reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Przepraszam nie doczytam wszystkiego.. ale dzisiaj kiepski dzień .. cały praktycznie przespałam.. Moja Pola jest tak nisko, że jak siedzę do brzuch dotyka nóg .. Kurde faktycznie jakiś pechowy piątek bo mnie brzuch też boli ;/ Cieszę się bo jutro wracam do domu :D Z moją mamą już lepiej i jedzie ze mą to coś tez pomoże w sprzątaniu i do niedzieli większość powinna być skończona.. pokój małej też już prawie prawie.. teraz skręcają meble więc może w niedziele wrzucę fotki takie bez pościeli jak to mniej więcej wygląda (sama jestem ciekawa :D bo nie widziałam ) .. pranie zaczynam robić od poniedziałku.. a w poniedziałek zaczynam już 36 tydzień... i czuję, że urodzę też za niedługo

a my nianie mamy taką Philips Avent Niania Elektroniczna Scd 560/00 - Ceneo.pl

Juszka nieźle :D ja bym byłej swojego p nie chciała spotkać nawet na forum :D
Jagna mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje !! Czekam na dobre informacje:tak:

Trzymam kciuki też za Kasię i Mouse !!

Ostatnia edycja:
Wpadam wieczorową porą :happy2:
Ogarnęłam chatę, uprasowałam kolejne ciuchy dla młodego i padam...Liczę, że zmęczenie pozwoli mi na sen dzisiejszej nocy :tak:

KORECZEK -
Wiadomości z wizyty super, oby badania na cholestazę wyszły dobrze!!Co do odwiedzin w szpitalu to ja tez nie za bardzo wolałabym tylko męża i może siostrę albo mamę ...ALE JAK BĘDĘ NA CHACIE to dla mnie mogą już nast dnia przychodzić...My jesteśmy mega otwarci, gościnni...i w ogóle jak Niśka się urodziła to drzwi się nie zamykały od dnia naszego powrotu :tak:

JASPIS -
My kupiliśmy smoczki TT...czym sugerowaliśmy się??? Doświadczeniem (córka miała aventu...i po nich odruch wymiotny) i sugestiami znajomych. Smoczki TT są bardzo zbliżone kształtem do maminego sutka... Nie ukrywam, że aż ciekawa jestem czy Domi zaakceptuje nasz wybór :happy2::nerd:

JUSZKA - MAM PODOBNY DYLEMAT Od wczorajszej wizyty oboje z mężem siedzimy i dyskutujemy (ŻELAZNA CZY SOLEC). Do obydwu mamy daleko bo ok 60 km...ale to akurat nie problem... Ja się boję położnych...Nie stać mnie wykupienie prywatnej, a nie wyobrażam sobie traktowania mnie jak intruza, który przeszkodził w piciu kawki i jedzeniu ciasteczka....NO MASAKRA :-:)-(

KAMAA - MY ostatnio też dostaliśmy od nich gratisy i już mamy zrobioną kolejną listę zakupów na koniec stycznia...POLECAM APTEKĘ GEMINI :tak::tak::tak:

Agnis - Ja mam dwa śpiworki i dwa grube kocyki...Nic więcej nie dokupuję... Ba zresztą ja na razie NIC z wyprawki ubraniowej mu nie kupiłam....WSZYSTKO DOSTALIŚMY :-):tak:

MAMATEK - Nadal wagowo o 2 tyg lżejszy ale najważniejsze, że przybiera równomiernie :tak: Ja też uważam, że zmuszanie dzieci do jedzenia to jakaś masakra!!!

CARRI - Gratuluję wiadomości :tak:

Moniqa - Ja kupiłam używany klasyczny PEG PEREGO... ponieważ był do sprzedania jakieś 600 km od nas to posłałam tam koleżankę..Cóż no trzeba zwrócić uwagę na stan techniczny, czy nie jest zdewastowany, jak się prowadzi itd. My SUPER TRAFILIŚMY!!!

JAGNA - &&&&&&&& OBY BYŁO DOBRZE!!!!

Spadam pod prysznic...

Tak jak mówie mieliśmy wtedy chyba 15lat to co to za byla :) Szczęśliwa mężatka i matka za niedługo dwójki chłopców :) a tamto to jakis epizod gimnazjalny hehe. Kurde jakby nie bylo minelo juz 10 lal, kupa czasu.

Nikusia no ja się też tego boje że na jakąś wredna babe trafie... dlatego jeśli bede musiała tu rodzić to zapłace za tą położną, nie jest aż taka droga ;-) No a w tym simin w Chorzowie baardzo przyjazny personel ale kawałek drogi jest...
Pewnie wyjdzie na ostatnią chwilę. No i tu szycie tyłka też mnie średnio bawi...

reklama
Do góry