Przez cały weekend jakiś pies gdzieś tu obok naszego mieszkania wyje, ale nie wiadomo czy to na górze czy na dole, bo tak się niesie...non stop wyje i szczeka, masakra jakaś, jak się wkurzę to zrobię rundkę pod mieszkania i posłucham, bo nie da się wytrzymać…albo szczeka przez paręnaście godzin albo wyje jak jakiś wilk z lasu, uciążliwe to jest, ale też nie chcę być "natrętną" sąsiadką, bądźmy ludźmi
Nigdy wcześniej tak nie było, ciekawe o co chodzi
Jak się robi leniwe, ma któraś może sprawdzony przepis?
Ewa – a Ty masz HBO? Pracuje w kablówce i niestety mamy po tych cenach co inni i u nas totalnie nie opłaca się pakiet z HBO, mamy ponad 100 kanałów i tak nie ma często co oglądać
To nie mój klimat jak podobne do Tolkiena
Co do wady wzroku ja też mam, ale to rodzinne, po tacie, moje rodzeństwo też ma, a Mati nie ma i mam nadzieję, że ten maluszek też nie będzie miał, bo u Zbyszka w rodzinie cisza z wadami wzroku
Megi – co kupiłaś do czyszczenia zmywarki, bo moja też wymaga ogarnięcia
Co do soczewicy to ja uwielbiam pierogi z soczewicą i boczkiem…mmm!
Jaspis – zajefajny wózeczek, co to za firma?
Mamusia – eeeh Ty już możesz "swoje" na porodówce zrobić hehe, a wyprawkę masz całą? :-) Ta Twoja siorka to trochę chamskie ma teksty jak tak sobie czytam, a Kurczaczek ma za to niezłe teksty, hahahaha nieźle Ci dowalił, no nie, ale jaja, hahahaha
To mnie rozbawił chłopaczek kochany
Masiosia – zapytaj o ten przepis i zarzuć go tutaj koniecznie! :-)
Jagna – Twoja Celina też dobra, hahaha, ale plecy masz w porządku hahaha
Mój też nie może dokończyć kuchni i tez zwlekam z pokazaniem jej tu dopóki nie będzie skończona, wrr! Co do malowania to mamy do poprawki przedpokój, graciarnie i nasz salono-sypialnię