reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Właśnie skończyłam dzisiaj 31 i zaczynam 32 tydzień ciąży! :tak: Zapomniałam, że to dziś niedziela :-D

Mamusia – Mucha urodziła w Medicoverze, ciekawe czy znowu cc czy tym razem sn :-) Jak tam się czujesz, dalej boli...? ;*

Marcia – pokaż ten filmik swojego pływaka w brzuszku :tak:

Mrówka – nie ma sensu kupować termometru w smoczku, bo jest mało praktyczny i tak naprawdę „na chwilę”, ja to przymierzam się do tego co Marcia polecała, a właśnie Marcia mogłabyś mi podrzucić jeszcze raz ten link, bo nie zapisałam go (głupek) :baffled:

Jagna – a może brat się o coś obraził na was...? :-(

Moniqaa – ja mam dosłownie parę sztuk w rozmiarze 74 i wyższych paręnaście, bo to akurat podostawałam od rodziny, a tak to kupowałam 0-3 i 3-6 najwięcej – lepiej nie kupować na wyrost, to odbiera Ci późniejszą przyjemność siedzenia i szukania czegoś na większego maluszka (ofc jeśli to lubisz tak jak np. ja :tak:), poza tym nie wiadomo jaka będzie pora roku na ten wzrost. Oto moja kolekcja: WP_20140108_028.jpg

Jolcia – to tanio jak za 1 zł. o szok, szkoda, że u mnie takich rarytasów nie ma na ciuchach to na pewno wyskoczyłabym po coś jeszcze :-D:-D:-D

Aneta – ależ świetna jest Michelle, cud miód malina :-) Jest przesłodka!

Ewa – dziękuję Tobie również za opinię, bardzo dobrze, że wyraziłaś swoją opinię, a Aniela jakie ma bujne włoski i takie blondaski słodkie dwa z Franiem :tak:

Masiosia – ojj ja fb nie mam, ale pierwsze zdjęcie widziałam to prześliczny ten ostatni pajacyk :tak:
*-*-*
Coś głodomorra mnie złapała i nie wiem co jeść, dwie puchy ananasa zjadłam i dalej mnie ssie, nie mam pomysłów już... :-(

Załączniki

• WP_20140108_028.jpg
    WP_20140108_028.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Munius dziekuje :tak:
Napisalas o jedzeniu az poszlam do lodowki zagladnac a na niej kartka 20.01 9:45 usg :szok: toz to jutro :D kompletnie zapomnialam :sorry:
No to sobie nie pospie :) i wczesniej sie poloze bo trzeba wstac tak przed 8 :tak:
Jeszcze musze cos zjesc... Tylko co? Zeby zasnac spokojnie bez zgagi...

Sylwia jesli moge to mam pytanie.... moj Julek do 3 roku pil bebilon..... mial prochnice butelkowa ale sliczne biale zabki nic nie bylo widac.... pech chcial, ze 2 razy uderzyl w lewa jedynke I mu sie ukruszyla....resztki sam korzen zostal.... chodzilam do dentysy w Pl, w moim kiescie chyba najkomeptentniejszej I jej pomoc dentystyczna polecila mi lapisowanie co przyxzynilo sie, ze gorne zabki zwlaszcza przodu zrobily sie czarne.... wyglada to okropnie...tzn my to bierzemy na wesolo, zeby Julek nie mial kompleksow....ma dziurki w 5tkach I 4 kach na gorze I tutaj dentysci zakladaja plomby metalowe I nadudowauja zabki.... a moja dentystka powiedziala, zeby nic nie robic jedynie rozwiercic jakby zrobila sie gdzies ropa..... I jakby bolalo... tu dentysta byl w szoku, ze zrobiki lapisowanie na przwdnich zebach bo oni robia na tylnich tylko..... a Ty co o tym sadzisz???
Wogole to.dzieki za rady....
Co do emolium I oilatum sama z jich korzystalam, ale wydaje mi sie, ze to rozreklamowane jest, ze niby takie super....a za wczasu nie ma co tym myc skory inprzyzwyczajac.... za duzo to kosztuje... ja kosmetyki kupie w whole foods to taki sklep gdzie wszystko maja ekologiczne...wszystko jest organic.... niby naturalne.... ale poki co odkladam ciagle te zakupy....
Moja Lena ma dzis 4 razy czkawke....

