reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

MAMUSIASYNKA - :szok: Boziu to gdzie Ty mieszkasz???No pod Warszawą takie ceny w marketach, że robisz zakupy za 200 zł a w koszu NIC... SERIO!!!
W biedronce w pn zakupy za 150 zł a już dziś tego praktycznie nie ma... :no:

Zobaczę jak to będzie wyglądało 27 stycznia bo akurat może pensję dostanę...więc rachunek i obliczenia od nowa... ŻYCIE U NAS MEGA DROGIE :-:)-:)-(

reklama
Małpawzoo u nas od 31 stycznia odwilż :-) sprawdziłam na tvnmeteo :-D

Nikusia no chyba w biedronkach to wszedzie sa podobne ceny???????ja ie wiem, my jakos normalnie jemy, w tygodniu jednodaniowe obiady a w week. 2 dania.......i wychodzimy na zarełko na miasto.....no tak nam wychodzi......

Kasiulkka &&&&& (mimo ze nie kojarze) oby wszystko bylo dobrze.

Ja jeszcze mieszkajac w pl liczylam wydatki i dziennie na jedzenie 30-50zl (chleb, wedliny itd + obiad) a raz w tyg wieksze zakupy w supermarkecie ok.100-150zl(jedzenie+chemia). I miescilam sie w ok 1200-1500 na dwie osoby.

Nifla nie , nie jest tak źle;-) zależy może jakie ma te spodnie. My za te w których chodził na orlik daliśmy 80 zł... Fakt ze trochę są zjechane ale dziur jeszcze nie ma;-) A w okresie zimowym na hali lata w spodenkach nie chce mu się ubierać spodni, choć tłumaczę mu "jak krowie na rowie" ze tak będzie lepiej..dobrze ze chociaż już nie miauczy ze musi ochraniacze ubierać na łydki i kostki... :-D

reklama
Do góry