reklama
Nikusia, działa rozluźniająco podobno.
Moja Szwagierka w listopadzie rodziła i miała gaz właśnie. Mówi, że bólu nie zmniejsza, ale może przyspieszyć akcje właśnie przez to rozluźnienie. Poza tym wprowadza człowieka w stan lekkiego "otępienia"
Na ten gaz to się najbardziej mój Mąż cieszy
Druga Szwagierka mówiła, że na dniach otwartych szpitala położna im powiedziała, że jak one (położne) mają gorszy dzień czy je głowa boli, to też sobie ten gaz wdychają i przechodzi
Moja Szwagierka w listopadzie rodziła i miała gaz właśnie. Mówi, że bólu nie zmniejsza, ale może przyspieszyć akcje właśnie przez to rozluźnienie. Poza tym wprowadza człowieka w stan lekkiego "otępienia"
Na ten gaz to się najbardziej mój Mąż cieszy
Druga Szwagierka mówiła, że na dniach otwartych szpitala położna im powiedziała, że jak one (położne) mają gorszy dzień czy je głowa boli, to też sobie ten gaz wdychają i przechodzi
katrine
Fanka BB :)
Nikusia, ewa jak zwiedzaliśmy porodówkę to mojego męża też najbardziej zafascynowała ta butla z gazem już coś przy niej chciał majstrować ;-)położne mówiły że rodzące bardzo sobie chwalą i nawet jak już dzieciątko na świecie to chiałyby jeszcze porcyjkę
Nikusia82
Ewa - no nie mów??? a ja myślałam, że to jak na haju...znaczy nie wiem jak jest na haju... ale myślałam, że takie odloty się ma czy coś???
Bo na Solcu właśnie inf. znalazłam, że mają gaz i myślę no ale po co?...aaaaale jaja... a Twój mąż to na co buzię cieszy???Sam zamierza wdychać????????
Bo na Solcu właśnie inf. znalazłam, że mają gaz i myślę no ale po co?...aaaaale jaja... a Twój mąż to na co buzię cieszy???Sam zamierza wdychać????????
nieznajoma1991
Czesc dziewczyny. Mam kilka pytań do was.:-)
ile waża wasze dzieci? moja wazy miedzy 2100-2400 i się zastanawiam czy nie za duzo... W ogóle przytyłam 3 kg przez miesiąc...mialam straszna ochote na wszystko dosłownie i jadlam duzo,a to świeta były a to po świetach ,nowy rok i tak sie uzbierało. Musze troche przystopować, bo jak tak dalej pojdzie to mała bedzie wazyc ponad 4 kg ;-)
jakie pampersy kupiłyście albo kupicie ? sa może jakiś promocje teraz gdzies? Kupujecie dużą paczke od razu czy mniejszą?
z jakiej firmy sa najlepsze (przetestowane przez doświadczone mamy ) wkładki laktacyjne?
czy bedziecie chciały rodzić ze znieczuleniem zewnątrzop. Czy bez? Czy każda z nas ma prawo zażyczyć sobie takie znieczulenie?
co najlepsze wedlug was na odparzona pupke i co do kąpieli? Podobno oilatum jest super emulsja.
To są dreczące mnie pytania, byłabym wdzieczna za odp.
Kasia:-)
Waga z 17 stycznia 1700g jutro mam usg prywatnie zobaczymy ile w tydzień przybrał
Ja przez święta przytyłam 1 kg
Pieluchy 1 pampersa 43szt na razie, ale docelową będą chyba bella happy
Ja mam wkładki z belli
Znieczulenia u nas w szpitalu nie ma
Na pupę kupiłam krem linomag A+E , sudokrem dostanę w próbce w szpitalu
do kąpieli kupiłam
reklama
kasiek77
Zaciekawiona BB
dziękuje dziewczynki za odpowiedz :-) tez kupie na poczatek papmersy baby care a pozniej dady.
jestescie juz spakowane?? ja nie... ale pomalu by sie przydało... ile bierzecie koszul nocnych? musze kupić bo mam 1 i to wkladana przez glowe bez guzików ... i trudno bedzie karmic potem
dziewczyny a jakie proszki i plyny do płuka. macie/kupujecie Lovella?
jestescie juz spakowane?? ja nie... ale pomalu by sie przydało... ile bierzecie koszul nocnych? musze kupić bo mam 1 i to wkladana przez glowe bez guzików ... i trudno bedzie karmic potem
dziewczyny a jakie proszki i plyny do płuka. macie/kupujecie Lovella?
Ostatnia edycja:
Podziel się: