reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusia synka - dziękuję za pamięć :-)
U mnie ok - zaglądam do Was codziennie i czytam co tam słychać u każdej. Miło słyszeć prawie same dobre wieści po wizytach, za szpitalne marcówki trzymam kciuki i za te z troszkę słabszymi wynikami też. Coś czuję że zbliżamy się powoli do dnia kiedy będziemy wypatrywać pierwszych wieści o urodzonych dzidziusiach:-) tu mam na myśli dziewczyny z terminem na koniec lutego - mamusia i secreto chyba są pierwsze na kolejce :-)
Ja trochę jestem przytłoczona tym wszystkim...dlatego ostatnio trochę mi brak weny na pisanie. Z jednej strony nie mogę się doczekać,a z drugiej mam coraz więcej wątpliwości czy i jak sobie z tym poradzę. Nie potrafiłam się nawet zebrać do zorganizowania wyprawki - bo na każdym etapie miałam 1000 pytań i wątpliwości, ale pod naciskiem męża jakoś to pozamawiałam, dziś mają przyjechać rzeczy z apteki, materacyk i koszule nocne do szpitala. Mam już troszkę ubranek od znajomych, ostatnio m przywiózł też łóżeczko. W sobotę planujemy zabrać się za organizację pokoiku dla Małej. Tak więc powoli jakoś to idzie do przodu.
Poza tym dużo mam nauki....zachciało mi się powrotu do czasów studenckich,to teraz mam:dry: styczeń i luty to same zaliczenia i egzaminy,a z koncentracją to same wiecie jak bywa u nas....
Poza tym chodzę do szkoły rodzenia dwa razy w tygodniu- fajna sprawa,polecam wszystkim :tak:

reklama
Mrowka nie jest powiedziane ze ja i secreto bedziey pierwsze :-) codziennie rano jak odpałam kompa i właże na bb to zastanawiam sie czy jest jakas rozpakowana niespodzianka czy nie :p ja tam sie lubie przeterminowac hahahahaha

Ja chodzę na NFZ, ale u nas wizyta w ciąży prywatnie 150-200zł plus badania.
Ewa poszukam tej firmy, z Ikei nie chcę talerzy.
U nas jest tańszy Kaufland od reala, ale mam go na 2 końcu miasta, a real 10 min spacerkiem. Więc zazwyczaj pada na real

mamusia - wiem,że to nie koniecznie musi się sprawdzić ale tak przynajmniej byłoby prawidłowo - lepiej,żeby żadnej nic za wcześnie nie wypadło ;-) i podobnie jak Ty też codziennie otwieram forum z bijącym sercem czy będzie jakaś niespodzianka czy jeszcze nie ;-)

aaaa !! mąż miał jechać dzisiaj w delegację do Poznania a przed chwilą wchodzi do mieszkania - wypadek miał gościu się w niego wrąbał jak przepuszczał pieszego na pasach = cały tył rozwalony, przesunięta rama samochodu więc kto wie czy do kasacji nie pójdzie! no jeszcze tego nam brakowało teraz, wziął mojego grata i pojechał a ja będę musiała dymać po Karolcię na piechotę niestety niby nie daleko ale mróz dzisiaj u nas mega no a ja od wczoraj pzreziębiona

Witam was! :-)

Nie było mnie jeden dzien i już mam ponad 30 stron do nadrobienia! :szok:

Jako pierwsze to trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania i oczywiście za dziewczyny w szpitalach!!!!
Zycze tez duzo zdrowka wszystkim chorowitka!

Dziewczyny z Krakowa DZIEKUJE wam za spotkanie!!! Fajnie się tak rozerwac, chociaż po naszym spotkaniu porody mi się snily, ale to nic, było naprawde milo i nawet nie wiem kiedy ten czas tak szybko minal! :-)

U nas dzisiaj tez spadl snieg i już nigdzie się chyba sama nie wybiore już autem hehe

Mam już podlaczony komputer z telewizorem kablem HDMI, wiec mysle, ze jakos będę bardziej na bieżąco, chociaż mam w planach pisanie pracy mgr i mam nadzieje, ze się nie skonczy na planach!

No dobra biore się teraz na czytanie was i napisze jeszcze cos pozniej!

Nikusia82 a czym czyścilas tą wanienke? :confused: bo ja tak tez spogladalam dzsiiaj i wlasnie taki dylemat mnie zlapal :-D

mamusia synka, mrowkaa nie wywołujcie wilka z lasu! :-D ze 3 tyg lepiej jeszcze o rozpakowywaniu zeby ne bylo informacji :tak:

mrowkaa
ja tez wiecznie watpliwosci jakies...jak cos kupie to potem mam dylemat czy dobry wybor..

flower188 uuu to nieciekawie... najwazniejsze ze m nic sie nie stalo!!! I auto rozwalone nie z winy Twojego m.

kama - nom a wracał z Karoliny pzredszkola i ten gościu też dopiero co córkę odwiózł na dodatek do tego samego tylko my jesteśmy w mniejszej filii a on ma córę w głównym dwa budynki dalej

reklama
Flower188 a na dlugo na tą delegacje? najgorsze ze teraz zima atakuje i nie osc ze mróz to bardzo niebezpieczne ślizgawice są...

Do góry