reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Muniś ostatnio mi się śniło, że odeszły mi zielone wody:szok: mam już prawie wszystko .... brakuje wózka (kupimy go w lutym bo nie mam gdzie go trzymać) maty edukacyjnej ale na samym początku się nie przyda i leżaczka, który kupimy jak się urodzi.. żeby koszty rozłożyć :) poza tym mam spakowaną swoją torbę i w weekend dopakuję rzeczy dla małej bo nie chce żeby gniły w torbie..

Mamusia synka ja bym wolała obejrzeć :p ale może z przymrożeniem oka .. no chyba że to jakieś bardzo poważne nieprawidłowości ;/

Secreto przy planowanym cc na szczęście zielone wody Ci nie grożą, nie przeterminujesz :tak: No to super, wyprawka już zrobiona to najważniejsze, a w co się zmieściłaś - walizeczka na kółkach czy jakaś torba większa? Twój lekarz jakoś dopiero w połowie lutego ma czas?

edit: Kasiulekk trzymam &&&, bo widzę, że nieciekawie tam u Ciebie się dzieję :-( Będzie dobrze!

MegiPegi ceny za sesje u ciebie powalają. U mnie na szczęście jest duuuuzo taniej. Jeszcze się nie orientowałam dokładnie, bo to zależy od tego co chcemy i ile zdjęć. A najpierw muszę męża przekonać.
A może warto popytać znajomych i poszukać sprawdzonego fotografa-amatora. Niektórzy robią naprawdę piękne zdjęcia.

Mrówkaa ty sadystko rozbawiłaś mnie:-D

mamusia synka 100 lat dla męża!

monisia kciuki za kuchnię zaciśnięte i za spotkanie z koleżankami też:tak:

Koreczek gratuluję zostania ciocią

Agnis my wózek tez sobie sami za swoje kupiliśmy z tych powodów o których piszesz. A jak teściowa dowiedziała się że czarny to o mało co z krzesła nie spadła i tylko głową pokręciła i wyszła:tak:. Dlatego tym bardziej mnie zdziwiło, że dali nam kasę o równowartości tego wózka. Oni nigdy nie wypominają, że na coś tam nam dali czy coś, bo jakby tak było to podziękowałabym za te pieniądze.

Moniqaa ja kupiłam pościel i poszewki bo akurat u tego sprzedawcy inne rzeczy zamawiałam. Ale schowałam to bo nie zamierzam używać. Może dopiero na jesień/zimę zacznę :tak:. Póki co prześcieradełko i rożek, potem ewentualnie kocyk. Żadnych kołderek i tym bardziej poduszek:tak:.

Wątek zamknięty - a dlaczego muniuś jest moderatorem tego, o którym mało kto z nas wie? Taki samozwańczy moderator? Nic do muniuś nie mam, ale tak się chyba moderatorów nie wybiera co? To takie moje skromne zdanie na ten temat.

mamusia synka ja słyszałam że takie nagłe puchnięcie pod koniec ciąży może być oznaką rychłego porodu.

Mam pytanko czy dzieci (już takie większe, ząbkujące) gryzą barierki od łóżeczka? Bo widziałam, że można kupić takie silikonowe osłonki, ale z drugiej strony czy to ,,zdrowe" jest:confused:

Koreczek - gratuluję cioteczko!

Mamusia synka - napisałabyś mi na priv, co mówią o twoim szpitalu? O ile oglądałaś o tych nieprawidłowościach oczywiście.

Ostatnia edycja:
Ewa moja kolezanka tez chwali wlasnie tego gryzaka... Mala ma 5msc i sobie ciamka jablko, banany czy biszkopt. Ja tam wolalam dac kawalek banana do raczki :tak: i zeby sobie sama jadla

Wlasnie dostalam paczke niespodzianke od babci mojego :szok:

Zrobila na drutach komplecik dla Dominique :D
A dla mnie ocieplacze na rece... I wiecie co? Jest na nich sowa :D haha ale sie usmialam :D
ImageUploadedByForum BabyBoom1390573535.483085.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1390573554.396982.jpg

Jagna &&& za usg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1390573535.483085.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1390573535.483085.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 42
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1390573554.396982.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1390573554.396982.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 43
Jaspis - Ewa nie miała czasu na moderowanie, często o tym pisała na tamtym forum, więc nie widzę problemu dlaczego ja czy ktoś inny nie mógł nim zostać ;-)

małpawzoo ja bałabym się noworodka przykrywać kołderką bo nawet taka leciutka będzie dla maluszka za ciężka i za duża i może mieć kłopot z odkryciem np. buźki.
Ja mam na razie jeden komplet (bo i tak nie będę używać), ale docelowo zamierzam mieć 2.

reklama
Do góry