reklama
a witam witam ;*
Zjadłam właśnie frytki, bo Zbychu zrobił z ziemniaczków, mmm i idę robić pierś z kurczaka w oliwie z kostką rosołową i pietruszką i z surówką z pora, jabłka i marchewki :-)
Od rana jestem głodna...znaczy się jesteśmy - ja i mały w brzuszku
Doczytam jak zjem!
Buźka, miłego dzionka.
Zjadłam właśnie frytki, bo Zbychu zrobił z ziemniaczków, mmm i idę robić pierś z kurczaka w oliwie z kostką rosołową i pietruszką i z surówką z pora, jabłka i marchewki :-)
Od rana jestem głodna...znaczy się jesteśmy - ja i mały w brzuszku
Doczytam jak zjem!
Buźka, miłego dzionka.
Hej Dziewczynki, coś ostatnio nie mogę się wbić w rytm. U nas dalej remontowo, do tego młody zrezygnował z drzemki i nam prawie zasypia w czasie obiadu. Ale są i dobre strony, bo o 19 już śpi
Zwariował na punkcie śniegu, a ja średnio mam się jak ciepło ubrać, ale nic to i tak chodzimy z sankami i łopatką na dwór, żeby się młody wyhasał. A teraz sobie wymyślił i maznął się zielonym i fioletowym pisakiem po czole i włosach, a na 16 idę z nim do koleżanek po sąsiedzku, to będzie model wyglądał
Moja wyprawka nadal nie gotowa, ale jak tylko skończymy z łazienką to zabieram się za wielkie przygotowania do przyjścia maluszka, muszę porobić miejsce w komodzie w sypialni, ze 2-3 szuflady opróżnić i pozwozić rzeczy do Adasiu od znajomej, później poprać, wiadomo. No i zamówić wreszcie dla siebie wkłady i różne takie, bo to już 33 tydzień - czas ucieka, choć przed czasem nie planuję rodzić
Trzymajcie się ciepło!!
Zwariował na punkcie śniegu, a ja średnio mam się jak ciepło ubrać, ale nic to i tak chodzimy z sankami i łopatką na dwór, żeby się młody wyhasał. A teraz sobie wymyślił i maznął się zielonym i fioletowym pisakiem po czole i włosach, a na 16 idę z nim do koleżanek po sąsiedzku, to będzie model wyglądał
Moja wyprawka nadal nie gotowa, ale jak tylko skończymy z łazienką to zabieram się za wielkie przygotowania do przyjścia maluszka, muszę porobić miejsce w komodzie w sypialni, ze 2-3 szuflady opróżnić i pozwozić rzeczy do Adasiu od znajomej, później poprać, wiadomo. No i zamówić wreszcie dla siebie wkłady i różne takie, bo to już 33 tydzień - czas ucieka, choć przed czasem nie planuję rodzić
Trzymajcie się ciepło!!
Hej kobietki. Ja wczoraj troszke was podczytywałam ale nie mialam kiedy pisać bo najpierw sprzatanie później mąż z młodym zaprosili gości Miłosza kolegę z przedszkola z rodzicami. Musiałam na szybko szarlotkę robić. Było bardzo miło posiedzieli do 22 a ja potem padlam i dziś coś słabo się czuję więc probuję leżeć.
Anetka trzymaj się dzielnie oby cię wypisali w dwupaku jeszcze. Współczuję rozstania z córcią napewno bardzo ci cięzko bo ona jeszcze malutka.
Dziewczynki zyczę wam spokojnej rodzinnej niedzieli odpoczywajcie i relaksujcie się.
Anetka trzymaj się dzielnie oby cię wypisali w dwupaku jeszcze. Współczuję rozstania z córcią napewno bardzo ci cięzko bo ona jeszcze malutka.
Dziewczynki zyczę wam spokojnej rodzinnej niedzieli odpoczywajcie i relaksujcie się.
mamusia synka
i córeczki
w pęcherzu mieszcza mi sie 3 ml moczu wow czadowo, zaraz sie do kibla wprowadzę............
