reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Oebrałam paczke :szok:

rzeczy dla maluszka :szok:

Zdjęcie0239.jpgZdjęcie0240.jpgZdjęcie0241.jpgZdjęcie0242.jpg

Dostalismy to od bardzo dobrej kolezanki mojego m! Ale mi glupio az mam ochote sie poryczec..i gdybym byla sama to bym ryczala... Bo ona w trudnej bardzo sytuacji finansowej...na "kupie" mieszka w malym domku z mama, siostra z rodzina, jeszcze jedna siostra...ona ma tylko maciezynski..on bez pracy...w lipcu im sie dziewczynka urodzila...mieszkaja jakies 130 km od nas... a tu taka niespodzianka! A my nic jak im sie mala urodzila..nawet o tym nie pomsylalam.moglabym sie tlumaczyc problemami z choroba taty ale jakos nie potrafie ;( glupio mi i to bardzo :-(

Zmykam Was doczytac

Załączniki

• Zdjęcie0239.jpg
    Zdjęcie0239.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 42
  • Zdjęcie0240.jpg
    Zdjęcie0240.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 38
  • Zdjęcie0241.jpg
    Zdjęcie0241.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 34
  • Zdjęcie0242.jpg
    Zdjęcie0242.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 36
reklama
mamusiu - to nie jest źle - moja waży.tylko 16 kg. i z tego menu julka to może 1/5 zjada ale słodyczy za bardzo nie lubi na szczęście.

mi w posiewie jakiś gronkowiec wyszedł ale malutko i lekarka mówiła że nic się z tym nie robi. a wymaz mam ok.
........
a lozeczko.to m przywiexie od siostry i skreci jak będziemy ze szpitala wychodzić...nie chce wcześniej...

no i za ta torbę muszę się wziasc bo nie zapakoqalam jeszcze nic. muszę kupić jeszcze mała buteleczke z pompka w rossmanie na płyn do hgieny intymnej żeby całego pół litra nie brać.

Ostatnia edycja:
Kamaa mi ostatnio koleżanka też prezent zrobiła i strasznie mi było głupio, bo wiem w jakiej są sytuacji... a do tego ja nic nie miałam... No nic przy następnej okazji będę musiała coś wymyślić koniecznie :tak:

Aneta ten lewek strasznie mi się podoba.
Co to za cudo?

Starałam się pół dnia napinać mięśnie, ale nic z tego :-p Ja po prostu ich nie posiadam...
Za to mój brzuch bez napinania przez 99% czasu wygląda tak (ta górka jest na wysokości pępka więc dość nisko):
Maly.jpg
(na żywo widać bardziej, ale nie mogłam ująć tego telefonem w żaden sposób)

Załączniki

• Maly.jpg
    Maly.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 25
jagna to i tak nieźle, moj zadnej wedliny oprocz parówek i salami( czasami), czasami kabanos i czasami kaszanka.....sera zoltego nie, biały czasami, i serek homogenizowany tylko Tutti z biedronki innego nie tknie, czasami monte, pomidor nie, ogorek tylko zielony, rzodkiewka tak, surówki tylko wybrane, salatke warzywna lubi zadnej innej nie tknie, rosol, pomidorową czasami krupnik, grochowa, barszcz bialy, ziemniaki, frytki kotlet mielony, schab, filet z kurczaka, czasami jakis pulpet i praktycznie nic innego a i ryby smazone zje, nutellę z owoców tylko jabłko, kiwi czasami mandarynka......i to wszystko.....reszta jedzenia moze nie istniec wogole.........

Aneta widziałas fotki mojego brzucha kilka stron temu? moją OBCĄ?

Mamusia no jakis serek waniliowy zje,jogurt tylko z biedronki waniliowy.Ale ser zolty,bialy,owoce i warzywa to trucizna.

Kama nie dziwię się ze chciałaś się połakac...:tak:to bardzo miły i wzruszający gest :tak:
Może zrób tak jak Aneta radzi:tak: napisz kartkę z podziękowaniami - dokup coś dla małej np. jakąś sukienkę lub zabawkę - nie całą wyprawkę bo pomyśli ze jej "oddajesz" i wyślij :tak:

Mamusia moje łóżeczko też stoi po ostatniej akcji ze szpitalem :-D
Ale nie ubieram jeszcze bo czeka mnie mini remont, no i się będzie kurzyło. Zrobie to gdzieś w połowie lutego :tak:

Co do wagi dziecka. Mój Kacper ma 8 lat waży 31,5 kg i ciuchy kupuję na 134/140 a rozmiar buta 35 :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry