reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Megi, no nie nie - nauka NPR zaraz po porodzie to nie jest dobry pomysł :) Ja mówię o kimś, kto już to od dawna stosuje - nie są te zasady aż takie trudne. Tylko trzeba raczej dmuchać na zimne. No chyba że się chce mieć szybko rodzeństwo dla malucha :)
A rozpoznawanie śluzu to tu akurat niewiele pomoże, bo po porodzie każdy śluz czy plamienie się traktuje jako płodne :) U mnie ten owulacyjny różnił się tym, że lekko podszedł krwią i mnie brzuch bolał. I potem po ok. 2 tyg. przyszła @. No i temp. oczywiście była wyższa. Mnie wstawanie w nocy na szczęście jej mocno nie zaburzało.
No ale ja już - po Anieli szczególnie - wiedziałam, co i jak.

Jagna, pewnie, że możesz - ja jestem u Męża ubezpieczona :)

Secreto, kurcze, wzięłabym od Ciebie tego Wilka z Wall Street, ale nie wiem jak :D

Ale zimno na polu! Brr...
Nuśka się oczywiście wyrąbała, bo się łosie zaczęły gonić po lodzie :/
A teraz z nią Franek tańczył i też upadła, uderzyła się w głowę. Frulo jej mówi, że nic się nie stało i ją przytula, a ta dalej ryczy. Więc Franek odszedł zrezygnowany i mówi: Zostawię ją. Niech się wypłacze :p:p:p

reklama
Celinka jest ubezpieczona u niego w pracy,Marcel tez bedzie. Musza bo nasz pediatra przumuje w przychodni zakladowej. To ja musze sie ubezpieczyc u niego,tylko zeby te malpy w biurze problemow nie robily:mad:
Leze i lepiej,zaraz musze wstac ogarnac,bo znajomi wpadna.

Nifla - DZIĘKI zrobię foty i pokaże pokój Niśki...

Kainkas - No ja pomyślałam o tym samym... Mimo ogromu oszczędności na ciuchach z 2300 na 800zł TO takie 800 zł to u nas jedzenie na 1,5 tygodnia...TAKŻE ja w życiu bym tyle nie wydała... NO CHYBA, ŻE BYM MIAŁA :-):tak:..No i chyba ANETA ma skoro wydaje... Fajnie, że ma taką możliwość!!!

Kamaa - No super... na pewno dla dzieci i dla nas...spokój, cisza, zielono, świeżo.
NPR w czasie karmienia...To w sumie to samo początkowo jak NPR po porodzie...Zasada jest prosta...TRZEBA SIĘ OBSERWOWAĆ...BO!!!! BO najpierw się ma owulację a potem 1 miesiączkę....Ja bez problemu zaobserwowałam objawy płodnego śluzu i te dni zostały wyeliminowane ze współżycia...dokładnie 12 dni później dostałam @. Można dużo poczytać na ten temat w necie i są też fachowe podręczniki.
Super, że wyniki OK! Tak sądziłam, że to alergia!
JA MAM TEN SAM DYLEMAT JEŚLI CHODZI O SZPITAL!!!!
Nadal biję się z myślami : ŻELAZNA- SOLEC!!!! Do obu daleko...zbieram, opinie, osądy...ba na Solec się nawet wybieramy w przyszłym tyg. obejrzeć porodówkę...zwariuję do marca :confused:
JASPIS - czy taka chata droga w utrzymaniu....?????NAJDROŻSZY JEST KREDYT... :wściekła/y: reszta to pikuś :happy2:...No mając taki metraż to na prawdę jest co ogarniać :baffled: Ciągle gdzieś widzę kurz...ehhhh

reklama
Do góry