reklama
mamusia synka
i córeczki
Jagna chyba w sklepach sa gotowe panierki do nuggetsów......
moj tez to taki niejadek ze SZOK ;-(
moj tez to taki niejadek ze SZOK ;-(
Jejku tak się dzisiaj nameczylam żeby posprzątać kuchnię a name mi Syf tam robi, bo jej się nie chce niczego na miejsce dac, wszystko tak daje w przejściu, tak samo ostatnio z tym pokojem moim było....
Dzisiaj już jestem bliska płaczu:-(
Dzisiaj już jestem bliska płaczu:-(
Te gotowe mogę sobie wsadzić..... według mojego dziecka. Właśnie pisałam do kuzynki, bo ona miała jakieś gotowe, jak mala u niej była jadła, nawet je wspomina. Okazało się ze jej mąż przywiózł je z Belgii w Polsce nie dostane
No Celinka jest chuda ale waży 20kg, ja ważyłam w wieku 7 lat 16kg, a ona ma 6. Tylko wkurza mnie ze non stop pyry, parówki, kabanosy, szynka (te 3 rzeczy bez chleba, najlepiej zjeść 30dkg na raz), nutella i rosół lub pomidorowa:-(
No Celinka jest chuda ale waży 20kg, ja ważyłam w wieku 7 lat 16kg, a ona ma 6. Tylko wkurza mnie ze non stop pyry, parówki, kabanosy, szynka (te 3 rzeczy bez chleba, najlepiej zjeść 30dkg na raz), nutella i rosół lub pomidorowa:-(
AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Marcia ja mialam paciorkowca i tez wyszedl w moczu. Podali mi antybiotyk przed porodem jak sie nie poda to moze byc nienajlepiej z dzieckiem po porodzie nawet mozliwosc sepsy wiec trzeba to zglosic zawsze. Mi duzymi literami w karcie ciazy wypisali
http://parenting.pl/portal/paciorkowiec-w-ciazy
http://parenting.pl/portal/paciorkowiec-w-ciazy
Ostatnia edycja:
mamusia synka
i córeczki
jagna to i tak nieźle, moj zadnej wedliny oprocz parówek i salami( czasami), czasami kabanos i czasami kaszanka.....sera zoltego nie, biały czasami, i serek homogenizowany tylko Tutti z biedronki innego nie tknie, czasami monte, pomidor nie, ogorek tylko zielony, rzodkiewka tak, surówki tylko wybrane, salatke warzywna lubi zadnej innej nie tknie, rosol, pomidorową czasami krupnik, grochowa, barszcz bialy, ziemniaki, frytki kotlet mielony, schab, filet z kurczaka, czasami jakis pulpet i praktycznie nic innego a i ryby smazone zje, nutellę z owoców tylko jabłko, kiwi czasami mandarynka......i to wszystko.....reszta jedzenia moze nie istniec wogole.........
Aneta widziałas fotki mojego brzucha kilka stron temu? moją OBCĄ?
Aneta widziałas fotki mojego brzucha kilka stron temu? moją OBCĄ?
Dziecko w wieku trzech i pół lat waży chyba 16 kilo, czy 23, nie pamiętam. Ciągle tylko ziemniaki, mięso, parówki i inne takie. Widać u niej już celulit na brzuchu i bokach i nie ma nic takiego jak warzywa czy owoce. Jest czekolada i słodycze. Ale, cieszą się, że dziecko dużo je... ja już nic nie mówię, bo dziecko ruchu też nie ma. Na spacery w wózku, a na 4 piętro trzeba na rękach nosić. Masakra. Niejadki tez są trudne w wychowaniu, niestety
malpawzoo
Fanka BB :)
Ale produkujecie, byłam w sklepie, kupiłam proszek do prania dzidziuś i te wkłady wielkie belli, chciałam hartmanna, ale nie było, więc już muszą być takie. Acha, nie wiem czy któraś planuje takie masaże?
Masaż krocza przed porodem - video - www.mamazone.pl
jak coś, to najtaniej olejek do tego masażu znalazłam w sieci aptek DOZ, może się komuś przyda informacja Podobno to działa, więc nie zaszkodzi spróbować
Jaspis - a sprawdz moze czy jest navington cadet w sklepie MAMA I JA, bo na stronie mają rozne kolory. Tylko to jest taki sklep głupi, że mają wysokie ceny, ale można negocjować albo im pokazać, że na innej stronie taniej i wtedy schodzą z ceny.
Dziewczyny gdzie kupujecie takie miekkie staniki do karmienia? I ile kasy na to?
Masaż krocza przed porodem - video - www.mamazone.pl
jak coś, to najtaniej olejek do tego masażu znalazłam w sieci aptek DOZ, może się komuś przyda informacja Podobno to działa, więc nie zaszkodzi spróbować
Jaspis - a sprawdz moze czy jest navington cadet w sklepie MAMA I JA, bo na stronie mają rozne kolory. Tylko to jest taki sklep głupi, że mają wysokie ceny, ale można negocjować albo im pokazać, że na innej stronie taniej i wtedy schodzą z ceny.
Dziewczyny gdzie kupujecie takie miekkie staniki do karmienia? I ile kasy na to?
Ostatnia edycja:
reklama
mamusia synka
i córeczki
hej hej moj Kurczak wazy 22 a jest chudy jak patyk...............sama skora i zebra...............
Podziel się: