reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

moniqa ja tez nie mam miesni :-) napinam to co mam hehehehhe

nastka a ja przed porodem nic nie jadłam bo mna w tym szpitalu krecili, najpierw ze mam nie jesc bo rodzę, potem ze moge zjesc bo nie rodze i jak sie nażarłam to mi wody odeszły i potem juz okragłe zero jedzenia.................

reklama
Moniqaa, ale żeś się rozpisala:szok::-D wiesz, to może też przez to, że dziecko rośnie i uciska na narządy, płuca też są scisniete, mam nadzieję że u ciebie to nie przez anemie:tak: w ogóle jakaś dziwna jestem, bo wszyscy poubierani od stóp do głów s ja w rozpiętej kurtce chodzę....

I kupiłam sobie dwa biustonosze do karmienia i małe zakupy spożywcze. Idę jeszcze sprzątać, bo samo się nie zrobi. Moje wielkie dziecko o imieniu Mama będzie bajeczke oglądać pt Moda na sukces. Taka przez nią jestem już rozdrazniona....

Koreczek chyba miało być Nastka, ale żeś się rozpisała... :-D
Koreczek szkoda słów na mamuśkę... ale nie przejmuj się....
Mogę Ci podrzucić moją teściową tylko nie wiem czy dojdzie w linii prostej :baffled:
Dobra więcej na nią nie pisze bo wtedy na pewno będziesz mogła napisać, że wypracowanie stworzyłam :-D

Staram sie hurtowo odpisywać :zawstydzona/y:

Mamusiu... ja sie wlasnie zastanawiam jak to jest z tym jedzeniem.... bo w sumie sie nie powinno jesć na wypadek konieczności wykonania cc nie?

Nastka, ale jeśli nagle trafisz do szpitala i jest niezaplanowana cesarka to już raczej nic ci nie da to, czy jadlas czy nie. Sama nie wiem jak to jest z tymi porodami. Przed cesarka lepiej być na czczo ale nie zawsze wychodzi to. Do porodu to nie wiem. Wiem, że wodę można pić podczas porodu

nastka chyba wogole podczas porodu sn nie mozna jeść.............moze na wypadek cesarki.......nie wiem, jesc nie pozwolili, pic tak ele tez nie tyle ile sie chce........

A ja sie umęczyłam pichceniem (nie będę pisać czego ze względu na Jolcię,wczoraj planowałam to szaleństwo). I teraz leżę i usiłuję odpocząć, ale pluję sobie w głowę za głupotę, bo przez te szaleństwa mam brudną kuchnię i nie mam sił na jej posprzątanie ani na zrobienie obiadu. M nie będzie zadowolony jak wróci, że się tak przeforsowałam, no i że musi sprzątać... za to na pewno będzie zadowolony, że trzeba zam9wić jedzenie, to jest miłośnik gyrosów i frytek, choć przecież ma żonę, która mu tak pysznie gotuje! (To oczywiście nieskromnie o mnie) no nic, odpoczywam.

Koreczek, czekam na wieści w sprawie wózka i razem z innymi trzymam kciuki, żebyś nie.miała kłopotów z wątrobą.

Aleź głupio się pisze na telefonie. ..

reklama
Usnelam jak dziecko :-) ale juz wstalam. Mysle ze wieczorem i tak padne wiec spokojnie Mamusiu synka :-)
Zrobie liste zakupow dla m i go wysle jak wroci. Jutro musze cos zrobic na ta imprezke w sobote.. :-)
Gora prania czeka na prasowanie a ja mam lenia... :-(

Aneta Ty pisalas o 3 parach rak i nog :-) tez tak mam hehe :-)

Do góry