reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Susi i trzyma się ten akryl na stopach podobnie jak hybryda?
Wosk ekstra sprawa, po ostatnim ledwo co mi odrosło po miesiącu cokolwiek :szok: No, ale to było 2 miesiące temu i już jest co woskować tym bardziej, że z gąszczem nie idę tylko przycinam :-D:-D:-D

reklama
Brrr... wosk...
Kiedyś robiłam sobie sama na łydkach, ale teraz wymiękam ;) Tylko na brwi na wosk czasem chodzę.
Aż mam dreszcze na samą myśl :)

Uciekam spać. Jeszcze chwilę poczytam, ale niedługo, bo się głodna robię i jak jeszcze posiedzę, to będę musiała coś zjeść :p

Ewa ja ostatnio kupiłam coś takiego dla początkujących i kazałam Zbyszkowi trzeć w rękach, żeby było bardzo ciepłe, a jak już rozgrzał nakleiłam sobie na pachy i miał mi zrywać szybko, nie wychodziło mu to za bardzo i się "zacinał"...kuźwa dawno takiego bólu nie czułam i do tego krostki mi wyskoczyły, które bolały :no:
35947_250.jpg
Kosmetyczka robi to takim ciepłym, fajnym, to zupełnie co innego no i zna się.

Załączniki

• 35947_250.jpg
    35947_250.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 31
Ja miałam zawsze taki w słoiczku, który się podgrzewa plus bawełniane paski do ściągania. Te paski z woskiem, co się rękami rozgrzewa, to jest badziew straszny.
Ale mimo wszystko - tylko łyski i brwi jestem w stanie tym potraktować ;) Wolę rodzić niż ten ból czuć ;)

MałaMama - ja w przyszłym tygodniu intensywnie chcę dziewczyny nadgonić ale będę miała ku temu okazję sama w domku zostaję więc zajmę czymś ręce
Munius - na stopach generalnie dłużej się trzyma a z akrylu byłam zadowolona, hybrydy na nogach nigdy nie robiłam bo dziewczyny odradzały (kosmetyczki)
A wosk - no cóż jakoś mnie nie ciągnie ...

Hey...dziękuję za ooinie odnośnie wózka :)
Już jest wszysciutkoz niego wyprane... Maż dzisiaj złożył nosidełko do stanu pierwotnego ;) Reszta pewnie jutro...

Dzisiaj nie dam rady już Was doczytać... Na fb widziałam dobre wieści z wizyt, więc gratuluję i czekam na kolejne dobre wiadomości...

Ja od wczoraj leżę... Brzuch mnie boli i ogolnie jak wstaję to mam uczucie ciągnięcia wszystkiego w dół.... Nie wiem jak to opisać :( Przyciągnie ziemskie daje o sobie znać....
Wizytę mam za tydzień 5.2 i mam nadzieję, że nie będę musiała wcześniej odwiedzać lekarza...
Za to chciałabym skończyć wyprawk...

Przepraszam, że tak o sobie dzisiaj piszę...nie mam komu wypłakać się w ramię...

Witam porannie :tak: Eeee to już środa??:szok:
Dziś tradycyjnie mam wizyte u położnej i też później wizyte u ginki. Trzymajcie kciuki. Mam nadzieje ze zrobimy usg bo zawsze robimy ale kto ją tam wie :-D Ciekawe ile mój mały wazy..bo ja to pewnie już 96...:szok:

Zaraz kończe kawke i ide małego szykować do szkoły :tak:

Udanych wizyt i buziaki dla dziewczyn w szpitalach:tak:

Miłego dnia ;-):-)

Dzien dobry!

w nocy was doczytalam bo po 2 wstalam na siku i jakos mi na pol godziny sen odszedl na szczescie tylko na pol godz i dalej poszlam spac....

ja dzisiaj koncze 34 tc :-)

poza tym tak se mysle ze skoro szyjka sie poprawila to moze za porzadki sie wezme.....bo ostatnie dwa tyg to lezalam jak sloniatko na kanapie :-)

agnis powodzenia na wizytach
dziewczynki w szpitalach zdrowka dla was i maluszkow..

milego dnia!

hej

jak fajnie że ta nic sie skonczyła. zasnełam chyba o 3.00. brzuch mnie bolał, co chwile skurcze, ból plecó, nerek i mega wzdęcia, których nie mogłam sie pozbyć. Lactulosum podzło w ruch, nospa, magnez. A jak mały sie ruszał to myslałam ze umre, na dodatek mega zgaga. Chyba po pizzy z sosem czosnkowym i coli.dzisiaj dieta:no::no::no: jakby nie to ze hani nie było z kim zostawic to pewne na IP bym była...ehhh

Moniqaa-mnie tez tak ciagnie

Agnis -powodzenia na wizycie

ktos pytał gdzie m był na nartach:tak: tutaj u nas w okolicy w ||Kazimierzu Stacja Narciarska Kazimierz dalej w tym roku nie puszczam:tak:

flower- obys wyszła dzis:)

reklama
Dzień dobry kochane marcóweczki :) ;*
Wpadłam wyjątkowo wcześnie jak na mnie, bo Zbyszek musiał wcześnie wstać i mnie zbudził :)
Zaraz zobaczę godziny otwarcia marketu to może podrzuci mnie w jedną, bo muszę kupić ziemniaki i płyn do płukania dziecięcy, bo mi się kończy :)
Ewa - to błagam urodź za mnie :)
Moniqaa - a od czego masz nas tu, właśnie od tego, żeby móc się wypłakać! ;)
Agnis - trzymam &&& za wizytę, daj znać po! ;)

Do góry