MegiPegi ceny za sesje u ciebie powalają. U mnie na szczęście jest duuuuzo taniej. Jeszcze się nie orientowałam dokładnie, bo to zależy od tego co chcemy i ile zdjęć. A najpierw muszę męża przekonać.
A może warto popytać znajomych i poszukać sprawdzonego fotografa-amatora. Niektórzy robią naprawdę piękne zdjęcia.
Mrówkaa ty sadystko rozbawiłaś mnie
mamusia synka 100 lat dla męża!
monisia kciuki za kuchnię zaciśnięte i za spotkanie z koleżankami też
Koreczek gratuluję zostania ciocią
Agnis my wózek tez sobie sami za swoje kupiliśmy z tych powodów o których piszesz. A jak teściowa dowiedziała się że czarny to o mało co z krzesła nie spadła i tylko głową pokręciła i wyszła
. Dlatego tym bardziej mnie zdziwiło, że dali nam kasę o równowartości tego wózka. Oni nigdy nie wypominają, że na coś tam nam dali czy coś, bo jakby tak było to podziękowałabym za te pieniądze.
Moniqaa ja kupiłam pościel i poszewki bo akurat u tego sprzedawcy inne rzeczy zamawiałam. Ale schowałam to bo nie zamierzam używać. Może dopiero na jesień/zimę zacznę
. Póki co prześcieradełko i rożek, potem ewentualnie kocyk. Żadnych kołderek i tym bardziej poduszek
.
Wątek zamknięty - a dlaczego muniuś jest moderatorem tego, o którym mało kto z nas wie? Taki samozwańczy moderator? Nic do muniuś nie mam, ale tak się chyba moderatorów nie wybiera co? To takie moje skromne zdanie na ten temat.
mamusia synka ja słyszałam że takie nagłe puchnięcie pod koniec ciąży może być oznaką rychłego porodu.
Mam pytanko
czy dzieci (już takie większe, ząbkujące) gryzą barierki od łóżeczka? Bo widziałam, że można kupić takie silikonowe osłonki, ale z drugiej strony czy to ,,zdrowe" jest