Wpadam wieczorową porą
Ogarnęłam chatę, uprasowałam kolejne ciuchy dla młodego i padam...Liczę, że zmęczenie pozwoli mi na sen dzisiejszej nocy
KORECZEK - Wiadomości z wizyty super, oby badania na cholestazę wyszły dobrze!!Co do odwiedzin w szpitalu to ja tez nie za bardzo wolałabym tylko męża i może siostrę albo mamę ...ALE JAK BĘDĘ NA CHACIE to dla mnie mogą już nast dnia przychodzić...My jesteśmy mega otwarci, gościnni...i w ogóle jak Niśka się urodziła to drzwi się nie zamykały od dnia naszego powrotu
JASPIS - My kupiliśmy smoczki TT...czym sugerowaliśmy się??? Doświadczeniem (córka miała aventu...i po nich odruch wymiotny) i sugestiami znajomych. Smoczki TT są bardzo zbliżone kształtem do maminego sutka... Nie ukrywam, że aż ciekawa jestem czy Domi zaakceptuje nasz wybór
JUSZKA - MAM PODOBNY DYLEMAT Od wczorajszej wizyty oboje z mężem siedzimy i dyskutujemy (ŻELAZNA CZY SOLEC). Do obydwu mamy daleko bo ok 60 km...ale to akurat nie problem... Ja się boję położnych...Nie stać mnie wykupienie prywatnej, a nie wyobrażam sobie traktowania mnie jak intruza, który przeszkodził w piciu kawki i jedzeniu ciasteczka....NO MASAKRA :-
-(
KAMAA - MY ostatnio też dostaliśmy od nich gratisy i już mamy zrobioną kolejną listę zakupów na koniec stycznia...POLECAM APTEKĘ GEMINI
Agnis - Ja mam dwa śpiworki i dwa grube kocyki...Nic więcej nie dokupuję... Ba zresztą ja na razie NIC z wyprawki ubraniowej mu nie kupiłam....WSZYSTKO DOSTALIŚMY :-)
MAMATEK - Nadal wagowo o 2 tyg lżejszy ale najważniejsze, że przybiera równomiernie
Ja też uważam, że zmuszanie dzieci do jedzenia to jakaś masakra!!!
CARRI - Gratuluję wiadomości
Moniqa - Ja kupiłam używany klasyczny PEG PEREGO... ponieważ był do sprzedania jakieś 600 km od nas to posłałam tam koleżankę..Cóż no trzeba zwrócić uwagę na stan techniczny, czy nie jest zdewastowany, jak się prowadzi itd. My SUPER TRAFILIŚMY!!!
JAGNA - &&&&&&&& OBY BYŁO DOBRZE!!!!
Spadam pod prysznic...