Dziewczyny, uważajcie, bo strasznie ślisko jest, jak wyszłam do Bedry to ledwo szłam w emu, a one chyba nie mają aż tak śliskiego podłoża buta…no i wieje zimny, wręcz skandynawski wiatr po buźce, brrrr, a ja jednak muszę iść sprawdzić plotkarzy, bo mój coś innego będzie robił i ma po mnie być za 10 minut…brrrr zimnica!
No, ale jak trzeba to trzeba w końcu rodzinny interes
Mamusia – no u nas też Renatka była skrzybana, lód po całości na szybie
Aneta – ale Dominique dał czadu! WOOOOOOW! :-):-):-) Gratulacje! Nie wiem czy te ciuszki w rozmiarach poniżej 56 w ogóle Ci się przydadzą
Susi – gratki dla córci, muzykantka Ci rośnie jak ta lala! Co do hybrydy to kosmetyczka pokazał mi stan moich pazurków przy ostatnim zdjęciu i masakrycznie wyglądają, są przesuszone i się rozdwajają, a nigdy tak nie wyglądały - to przez hybrydę?
Masiosia – co to są ostrzeznice? Może napisz o tym jak Twoje życie zmieniło się po urodzeniu Julka – to dopiero zmiana w życiu, wszystko przewraca się do góry nogami, no, a jakby nie było u Ciebie też nadeszły zmiany :-)
Ja też kiedyś śpiewałam w chórze, w ogóle bardzo ładnie śpiewam przyznam nieskromnie
Marcia – dzięki za link, muszę w końcu z tą babeczką od Thermomixu się umówić. Uwielbiam leniwe, zrób i mi przyślij pocztą, bo ja nie mam talentu
Ewa – fajna ta Gra o tron? To jakieś fantasy czy jaki to gatunek?
Secreto – ale zapierdzielasz z tym terminem, no no już niedługo, a wyprawkę całą masz czy cosik jeszcze zostało?
Małpko – to ja się Ciebie posłucham i nie będę pakować w niemowlaka tych emolientów jak nie ma wskazań, bo sensownie prawisz co przekonałam się o tym nie raz. Skoro Rossman i Nivea nie mają takiej adnotacji, że od urodzenia to czym Ty będziesz maluszka smarować, masz już coś upatrzone? ;-)
Moniqaa – bardzo fajna i porządna karoca, ulala jak dla królewskiego dzieciątka. Tak Bartatina to Jedo
Zobacz załącznik 605170 ja taki miałam w 2009 Bartatina Jedo.
Jo_asia – no ja dla malucha musiałam zagospodarować 5 większych półek w szafie, ale Zbyszek nie obraził się, że go oddelegowałam do innej, inaczej nie ma szans żebym się zmieściła, a i tak myślę o tych workach próżniowych i popakować w nie rzeczy co niepotrzebnie miejsce zajmują, a jest ich sporo...
Jolcia – mi ginekolog mówiła, że migdały pomagają na zgagę, może spróbuj to, bo mi mleko wystarczy i już zgagi nie mam, a jak mleko nie pomaga to wysyłam Zbyszka po coca colę i to już pewny zestaw, że mleko + cola = brak zgagi, więc radzę sobie z nią w taki oto sposób, ale Ty coli nie możesz pewnie
Mała mama – trzymam &&& nie stresuj się operacją, na pewno będzie wszystko dobrze!
Carri – sto lat dla Twojego dzieciaczka! Zdrówka i szczęścia!
Jagna – o nie, ja uwielbiam i porzeczkę i ananas, podziel się!
Do zobaczenia potem!