reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
No żesz! nie uwierzycie!
Pojechalismy na szkole rodzenia. No a tam informacja ze o konca LUTEGO zajec nie ma bo prowadzaca na zwolnieniu!!!!!! :wściekła/y: bylam raptem na 1 zajeciach!!!! Zaje...... :wściekła/y:

Mamusia synka darmowa..jedyna w moim miescie :-(kurcze no... a na oddziale potem polozne olewka z tego co slyszalam..nic nie pokaza...a zalezalo mi chociazby na tym jak karmic...ech..zestreswoalam sie i teraz caly wieczor zrec bede :wściekła/y:

Secreto Twoj psiak do kruszynek nie nalezy :-D ale tez widze ze bardzo fajny :tak:

Niestety na calego olewaja..jak juz pisalam po pierwsyzch (i jedynych dla mnie zajeciach) to zajecia tez za ciekawie nie prowadzone..chaos na calego..ech...moze nie mam czego zalowac ale jakas taka spanikowana sie poczulam...dobrze ze jak co mam sąsiadke pielegniarke, co pracowala 20 lat na noworodkach, mowila wczesniej ze jak co to mam do niej uderzac. No i mame...tylko boje sie ze mame to ja zatluke predzej niz jej rady przyjme :-(

Mamusiasynka - :szok: No nie mów??? ja bym chyba się skręciła jakbym tydzień w toalecie nie była :no:

SECRETO - u nas nie wiele mebli w sumie :sorry2: bo w sypialni co? Łóżko jedynie...i jak młodego eksmitujemy to komoda zostanie... A ciuchy wiadomo garderoba...Co innego jak ma się tylko poddasze...No to już problem jest :baffled:
Tak patrzę...a ta psina taka :cool2: ROZKRACZONA :-D

MARCIA- I pewnie, wiele bym dała żeby kredytu nie mieć...ale coś za coś. Bez kredytu to co? U teściowej :no::no: W życiu... wolę płacić ratę nie ja jedna nie ostatnia :tak:

JAGNA - dzięki ...mnie brzuszek też pobolewa...ale da się wytrzymać...zresztą jak się narobię to głównie wtedy...

KAMAA - to WIESZ CO???Pytaj co chcesz wiedzieć....MY CI ZA DARMO SZKOŁĘ RODZENIA WIRTUALNIE ZROBIMY :tak:;-)

reklama
Do góry