Mamusia synka ja tez latam co chwile do kibelka sikne jak piesek pod drzewkiem a zaraz znowu mi sie chce....
kama moj tez caly czas nie jest za bardzo ruchliwy ale ostatnimi dniami zauwazylam ze jak leze na wznak i nie chce sie ruszyc to klade sie na lewy bok i po chwili sie zapiera :-)
ja dzisiaj zrobilam brokula w ciescie piwnym, pieczone ziemniaczki i filet z piersi indyka ledwie oddycham tak sie najadlam :-)
kama moj tez caly czas nie jest za bardzo ruchliwy ale ostatnimi dniami zauwazylam ze jak leze na wznak i nie chce sie ruszyc to klade sie na lewy bok i po chwili sie zapiera :-)
ja dzisiaj zrobilam brokula w ciescie piwnym, pieczone ziemniaczki i filet z piersi indyka ledwie oddycham tak sie najadlam :-)
My zjedlisy obiadek i pojechalismy na gorki. Mala 40 minut zjerzdzala na sankach, podjechalismy do biedronki po ciasto. Zjadlam z goracom kawa, bo troszke zmarzlam. A naubieralam sie jak glupia 2x getry, spodnie, 2 bluzki i sweterek i tylko sierotka zapomnialam rekawiczek z torebki. Ale sweterkowi rekawmi sie roziagaja
A w aucie zauwarzylam ze maly lubi dobrego roka
Dziewczyny nie zazdroszcze Wam problemow z pecherzem..
A w aucie zauwarzylam ze maly lubi dobrego roka
Dziewczyny nie zazdroszcze Wam problemow z pecherzem..
Wózek już w aucie. Babka trochę nie poważna bo umówiła jeszcze jedną parę... a ja uuz rano dzwoniłam.
W każdym razie wózek zadbany. W sumie tylko spacerówka używana... i stelaz trochę zardzewiał od dołu, ale tragedii nie ma
W sumie zardzewiał to zle słowo, bo to raczej nalot przy plastiku...
Jeśli chodzi o latanie do WC to znam ten ból ;(
Praktycznie to więcej czasu spędzam tam niż w innej części mieszkania
W każdym razie wózek zadbany. W sumie tylko spacerówka używana... i stelaz trochę zardzewiał od dołu, ale tragedii nie ma
W sumie zardzewiał to zle słowo, bo to raczej nalot przy plastiku...
Jeśli chodzi o latanie do WC to znam ten ból ;(
Praktycznie to więcej czasu spędzam tam niż w innej części mieszkania
Witam,
a ja właśnie wstałam po obiedzie tak mnie zmuliło że musiałam się położyć
a rano miałam tyle energii że zaraz po powrocie z kościoła ciasto na szybko zrobiłam - to co tu ostatnio polecałyście z jabłkami i orzechami
a wczoraj wieczorem deser ala sernik na zimno tylko w pucharkach co by był na dziś
Galaretka - podana trochę inaczej - Kobieceinspiracje.pl
do łazienki też biegam co chwila i czasem mam wrażenie że 3 krople polecą a parcie takie jakbym pół dnia trzymała
Kciuki za dziewczyny w szpitalach
Moniqaa gratuluje udanego zakupu dało sie coś utargować???
a ja właśnie wstałam po obiedzie tak mnie zmuliło że musiałam się położyć
a rano miałam tyle energii że zaraz po powrocie z kościoła ciasto na szybko zrobiłam - to co tu ostatnio polecałyście z jabłkami i orzechami
a wczoraj wieczorem deser ala sernik na zimno tylko w pucharkach co by był na dziś
Galaretka - podana trochę inaczej - Kobieceinspiracje.pl
do łazienki też biegam co chwila i czasem mam wrażenie że 3 krople polecą a parcie takie jakbym pół dnia trzymała
Kciuki za dziewczyny w szpitalach
Moniqaa gratuluje udanego zakupu dało sie coś utargować???
reklama
Podziel się: