reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

moniqa uwazaj na te taki jakby plastikowe wstawki -niby "okienka"jak masz takie to nie pierz tych czesci w pralce bo sie zniszcza......gratki zakupu :-)

m w szkole a ja sie nudze.....................

reklama
Moniqa to gratuluje zakupu :-)

ja dzisiaj tez mialam faze na slodkosci tzn kupilam w biedronce czekolade ktora smakuje jak czekoladka merci ta bialo czekoladowa kawowa pycha i tak chodzimy z Pati i podjadamy a tez wczoraj robilam galaretke i bita smietane jak ta kolezanka miala przyjsc z synem to co mialo sie zepsuc....:-)

Moniqa super że zakup się udał.
Ja chciałam się zdrzemnąć i co mój mąż nie umie zapanował nad dzieckiem. O dziwo jak go nie ma i się kładę to jestem lepiej wypoczęta niż on jest i ma się kto dzieckiem zająć. Ona kiedyś mu na głowę wejdzie:wściekła/y:

Hej :)

Piękny dzień dzisiaj. Tyyyle śniegu napadło :)

My dziś mieliśmy gości, dzieci nie spały i dogorywają na bajce ;) Zaraz je kładziemy spać.

Pisałyście o thermomixie.
Ja kiedyś byłam strasznie napalona na ten sprzęt, ale w końcu zrezygnowałam. Za mały jak na nasze potrzeby. Zupę to bym tam chyba na jeden dzień zrobiła. Poza tym to jest gotowanie na prądzie, a gaz jednak o wiele tańszy.

Rok temu zainwestowaliśmy w robota kuchennego - kenwood chef. I to mi wystarcza - ciasto wyrabia, mamy dostawki do tarcia, mielenia mąki, maszynkę do mięsa, blender. Dużo rzeczy ułatwia i przyspiesza. Super sprawa jak się spędza dużo czasu w kuchni, a nie ma się go za wiele ;)

Ewa ten robot jest na mojej liście:-D:-D Ale cena zabija. A ile thermomix kosztuje, bo na stronie cisza, na allegro podobnie do robota;-)

:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:auto mi sie zepsuło a Kurczak mial jutro isc do przedszkola ale przeciez nie bede go w taki mroz prowadziła za rekę przez cale miasto :-( m ma na jutro umowic mechanika..............jestem wkurpipipipi :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
strasznie drogi ten thermomix. jakoś nie czuję ze chcialabym go miec-przeciez to jakies auto mozna kupic. Piekarnik mam to upiekę, kuchenke mam to ugotuję, mały robot kuchenny mam to wszystko szybko zetre i ciasto wyrobię...W życiu tyle kasy bym nie dała- no chyba ze bym miala kasy na pęczki;-)

a ja pojadłam ryby po grecku i tez sie jakoś nudzę....w tv nic nie ma, małż zaraz do pracy idzie a ja z hanią. Jeszcze tydz ferii- to siedzi w domu bo grupy łączone, nie ma jej Pani...

----------------------

mamusiu -zrobicie sobie wagary:)

Do góry