mlodamama21
Fanka BB :)
Witajcie Dziewczynki .
Ja umieram od kilku dni, mdłości i mnie dopadły, do tego bóle głowy i ten potworny upał.....
Młodamama, a ty nie miałaś iść do szpitala w sobotę?
U mnie początkowy przyrost też był niepokojąco niski (niższy niż u ciebie), ale wszystko się ułożyło dobrze. Najlepiej jak zrobisz sobie jeszcze raz betę w poniedziałek, albo od razu pójdziesz do lekarza (tylko, że lekarz nic ci na to raczej nie poradzi, będzie kazał czekać) i będziesz miała jaśniejszy obraz sytuacji.
Policzyłam ci przyrost na kalkulatorze i jest w normie.
Tu masz linka do kalkulatora Beta hCG Doubling Calculator | Countdown to Pregnancy
Nie myśl teraz za dużo o tym bo zwariujesz. Postaraj się chociaż, trzymaj się kochana.
Farfalla, mnie tez mocno bolał brzuch na początku, teraz nieco mniej, ale boli cały czas, szczególnie wieczorem i właśnie jak na miesiączkę. Lekarz mówił, że dopóki nie ma plamień to nie ma sie czym przejmować bo to normalne, domek się powiększa, hormony itp... A co do piersi to one podobno właśnie odpuszczają około 8 - 9 tygodnia. Mnie bolały tak mocno że położyć się nie mogłam, a teraz już nie bolą prawie wcale, są tylko nabrzmiałe.
byłam w szpitalu na badaniach.. lekarz stwierdził, że puki nie potwierdzimy ciąży i nic nie krwawię to nie ma sensu mnie pakować w łózko... zrobił zwykłe usg i nic.. ale przeszłam potem na łózko z 3d i była mała kropeczka więc możliwe że się dopiero tworzy ale nic nie wiadomo...we wtorek kolejne usg... wg statystyk powinno wzrastac co 48h o 66 procent a u mnie koło 50 tylko dlatego świruję!