reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

secreto mnie takie mysli nawiedzily jak zamowilam posciel :-D 3 komplety typowo dla chlopca... a jak bedzie dziewczynka? :-D reszte mam raczej neutralne..no kilka spodenek jedynie :-D mysle ze pewnosc i tak jest dopiero po urodzeniu. Chociaz ja mam taki wlochaty brzusio ze raczej na chlopaka :-D

reklama
Secreto no byłaby niespodzianka :szok:. Ja mam ciuszki i zielone i niebieskie i bezowe to bym cos z czyms pozamieniala i by było ok, wystrój lozeczka mam bezowo bialy wiec tez luz. Gorzej jak się wszystko w rozu kupi ale nie przejmuj się, no urodzisz dziewuszke zobaczysz :tak:

jagna, mąż może cie ubezpieczyć w pracy i Celinkę też

Lala skończona, pierze się, jak się wypierze to zostanie ręczne wyszywanie buzi. Jak wszystko będzie gotowe wrzucę fotki

secreto a ja właśnie mam brzuch okrąglutki, a spodziewam się chłopca. Ostatnio tak z m rozmawialiśmy, że nawet imienia w razie co nie mamy dla dziewczynki :-). Poza tym to lepiej jakby dziewucha miała w niebieskim być niż chłopak w różowym:sorry2:

A mam pytania odnośnie wyboru szpitala. Jakbym wybrala inny szpital, w miescie obok, czyli nie najblizszy to co sie w takiej sytuacji robi? Jak zaczną sie bóle poprostu sie jedzie do wybranego szpitala? :baffled: szybko zaczynam sie orientowac..no nie ma co.. :baffled: ale moze warto pojechac jakies 20 km dalej do szpitala gzie jest chociazby przytulniej...sama nie wiem..

Jaspis brzuch zależy podobno głównie od sylwetki z przed ciąży u szczupłych jest bardziej owalny i spiczasty a u osób trochę grubszych rozlewający się :tak:

Kama w każdym szpitalu powinni cię przyjąć.. u nas na Kopernika jak nie ma miejsca to załatwiają oni inny szpital i karetką cię przewożą..

Kamaa ja mam szpital obok domu a wybrałam taki do którego mam 45km, miałam te same pytania co Ty i ordynator powiedział że spokojnie damy rade dojechać,szczególnie że to moje pierwsze dziecko. Pytałam o to samo moją gin a ona powiedziała że spokojnie mogę jechać ale dla pewności mam najpierw przyjść tu do szpitala sprawdzić czy z małym wszystko ok i czy dam rade przejechać te 45km;-)
Wiadomo że jak pojade na termin to problem znika:-)

secreto ale z tego co kojarzę to ty przed ciążą też chyba szczuplutka byłaś i niska jesteś. Jak ja :)
Ja tam się nie przejmuję i w ten kształt brzucha a płec to nie do końca wierzę :)
Jak zgram fotki z aparatu to wrzucę mojego brzucha.

reklama
Do góry