masiosia
Fanka BB :)
Witam Kochane... wcOraj bylam zmeczona I wieczorkiem nie doczytalam Was.... za to od 3 30 nie spie I Was nadrobilam.... super pol nocki zwarwane... uwiekbiam to.... biodara brzuch... tam w srodku kulo.... I lekkie skurcze..... glupianidoitka wczoraj pojechalimsy na wieksze.zakupy zeby do marxa byl conajmniej spokoj.... I zanim m dojechal to ja chcialam juz miec wszystko w koszyku.... potem musielismy wpakowac do mojwgo auta bo m jest zepsute I na gwarancji siedzi w warsztacie I dali mu malutkie zastepcse wiec zanjm chlopakindojechali do domu to chcialam idiotka to wypakowac zevysmy szybko zjedli.. idiotka ze mnie.... podaiwgalam I od razu spojenie.... ledwo staalam... wykapalam sienpo 6 I lozeczko... szkoda mi Julka bo ostanio widzi mnie najczesciej jak leze.... nocke mam za wczoraj wiem..... przepraszam ze o sobie.... dzis moja przyjaciolka ma zabieg..... ok 15 tyg byla na usg I serduszko przestalo bic.... znamy sie cale zycie I czasami az mnie skreca bo nir wirm jak Jej pomoc..... jeszczr na odlegloac a ona z tych co udaja ze wssystko ok I placza po katach....tlumi w sobie wszystko..... eh......
Flower wspolczuje wypadku..... dobrse, se m sie nic nie stalo.... my ostanio mamy tez przeboje z auta mi. ... na poprawe humoru m powieszial po moim wypadku, se odpujac mamy dobre auta bo sie nie psuja I poki co nie trzeba dolladac do jich (chyba ze ja nie zauwaze smietnika, albo mi sie garaz nie przesunie ) I co? Nasteonego dnia plyn z chlodnicy zaczal sie wylewac z Jego auta...
U nas straszne mrozy znowu.... nieatwty szkoly otwarte heh...
Ewa dobrze robisz z Frankiem.... nienskupiaj sie na sikaniu a samo wyjdzie Nuska miala wczoraj fwlerny dzien...bidulka. .... a zdjecie.... ehhh... marze, ze y Karmic Lene....
Przepraszam narazie zmykam pozniej wroce odespac nocke I w kincu musze powymieniac ciuszki Lenie na wiejsze chyba.... I mam jeszcze kupon na 20 % co byl wazny jak robilam wtedy zakuoy wiec mysle ze mi zwroca kase.. musze oddac Julka dres co dostal pod choinke I bluze..... I zaczac czytac Wasze blogi kulinarne.... .
Milego dnia
Mamusia synka dolaczam sie do klubu bolacych..... jak sasisdka???
Przerpaszam rezzte dziewczyn ale tyle w tyn momencie pamietam a Julka musze budzic a chrapie jak szalony a ok 5 40 obudzil sie I mowi do mnie, ze on jeszcze nie zasnal bo noe moze zasnac....
Flower wspolczuje wypadku..... dobrse, se m sie nic nie stalo.... my ostanio mamy tez przeboje z auta mi. ... na poprawe humoru m powieszial po moim wypadku, se odpujac mamy dobre auta bo sie nie psuja I poki co nie trzeba dolladac do jich (chyba ze ja nie zauwaze smietnika, albo mi sie garaz nie przesunie ) I co? Nasteonego dnia plyn z chlodnicy zaczal sie wylewac z Jego auta...
U nas straszne mrozy znowu.... nieatwty szkoly otwarte heh...
Ewa dobrze robisz z Frankiem.... nienskupiaj sie na sikaniu a samo wyjdzie Nuska miala wczoraj fwlerny dzien...bidulka. .... a zdjecie.... ehhh... marze, ze y Karmic Lene....
Przepraszam narazie zmykam pozniej wroce odespac nocke I w kincu musze powymieniac ciuszki Lenie na wiejsze chyba.... I mam jeszcze kupon na 20 % co byl wazny jak robilam wtedy zakuoy wiec mysle ze mi zwroca kase.. musze oddac Julka dres co dostal pod choinke I bluze..... I zaczac czytac Wasze blogi kulinarne.... .
Milego dnia
Mamusia synka dolaczam sie do klubu bolacych..... jak sasisdka???
Przerpaszam rezzte dziewczyn ale tyle w tyn momencie pamietam a Julka musze budzic a chrapie jak szalony a ok 5 40 obudzil sie I mowi do mnie, ze on jeszcze nie zasnal bo noe moze zasnac....