Dzień dobry marcóweczki
JAGNA - TOBIE DZIĘKI NA POCZĄTEK ZA TABELKĘ....
MALPAWZOO - A wiesz co...z tymi planami obiadowymi nie pomyślałam...na pewno skorzystam :-) bo to mega dobry pomysł. U nas teraz też jest dojadanie wszystkiego z lodówki, nic nie ma prawa się zmarnować
... Jak pomyślę ile się wcześniej marnowało, wyrzucało :--(
Ewusia - To macie na prawdę tanio a My w restauracji nie byliśmy już ze 3 lata
:--( więc nawet takiej rubryki nie ma... pizza domowa... No może raz na 3 miechy Mc Donald i to od wielkiego dzwonu 13 zł za zestaw...
Ale racja ja wpisuję do tej rubryki też chemię i może rzeczywiście jedzenie wyjdzie mniej....do tego jednak słodycze kupuje się bo mąż lubi do kawy coś słodkiego... a jak pomyślę o pieczeniu mu co 3 dzień ciast
ciasteczek
drożdżówek
rogalików...To mnie skręca
;-)... Poza tym faktem jest jednak, że my kupujemy dużo soków...
PIĘKNE ZDJĘCIE KARMIONEGO FRANIA
:-)
JOLCIA - Współczuję bólu nóg
ja mam drętwienia codziennie, chociaż przy dawce magnezy 3x1 jakoś lżej...
MALAMAMA - ja przeziębiona byłam w zeszłym tyg, do nosa sterimar jedynie, do gardła *spam* gardło i tantum verde, do tego ciepłe herbaty z malinami hektolitry...PRZESZŁO!!!! ZDRÓWKA ZATEM CI ŻYCZĘ!!!
SUSI - My też już robimy zakupy tylko w Gemini... Oszczędność ok 70 zł...to dla nas dużo!!!
SECRETO - U nas w arkuszu ciążowym widnieje już suma 5060 zł od 2 .06.2013r
(SAM LEKARZ, USG, BADANIA, LEKI)....A gdzie wyprawka
MARCIA - Gratulacje 34 tyg!!! Potęga podświadomości z tym karmieniem i snem
KAINKAS - Co do biedronki to racja... Kiedyś można było tam kupić lepszej jakości rzeczy i na prawdę tanio...teraz już chyba nie
..my byliśmy w pn pierwszy raz od jakichś 3 miesięcy i na prawdę drobne zakupy ....150 zł a jedna torba :-(
AGNIS - Super wieści z wizyty...u nas biało ślisko... brrr ja nie wyłażę...
Jagna -Marzenia trzeba spełniać... a jak się ma możliwość to czym prędzej, bo zaraz się okaże, że trzeba na co innego wydać :-);-)
Ja aż boję się znowu chwalić ale noc miałam na prawdę w miarę...no spałam jak nic spałam a pobudka 3 x na siku to nic w porównaniu z drętwieniem nóg bezsennością i graniem na telefonie...
Dziś wyszorowałam już wanienkę dla młodego, stoi i czeka, fotelik samochodowy ten malusi uprany, wyszorowany też czeka...NO JAK NIC JESTEM GOTOWA :-)
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI!!!!
&&&&&&& za dziewczyny w szpitalach...OBY szybko wyszły a powrót już tylko na porodówkę