Ja dziś wyspana, chata juz ogarnięta i obiad przygotowany w ramach czyszczenia lodówki - czyli zapiekanka na winie (co się nawinie to do zapiekanki)
Uff doczytałam....
Najserdeczniejsze życzenia dla świętujących dziś Agnieszek
muniuś x-lander i navington to ten sam producent, wiem o tym, nawet na wątku wózkowym wspominałam niedawno
. Ja bym może wzięła x-landera (x-move właśnie) gdybym nie musiała go taszczyć na II p. ale i tak wydaje mi się taki przytłaczający i szeroki (chodzi o rozstaw kół z tyłu) przy moim wzroście. Od połowy stycznia w sklepach są zupełnie nowe x-landery jest np. x-pulse który jest bardzo podobny do cadeta (stelaż ma identyczny), no ale za nowości się płaci;-).
A x-move są teraz w promocji bo wchodzą nowe ich wersje, a i używane też są bo one są juz długo, ale polecam model z 2013, bo ten z 2012 miał sporo wad.
Muniuś mi i mojemu mężowi podoba się właśnie Grzegorz i Wojciech, a mojemu jeszcze Sebastian
. Poza tym fajne są Franek i Antek, ale tych u nas za dużo w ostatnim czasie się namnożyło;-). Więc gusta widzę podobne z twoimi
.
marcia, Nikusia świetne kąciki dla synków
Nikusia ale chata ogromna, chyba w utrzymaniu też droga... A i już wiem dlaczego ty ciągle sprzątasz, po prostu masz co sprzątać:-)
Mamusia synka podziwiam cię za spokój, a masz ten śluz teraz czy już nie?