do góry