reklama
mamusia synka
i córeczki
Kamaa a darmowa ta szkoła? bo jak placicie to jakis żart .....
kamaa
Fanka BB :)
Mamusia synka darmowa..jedyna w moim miescie :-(kurcze no... a na oddziale potem polozne olewka z tego co slyszalam..nic nie pokaza...a zalezalo mi chociazby na tym jak karmic...ech..zestreswoalam sie i teraz caly wieczor zrec bede
Secreto Twoj psiak do kruszynek nie nalezy ale tez widze ze bardzo fajny
Secreto Twoj psiak do kruszynek nie nalezy ale tez widze ze bardzo fajny
mamusia synka
i córeczki
jak darmowa to olewaja....jakby kase brali to byloby inaczej.....
kamaa
Niestety na calego olewaja..jak juz pisalam po pierwsyzch (i jedynych dla mnie zajeciach) to zajecia tez za ciekawie nie prowadzone..chaos na calego..ech...moze nie mam czego zalowac ale jakas taka spanikowana sie poczulam...dobrze ze jak co mam sąsiadke pielegniarke, co pracowala 20 lat na noworodkach, mowila wczesniej ze jak co to mam do niej uderzac. No i mame...tylko boje sie ze mame to ja zatluke predzej niz jej rady przyjme :-(
Nikusia82
Mamusiasynka - No nie mów??? ja bym chyba się skręciła jakbym tydzień w toalecie nie była
SECRETO - u nas nie wiele mebli w sumie bo w sypialni co? Łóżko jedynie...i jak młodego eksmitujemy to komoda zostanie... A ciuchy wiadomo garderoba...Co innego jak ma się tylko poddasze...No to już problem jest
Tak patrzę...a ta psina taka ROZKRACZONA
MARCIA- I pewnie, wiele bym dała żeby kredytu nie mieć...ale coś za coś. Bez kredytu to co? U teściowej W życiu... wolę płacić ratę nie ja jedna nie ostatnia
JAGNA - dzięki ...mnie brzuszek też pobolewa...ale da się wytrzymać...zresztą jak się narobię to głównie wtedy...
KAMAA - to WIESZ CO???Pytaj co chcesz wiedzieć....MY CI ZA DARMO SZKOŁĘ RODZENIA WIRTUALNIE ZROBIMY ;-)
SECRETO - u nas nie wiele mebli w sumie bo w sypialni co? Łóżko jedynie...i jak młodego eksmitujemy to komoda zostanie... A ciuchy wiadomo garderoba...Co innego jak ma się tylko poddasze...No to już problem jest
Tak patrzę...a ta psina taka ROZKRACZONA
MARCIA- I pewnie, wiele bym dała żeby kredytu nie mieć...ale coś za coś. Bez kredytu to co? U teściowej W życiu... wolę płacić ratę nie ja jedna nie ostatnia
JAGNA - dzięki ...mnie brzuszek też pobolewa...ale da się wytrzymać...zresztą jak się narobię to głównie wtedy...
KAMAA - to WIESZ CO???Pytaj co chcesz wiedzieć....MY CI ZA DARMO SZKOŁĘ RODZENIA WIRTUALNIE ZROBIMY ;-)
reklama
mamusia synka
i córeczki
Nikusia no skręcam się albo popijam Lactulosum........
kamaa dasz rade i bez szkoły :-)
kamaa dasz rade i bez szkoły :-)
Podziel się: