reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

DZIEŃ Dobry!!!

Wracam do starych przyzwyczajeń czyli znowu snuję się do 1 w nocy po domu po czym kolejną godzinę walczę o chwilę snu a od 6 od nowa :dry: ileż można....???
Ja dziś mam wizytę u stomatologa...ale jakbym miała mało przygód wyskoczyła mi dziś mała opryszczka :cool: no jak nie urok to.... Ehhhh

Wprawdzie mała ale jednak...no ale zimno jak jasna cholera, a miało się ocieplać...

mamusiasynka- gratuluję dobrych wiadomości:tak:

ja już mega zestresowana, że do 10- tej odpisywać będę a tu TAAAAKA niespodzianka :happy2::cool2: PODOBA MI SIĘ!!!

Ja jak byłam zszywana dostałam tzw zastrzyk znieczulający ale bolało jak cholera :cool: więc kurcze łudzę się dziko, że może tym razem nie popękam :confused::sorry2:

U nas ferie dopiero za tydzień się zaczną...więc wszystko przed nami...a że nigdzie się nie ruszamy to ciekawa jestem co my we dwie będziemy robiły całe 2 tyg 24 na dobę razem :confused: kreatywna jestem ale ...
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI!!!

reklama
Witam was!!! :-)

Dzisiaj sukces hehe Wstalam o 8 i na dodatek jestem wyspana. ;-) Dzis m ma wolne, wiec jedziemy jeszcze kupic jakies listewki do paneli i czajnik elektryczny, bo nie mamy zadnego.:tak:

Babcia nadal na mnie obrazona, wiec przynajmniej się do mnie nie oddzywa i dzieki temu jest mniej nerwow. ;-)Wczoraj wieczorem jeszcze przyjechali moi rodzice i pewnie babcia będzie się dzisiaj zalic, no ale nie mam zamiaru w to wnikac i może pojada na weekend do Myslenic i wezma babcie to będzie troche spokoju.

A my dzisiaj mamy pelne 34 tygodni :-D

Susi trzymaj się tam jakos w szpitalu!!! Pod koniec ciazy cisnienie może skakac, ale dobrze ze jestes pod opieka!

Flower a ty jak tam??? Masz w koncu te wyniki? Mam nadzieje, ze wszystko dobrze!

Kciuki zaciśnięte za wszystkie dziewczyny w szpitalach!!!!

mamusia synka Gratuluje udanej wizyty! :-)

ewa86 ja ogolnie jakos fb nie mogę ogarnąć….Moze to dlatego, ze do tej pory bardzo zadko korzystalam z fb. Jednak wole siedziec na bb i fajnie byloby się przenieść na ten zamkniety już.

masiosia jak tam testy? Mam nadzieje, ze dobrze!

Agnis83 to zycze udanych ferii!!! :-D

mamatek dzieki za rady! To będę musiala to z zgaga spróbować, bo jak na razie nic innego nie pomaga hehe ;-)

kainkas ja dzis rano bulki piekłam, bo tez niczego nie było na sniadanie….

marcia30 duzo zdrowka zycze!!!

Koreczek dobrze, ze rozmawialas z bracmi i mama! I duzo zdrowka tobie tez zycze!

jagna25 może ze stresu przed wywoływaniem zaczęłaś rodzic hehe ;-)

Nikusia82 Powodzenia u dentysty! Ja dopiero o porodzie się przejde, bo panicznie się boje.

Milego dnia wszystkim!!!! :-D

Ja tam za 2 tygodnie mam nadzieję, że już mrozów nie będzie i biorę się za mycie okien :cool2:...i ogarnianie całego domku... Coś w rodzaju ostatecznie wicie gniazdka :tak: No muszę urodzić :-)

NOOOOO z tym ujeżdżaniem męża to nie wiem :confused2::confused2::confused2: Chociaż mój chłop też wyposzczony :sorry2:...

No ale ja ze względu na GBS-a i generalnie nie chcę już żadnej infekcji do czasu porodu a cholera wie jak zaczniemy to się jeszcze możemy pozacierać i będzie :cool2::-D:-)

Cześć dziewczyny,
Dzięki za kciuki - statystyka zdana na 4,5 :-)....część druga statystyki we wtorek.
Byłam wczoraj na wizycie - u małej wszystko dobrze. Waży 2300, przepływy dobre, szyjka długa, łozysko ok - generalnie wszystko w porządku, jedyne ale to że wyszły mi liczne bakterie w moczu i musze brać furaginum. Poza tym to mogę już nawet urodzić;-) Następna wizyta za 3 tyg i mam już mieć wyniki GBS.

Byłam również w szkole rodzenia - wczoraj było zwiedzanie oddziału połozniczego. Widziałam sale porodowe i odział noworodkowy - wczoraj urodziło się 5 dziewczynek i 1 chłopiec :) śliczne maluszki, jedna dziewczynka urodziła się z wagą 2600 i 52 cm - patrzyłam na nią myśląc,że moja kruszynka w brzuchu jest niewiele mniejsza niż ta malutka w szpitalu :-)

MROWKAA- GRATULACJE!!! nienawidziłam statystyki na studiach :sorry2:
Super wiadomości z wizyty...i waga rewelacyjna!!! Mam nadzieję, że u Ciebie GBS- wyjdzie ujemny... U mnie na suwaczku to już tylko 37 dni do końca ciąży ŁAŁ :happy2::happy2::happy2:

reklama
Do góry