cześć dziewczęta, wróciliśmy z terapii, odstawiłam Ignaca do przedszkola i postanowiłam że na judo dziś nie idziemy. Mam trochę wyrzutów sumienia, bo to jednak trening i trzeba to robić regularnie, ale po prostu nie mam już siły. Tym bardziej że my wszędzie zachrzaniamy pieszo, ewentualnie tramwajem, a wczoraj dosypało śniegu więc chodzi się okropnie, zwłaszcza z nadruchliwym dzieckiem za rękę. Jutro jeszcze dni otwarte w szkole, zakupy i może goście na weekend, w postaci rodziców Rafała więc w poniedziałek z wyczerpania albo urodzę albo padnę trupem.
nikusia, jak to ferie, a w mazowieckim nie są od połowy lutego?
jagna, i co pomalowałaś Celince buziaka?
mamatek ja to zawsze drzwi przytrzymywałam swoim cielskiem. Skoro wózek lekki to wystarczy go lekko popchnąć i pojedzie
carri, ja mam piżamę do karmienai ze spodniami, nie kupowałam jej po prostu miałam w domu taką na guziczki, ale nie wiem czy w szpitalu w spodniach raz że będzie wygodnie, a dwa czy pozwolą.
ewa, ty jako przyszła mama trójki maluchów powinnaś dostać jakiś dodatek, za pracę w trudnych warunkach
CO do zamkniętego, to my na sierpniówkach 2008 też mamy zamknięty i po prostu moderatorki załatwiły to tak że przenieśli nam wszystko z tego głównego wątku (czyli u nas byłby to marzec 2014) od początku + jeszcze jakieś wątki ze zdjęciami, kontaktami itd.
nikusia, jak to ferie, a w mazowieckim nie są od połowy lutego?
jagna, i co pomalowałaś Celince buziaka?
mamatek ja to zawsze drzwi przytrzymywałam swoim cielskiem. Skoro wózek lekki to wystarczy go lekko popchnąć i pojedzie
carri, ja mam piżamę do karmienai ze spodniami, nie kupowałam jej po prostu miałam w domu taką na guziczki, ale nie wiem czy w szpitalu w spodniach raz że będzie wygodnie, a dwa czy pozwolą.
ewa, ty jako przyszła mama trójki maluchów powinnaś dostać jakiś dodatek, za pracę w trudnych warunkach
CO do zamkniętego, to my na sierpniówkach 2008 też mamy zamknięty i po prostu moderatorki załatwiły to tak że przenieśli nam wszystko z tego głównego wątku (czyli u nas byłby to marzec 2014) od początku + jeszcze jakieś wątki ze zdjęciami, kontaktami itd.