Kama musialabym byc walnieta jakbym sie ovrazila o to, ze Twoj pies nazywa sie Lena ;)

Munius jaka kolekcja :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

A to moje dzisiejsze "lupy" :-) tym razem wszystko dla Michelle
SAM_9063.jpg

SAM_9039.jpgSAM_9048.jpgSAM_9047.jpgSAM_9059.jpgSAM_9055.jpg

Załączniki

• SAM_9063.jpg
    SAM_9063.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 39
  • SAM_9039.jpg
    SAM_9039.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 31
  • SAM_9047.jpg
    SAM_9047.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 32
  • SAM_9048.jpg
    SAM_9048.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 31
  • SAM_9055.jpg
    SAM_9055.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 31
  • SAM_9059.jpg
    SAM_9059.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Śliczne te Wasze szkraby i jak ładnie jedzą
Właśnie skończyłam dzisiaj 31 i zaczynam 32 tydzień ciąży! :tak: Zapomniałam, że to dziś niedziela :-D

Mamusia – Mucha urodziła w Medicoverze, ciekawe czy znowu cc czy tym razem sn :-) Jak tam się czujesz, dalej boli...? ;*

Marcia – pokaż ten filmik swojego pływaka w brzuszku :tak:

Mrówka – nie ma sensu kupować termometru w smoczku, bo jest mało praktyczny i tak naprawdę „na chwilę”, ja to przymierzam się do tego co Marcia polecała, a właśnie Marcia mogłabyś mi podrzucić jeszcze raz ten link, bo nie zapisałam go (głupek) :baffled:

Jagna – a może brat się o coś obraził na was...? :-(

Moniqaa – ja mam dosłownie parę sztuk w rozmiarze 74 i wyższych paręnaście, bo to akurat podostawałam od rodziny, a tak to kupowałam 0-3 i 3-6 najwięcej – lepiej nie kupować na wyrost, to odbiera Ci późniejszą przyjemność siedzenia i szukania czegoś na większego maluszka (ofc jeśli to lubisz tak jak np. ja :tak:), poza tym nie wiadomo jaka będzie pora roku na ten wzrost. Oto moja kolekcja: Zobacz załącznik 605120

Jolcia – to tanio jak za 1 zł. o szok, szkoda, że u mnie takich rarytasów nie ma na ciuchach to na pewno wyskoczyłabym po coś jeszcze :-D:-D:-D

Aneta – ależ świetna jest Michelle, cud miód malina :-) Jest przesłodka!

Ewa – dziękuję Tobie również za opinię, bardzo dobrze, że wyraziłaś swoją opinię, a Aniela jakie ma bujne włoski i takie blondaski słodkie dwa z Franiem :tak:

Masiosia – ojj ja fb nie mam, ale pierwsze zdjęcie widziałam to prześliczny ten ostatni pajacyk :tak:
*-*-*
Coś głodomorra mnie złapała i nie wiem co jeść, dwie puchy ananasa zjadłam i dalej mnie ssie, nie mam pomysłów już... :-(

Brat może nie tylko ma popier... teściową. A jego żona się nie odpępniła od mamusi, zresztą tak to jest jak się z mamą mieszka.

Sylwia – dzięki za info odnośnie smoczków, co do kosmetyków to zobaczymy jaką skórę będzie miał maluszek i wtedy zdecyduję :tak:

Aneta – ja to często o wielu rzeczach zapominam, dobry pomysł z tymi zapiskami na lodówce, chyba też to uskutecznię, a co do kolekcji to dziękuję :-) Ależ głodna jestem, co by tu jeszcze zjeść :wściekła/y:

Jagna – ale to co on słucha się tak teściowej, jakby to powiedział Kubuś Puchatek – czyżby zjadł swój rozumek? :-D A tak na poważnie to ona ma do Was jakieś "ale"...? :szok:

Jolcia – powinnyśmy może odmawiać jakieś modły o brak zgagi hahaha :-D

Zycze Wam bezzgagowej nocy.... moj 6letni chlopiec ucial sobie drzemke....zvieramy sie przed dom na chwile....

Jagna szkoda Twojego brata. ...

Aneta powilodzenia na usg...

Mlodamamo a Tobie cierpliwosci spokoju I wytrwalosci..... ;)

reklama
Ona ma ale do wszystkich. A jak byś mieszkała sam jedna i 3 baby, to cobyś mówiła. Mieszkają na 3 pokojach młodzi, teściowa i jej mama. On ma tam najwięcej do gadania;-)
Matko mam zgagę z stąd do chin:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry