uff wrocilismy. Mimo ze m mnie ciagle trzymal to orla wywinelam..na bok, ale zdazylam o reke sie oprzec, a ten mnie ciagnal w gore zebym zupelnie nie upala..ale czulam jak brzuch mi sie naprezyl...
M zapowiezial, ze to mój ostatni spacer :-(
malpawzoo no wcale sie nie dziwie ze sie wkurzylas
i to sklep internetowy robi sobei takie doslownie jaja!!!!
komentarz odpowiedni im wystaw!
jagna25 przez tych debili jeszcze sprzatanie mialaś!
muniuś pij co chwile cieplą herbatke i pod koldre najlepiej, zebys sie nie zaziebilla!!! piżamka śliczna!!! PS kocham Cie nie bede ogladac..mam ochote przeczytac jeszcze raz ksiazke..ale chyba za duzo emocji
nikaa51 ja dla maluszka szyzkuje tak: body z dl. rekawem na to pajacyk welurowy. I teraz w zalezności od pogody jaka bedzie tak mi m przywiezie odpowiedni kombinezonik:
Tylko ten gruby kombinezo nie ma stópek :-( i tu juz mam dylemat. I o fotelika, jeszcze kocyk jak co. Mam nadzieje ze wystarczy jak co
nieznajoma1991 super wieści z wizyty :-) Aleks pięknie rośnie i dobrze ze morfologia na tym etapie ciąży powolutku Ci się poprawia
monisia0605 ale ładnie pospałaś dzisiaj
widocznie potrzebujesz tyle snu.
Wczoraj czytalam w jednej z ksiazek ze przed narodzinami albo sie chodzi i sprzata albo wiecznie spi..no to u mnie zaczyna sie to drugie chyba
co do ruchow to jak moj kopnie w dzien to od razu o brzucha sie pytam o co chodzi bo normalnie swieto
nocny marek! ale jak w nocy sie przebuze i nie czuje ze kopie to lapie stresa..i wtedy szturcham..i nie zasne dopoki bobas nie odkopnie..oj wredna mama ze mnie
Jagna25 o wlasnie, moze jeszcze dresik przygotuje jak co.
co do serwisu..ja nie lubie tych talezy...wole jednak zwylka najtansza porcelane niz te..chyba jakis uraz mam
a meza to ja akurat nie chce przy porodzie..szczegolnei na ta faze parta...jakis czas temu pytal sie mnie czy moze chociaz mame wezme..ale ja i tak nie chce...jakoś chyba wole same polozne i lekarza jak co... moze dziwna jestem ale to cala ja
no chyba ze jednak cesarka bedzie to w ogole inna historia :-(
ewa86 moj nie mowi ze porod to sprawa kobiety, tylko on taki jest "nieorientujący sie"
mozna gadac kilka razy a ten i tak jakos tego nie zapamieta
jak ciasto? jak sie udalo to tez poprosze, bo na zadne gotowe slodycze nie mam ochoty
tylko wlasnie ciasta za mna chodza...o pracy maszeruj
Ale masz obcykanego meza
nawet mi ciezko by bylo o tym sluchac
kasiek77 z tego co wiem to to ile Ty jesz i przytyjesz ma niewiele wspolnego z tym ile bedzie ważyło malenstwo, tylko potem tluszczyk Tobie zostanie ;-) Pampki kupilismy 1 paczka 42???szt?? jakos tak na razie, potem m jak co poleci dokupi, najtaniej chyba u mnie w miescie byly jednak w rossmanie (na 1 chyba mao kiedy sa promocje...)Znieczulenie - nie wiem
ja ide na żywiol
co do reszty sie nei wypowiadam, neidoswiadczona jestem
mamatek no to super ze zadwolona jestes z zakupow...ccelluit - witam w klubie...ale ja juz mam od dawna i probowalam roznych sposobow...zalezy jaki stopien...ja poprostu staram sie nim nie przejmowac
Koszule mam przygotowane 2, najwyzej jeszcze w domu mam jedna co teraz zaczelam spac, wypierze m i mi przyniesie. Bo ja sie nei wpakuje w koncu w torbe no
mniej na tydzien wczasow bralam
Moniqua ja dzisiaj m powiedzialam, ze mu zaczne wlasnie taka liste przygotowywac co ma zrobic oprocz pepkowego jak bede w szpitalu
wiec sie musze zmotywowac i zaczac spisywac. Daj znac co sie znajdzie u Ciebie na liscie..u mnie na razie posprzatanie sypialni z wymiana poscieli... wiecej pomyslow na razie nie mam
mamusia synka tylko dalej sie oszcedzaj! kilka gozin to za malo
W trakcie spaceru m zabral mnie na koktajl truskawkowy (ciagle za mna te truskawki chodza
) i taki bede sama w domu robic: truskawki+banan+ sok jablkowy = PYCHA!!!!!
A u mnie w szpitalu chyba gazu nie ma.... :-
-( chyba normalnie zadzwonie na oddzial i sie zapytam czy maja..przez telefon w pysk mi nie dadza
a i znalazlam co zabrac u mie do szpitala, padniecie!!!!:
Co zabrać do szpitala:
Przyjęcie do szpitala następuje w izbie przyjęć, gdzie lekarz dyżurujący konsultuje pacjenta, zleca wykonanie wstępnej diagnostyki, a następnie podejmuje decyzje o przyjęciu danej osoby do szpitala.
Do szpitala należy zabrać:
- dowód osobisty
- skierowanie do szpitala
- rzeczy osobiste, przybory toaletowe
Prosimy o niezabieranie do szpitala wartościowych rzeczy np: biżuterii.
Do porodu:
- dowód tożsamości
- kartę przebiegu ciąży
Pacjentka może zabrać ze sobą rzeczy, które uzna za niezbędne dla dobrego samopoczucia lub komfortu osobistego i swojego dziecka. Rozbawili mnie!!!!!!
Przyszly przescieradla :-) wiec la bobasa mam wszystko (chyba
). Od razu do pralki z posciela wrzucilam, niedlugo pojde rozwiesic :-) a jutro ładnie wyprasuję. Posciel ubiore i wszystko potem nakryje duzym recznikiem zeby sie nie kurzylo, a zeby bylo przygotowane :-)