reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

A mnie m obudził jak wychodził do pracy :sorry2:

Jo_asia
jesli chodzi ksiazka czy film..jeszcze chyba jak na razie nei spotkałam się żeby film był lepszy od książki...

Megi Pegi
to sie narobiłaś. Wszsytko bedzie pyszne, zobaczysz :tak:Gratulacje dla Tadzia, ładne postępy :tak:

mamusia synka spedziliscie w koncu wieczór? czy juz nie dałaś rady?

alesia to nadgoniłaś zakupy:-)

ewa86 Franek też już widze sukcesy :tak: I dobrze by było, żebyś porozmawiała z najodpowiedniejszymi sąsiadami. Może wówczas będziesz spokojniejsza

katrine
jak ja bylam ostatnio w pracy (na początku stycznia) to mowie do dziewczyn, spotkajmy sie bo nie chce mi sie ciagle w domu siedziec..a one przerazenie w oczach na calego! I gadka, tak i jeszcze na spotkaniu zaczniesz nam rodzic!! I cisza...wiec super...

Carri
szkoda ze nie da sie tego wątku zamknąć..no trudno...chyba trzeba sie na tamten przenieść.

Włączyłam TV i jest o porodach i procedurach. Położne ktore dzwonią, skarżą się, że pacjentki nie chcą ich słuchać, że lekarzy traktuje sie jak góru a oni jak nie mają zaplacone odpowiednio mają wszystko w d..e. Ale też, że czesto nie słucha sie pacjentek (to mowila polozna). Jeszcze facet jakis gadal, ze uciskanie brzucha podczas porodu jest niedozwolone.
Ja tam mam zamiar słuchać sie poloznych podczas porodu, a przynajmniej jak trafie do szpitala w swoim miescie, bo tutaj lekarze to swieto jak zajrza...zresztą moj lekarz tylko w pt ma dyżury więc i tak pewnie na niego nie trafie, chyba ze jak kolezanka utrafie z terminem :-D

Ide dalej spać. Miłej soboty ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana

ja też obudzona przez mojego teraz siedzę i się nudzę a spać mi się w cale nie chce ehhh

córa wstanie a matka odpłynie zapewne hehe

miłego dnia

edit: 35 tc za mną :-D

To i ja sie przywitam!

nika gratuluje 35 tc :-)

mnie siusiu obudzilo ale tak leze i mysle ze jeszcze chyba zasne...
u mnie tez ferie sie zaczely tak jak u susi wiec czeka nas dwa tygodnie laby :-)

dzisiaj ma wpasc do mnie kolezanka z 3 letnim synem to musze cos upiec , jakies ciasto moze pogrzebie w przepisac ewy...

a wczoraj dzwonilam,oja kolezanka ta co urodzila w pn i mowi ze zapomniala mi powiedziec ze tak jak na liscie rzeczy potrzebnych do szpitala napisane cienki szlafrok tak ona mi radzi bierz gruby i skarpety cieple bo po zzo strasznie talepie, hmm ja nie pamietam zeby mnie talepalo ale ja mialam szybko i chyba nie dali mi takiego pelnego bo juz nie zdazyli wiec moze i tak jest .

zmykam milej soboty!

czesc

Oczywiscie ze wieczora nie spedziliśmy bo naprawiał z bratem jego auto przez telefon,normalnie h mnie strzelił,ileż można pier.lic o akumulatorze w auccie ktore jest w Gdansku a my tutaj,oczywiscie sie z Nim pozarłam :baffled::baffled:dzis ma prze.bane :-)

wstałam na siku, patrze a tu jedynie - 16 stopni :-( masakracja :-(

CO z Anetą??????

Witam sobotnio :tak:

Nika gratki pełnych 35 :tak:

Megi Pegi gratki dla Tadzia, no i spóźnione 100 lat bo zauwazylam dopiero na suwaczku ze chłopina niedawno skończył 2 latka ;-)

Ciekawe jak tam Aneta... :-(jak się w nocy przebudziłam myślałam o niej i o Michelle..biedna...

Kamaa też czytałam ze ucisk brzucha jest niewsakazany to się jakos fachowo nazywa "chwyt kristelllera" czy jakoś tak...można uszkodzić maleństwo..ale już sama nie wiem...bo dzięki temu dziecko szybciej się rodzi. Tez mam stracha ale z drugiej strony jak niebedzie innego wyjścia..apodczas porodu myśli się innymi kategoriami typu "byle wyszedł"...

Muniuś ale Twój Mati rozkoszny, sliczne zdjęcia :tak:

Susi - u nas ferie za tydzień się zaczynają, dobrze ze mój maz jest nauczycielem to tez ma wolne bo bym zwariowała kolejne 2 tygodnie sam na sam z Kacprem:szok:

A ja dziś wstałam wcześnie rano bo już po 7...dla mnie nie ważne jaki to dzień tygodnia... Patrze..pranie zrobione..kuchnia wypucowana..no anioł nie mąż:-D

Mamusia synka - plus z tego taki że to nie Twoje urodziny były bo tak to zaje...łabym podwójnie:-D
Ale fakt nieładnie.
U nas -15..................aaaaaaaaaaaaaaa

Miłej soboty!:tak:

Agnis83 tylko ze w tv mówili ze to niedozwolone prawnie jest. I wypowiadala sie kobieta ze gdyby wiedziala wczesniej to by podala szpital do sądu za takie cos.

mamusiu synka no no no gratki 9tego okienka :-)

Ale mnie mały na pecherz cisnal..obudzil mnie...chwile polezalam i juz odpuscil..to za to ze ja go chyba czasami budze:-D

mojej kolezance wyciskali tak dziecko- ona to juz nieswiadoma była, maz jej opowiadał, ze lekarz to prawie lezał na tym brzuch. Dziecku zanikało tetno, mały był mały bo 2700wazył, a połozne powiedziały, ze jakby wazył 3kg to by nie urodziła. teraz jest w 20tc i juz ma stracha:szok:

reklama
Wcale sie nie dziwie, że sie boi :-( teraz po tym co "wychozi" na światlo dzienne to kazdy stracha łapie...ale najwazniejsze ze w szpitalach stracha lapia i moze sie w gasc wezma i jak my juz pojedziemy to beda wiedzieli co maja robic! A nie cartolic sie:tak: bo co innego nam pozostaje jak nie wiara ze dobrze sie nami zajmą? :sorry2:

Do góry