reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

M wrócił z pracy i polowania na papierki lub wkładki/podpaski odnośnie tych wód. Powiedział że we wszystkich aptekach dziwnie na niego zaglądały i nic na ten temat nie jest im wiadomo... No więc dziś jeszcze na spokojnie a jutro jak nadal będzie mokro to dzwonie do gin:-)

reklama
Witam popoludniu!

dziewczyny wnie wiem czy widzialyscie ale ja znalazlam taka strone Vision - Test na wyciek wód płodowych podejrzewam ze w takich zwyklych aptekach to nie ma co liczyc ze bedzie cokolwiek do sprawdzania wod...

odebralam posiew i wychodowali enterococcus faecalis...paciorkowiec miala ktoras z was? Nie wiem czy to zagraza dla malego , zawsze jakies cholerstwo musi sie przyczepic...:angry:

Marcia, nie znam się :/ Ale chyba trzeba będzie coś na to wziąć.

Nastka, szczerze mówiąc to w czasie porodu nawet nie pomyślałam o jedzeniu :) Jak się przedłuża to podłączają kroplówkę z glukozą.
Ale że zawsze rodziłam w okolicach 13, a wtedy jest obiad w szpitalu, to mi położna załatwiała, żeby kobiety w kuchni moją porcję zatrzymały i po 2 godz., jak już się wykąpałam, to zjadałam obiad z deserem :) Mniam :)

Byłam na poczcie, w sklepie, postawiłam ciasto na bułki i zastanawiam się, jak zasugerować Mężowi, żeby się dziećmi zajął, bo muszę jeszcze popracować :/ A on już wygląda na mocno zmęczonego.

Dziewczyny, puchną mi dziś ręce i dłonie - tak od łokci w dół. Tzn. nie widać tego na oko, ale czuję jakby były spuchnięte i ciężkie. Co to za dziwna przypadłość? Miała któraś z Was tak?:/

Ewa, jeśli masz dobre ciśnienie, to po prostu masz zastój wody w organizmie. To normalne jest więc nie ma czym się martwić. Może masz ciężki dzień dzisiaj? To też swoje robi

Marcia a dobrze mocz pobrałas bo to jest bakteria normalnie bytujaca w qpie........może zabrudzenie.....a jak nie to antybiotyk....to jest bakteria, która często wywołuje infekcje drog moczowych, podobnie jak E.coli.....

ewa ja tez mam spuchniete rece, stopy i zylak mi wylazł na nodze :-(

Flower 160x200? Przeciez to bym musiala na pol ja skladac zeby sie zmiescila na lozku :szok: lozeczko ma 70x160 :D teraz mala ma kolderke 70x130 a mysle nad 100x140 chyba
Celinka ma taka pościel a ma taki tapczanik (narożnik mały)

Agnis ja też jem wszystko a zgage miałam może ze 2 razy... i oby tak zostało :-D Nawet się nie mam zamiaru zastanawiać od czego to zależy :-D
Mamusia synka też słyszałam o tych włoskach jak sie ma zgage ale licze że to tylko jakieś mongolskie teorie :-D
Ja po mleku i nabiale mam zgagę

Zobacz załącznik 604451Zobacz załącznik 604452Zobacz załącznik 604453

ok, oto moja OBCA :-) 1 fotka bez napinania , 2,3 po napieciu mięsni :)
Ale widać, super
Co do czkawki to ja rzadko czuję, a jak już to na pęcherzu;-)
Dzień babci udany, po występie we 3 pojechałyśmy do galerii, bo miałam kopić buty małej. Likwidują u nas ccc i wszytko 40% taniej nawet to co przecenione. Ale nic nie było, za to mala naciągnęła babcię na Macdonalda, od razu na 2 zestawy dla dzieci, bo miałam takiego bon na nie. Ale każda z nas sobie coś wzięła z tego, mama szejka, ja frytki, mala podwójne nuggetsy:-D Uwielbia je.
Może macie jakiś przepis na taką panierkę????

reklama
Do góry