reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Susi i trzyma się ten akryl na stopach podobnie jak hybryda?
Wosk ekstra sprawa, po ostatnim ledwo co mi odrosło po miesiącu cokolwiek :szok: No, ale to było 2 miesiące temu i już jest co woskować tym bardziej, że z gąszczem nie idę tylko przycinam :-D:-D:-D

reklama
Brrr... wosk...
Kiedyś robiłam sobie sama na łydkach, ale teraz wymiękam ;) Tylko na brwi na wosk czasem chodzę.
Aż mam dreszcze na samą myśl :)

Uciekam spać. Jeszcze chwilę poczytam, ale niedługo, bo się głodna robię i jak jeszcze posiedzę, to będę musiała coś zjeść :p

Ewa ja ostatnio kupiłam coś takiego dla początkujących i kazałam Zbyszkowi trzeć w rękach, żeby było bardzo ciepłe, a jak już rozgrzał nakleiłam sobie na pachy i miał mi zrywać szybko, nie wychodziło mu to za bardzo i się "zacinał"...kuźwa dawno takiego bólu nie czułam i do tego krostki mi wyskoczyły, które bolały :no:
35947_250.jpg
Kosmetyczka robi to takim ciepłym, fajnym, to zupełnie co innego no i zna się.

Załączniki

• 35947_250.jpg
    35947_250.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 35
Ja miałam zawsze taki w słoiczku, który się podgrzewa plus bawełniane paski do ściągania. Te paski z woskiem, co się rękami rozgrzewa, to jest badziew straszny.
Ale mimo wszystko - tylko łyski i brwi jestem w stanie tym potraktować ;) Wolę rodzić niż ten ból czuć ;)

MałaMama - ja w przyszłym tygodniu intensywnie chcę dziewczyny nadgonić ale będę miała ku temu okazję sama w domku zostaję więc zajmę czymś ręce
Munius - na stopach generalnie dłużej się trzyma a z akrylu byłam zadowolona, hybrydy na nogach nigdy nie robiłam bo dziewczyny odradzały (kosmetyczki)
A wosk - no cóż jakoś mnie nie ciągnie ...

Hey...dziękuję za ooinie odnośnie wózka :)
Już jest wszysciutkoz niego wyprane... Maż dzisiaj złożył nosidełko do stanu pierwotnego ;) Reszta pewnie jutro...

Dzisiaj nie dam rady już Was doczytać... Na fb widziałam dobre wieści z wizyt, więc gratuluję i czekam na kolejne dobre wiadomości...

Ja od wczoraj leżę... Brzuch mnie boli i ogolnie jak wstaję to mam uczucie ciągnięcia wszystkiego w dół.... Nie wiem jak to opisać :( Przyciągnie ziemskie daje o sobie znać....
Wizytę mam za tydzień 5.2 i mam nadzieję, że nie będę musiała wcześniej odwiedzać lekarza...
Za to chciałabym skończyć wyprawk...

Przepraszam, że tak o sobie dzisiaj piszę...nie mam komu wypłakać się w ramię...

Witam porannie :tak: Eeee to już środa??:szok:
Dziś tradycyjnie mam wizyte u położnej i też później wizyte u ginki. Trzymajcie kciuki. Mam nadzieje ze zrobimy usg bo zawsze robimy ale kto ją tam wie :-D Ciekawe ile mój mały wazy..bo ja to pewnie już 96...:szok:

Zaraz kończe kawke i ide małego szykować do szkoły :tak:

Udanych wizyt i buziaki dla dziewczyn w szpitalach:tak:

Miłego dnia ;-):-)

Dzien dobry!

w nocy was doczytalam bo po 2 wstalam na siku i jakos mi na pol godziny sen odszedl na szczescie tylko na pol godz i dalej poszlam spac....

ja dzisiaj koncze 34 tc :-)

poza tym tak se mysle ze skoro szyjka sie poprawila to moze za porzadki sie wezme.....bo ostatnie dwa tyg to lezalam jak sloniatko na kanapie :-)

agnis powodzenia na wizytach
dziewczynki w szpitalach zdrowka dla was i maluszkow..

milego dnia!

hej

jak fajnie że ta nic sie skonczyła. zasnełam chyba o 3.00. brzuch mnie bolał, co chwile skurcze, ból plecó, nerek i mega wzdęcia, których nie mogłam sie pozbyć. Lactulosum podzło w ruch, nospa, magnez. A jak mały sie ruszał to myslałam ze umre, na dodatek mega zgaga. Chyba po pizzy z sosem czosnkowym i coli.dzisiaj dieta:no::no::no: jakby nie to ze hani nie było z kim zostawic to pewne na IP bym była...ehhh

Moniqaa-mnie tez tak ciagnie

Agnis -powodzenia na wizycie

ktos pytał gdzie m był na nartach:tak: tutaj u nas w okolicy w ||Kazimierzu Stacja Narciarska Kazimierz dalej w tym roku nie puszczam:tak:

flower- obys wyszła dzis:)

reklama
Dzień dobry kochane marcóweczki :) ;*
Wpadłam wyjątkowo wcześnie jak na mnie, bo Zbyszek musiał wcześnie wstać i mnie zbudził :)
Zaraz zobaczę godziny otwarcia marketu to może podrzuci mnie w jedną, bo muszę kupić ziemniaki i płyn do płukania dziecięcy, bo mi się kończy :)
Ewa - to błagam urodź za mnie :)
Moniqaa - a od czego masz nas tu, właśnie od tego, żeby móc się wypłakać! ;)
Agnis - trzymam &&& za wizytę, daj znać po! ;)

Do góry