reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
1.jpg2.jpg3.jpg

ok, oto moja OBCA :-) 1 fotka bez napinania , 2,3 po napieciu mięsni :)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 53
  • 2.jpg
    2.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 57
  • 3.jpg
    3.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 59
Mamusiu nie ma co mysleć o złychrzeczach teraz w naszym stanie... myśl o czymś pozytywnym :)poczytaj Pudelka to ci się humor poprawi :) a co do Kurczaka topewnie macie racje ze po ciemku i omacku idzie do toalety i stądobsikane wszystko heh... tez macie przeboje :)

Agnis a ty z rana też przeboje :) jużCi mówiłam ale powiem jeszcze raz :) Fajniutki ten twój HarryPotter :))
Ale masz tych sąsiadów... ufff... umnie jakoś już od jakiegoś czasu nie słychać, ale w lato jakokna pootwierane to też się herezje dzieją :)

Secreto właśnie zobaczyłam na twoimsuwaczku że w sumie do terminu został ci miesiąc i kilka dni.... itym samym zdalam sobie sprawe z tego ze mi zostaly dwa miesiace ikilka dni!!!! ooo Matko... jak ten czas zapierdziela....
te przytulanki z bijącym serduszkiemto fajna sprawa sama tez o tym myślałam... ale i ta pozytywkafajna... kurcze ze tez to wszystko tyle musi kosztować :) wszystkoby się chciało kupić :)

marcia tak uczta i do szpitala :) mikumpela ostatnio opowiadala ze wody jej odeszly akurat jak na grilusiedziala to zanim po karetke zadzwonili to jeszcze dojadla co mialana talerzu hihi i potem powiedziala ze dobrze zrobila bo urodzila nadranem drugiego dnia i by nie wytrzymała tyle na głodzie hihi :)także trzeba się najesć :)

Koreczek aj też mam napady że robi misię słabo i ostatnio się właśnie zastanawiałam skad to siębierze... czy z ciązy czy faktycznie morfologia mi siępogorszyla.... ide we wtorek na wizyte to się dowiem wszystkiego.

Dziewczyny czy któras z was robibadania laboratoryjne w ALABie? Ile się czeka na wyniki? Czy jakpobiorą mi w sobote to będę miała wyniki na wtorek?

Malpawzoo.... o matko takie drogie tekrzesełka? Nie no to ja chyba passuje... kupie bujaczek a potemnormalne krzesełko do karmienia... nie mam aż tyle kasy na takierzeczy :(
Co do fast-foodów to i ja sobietłumacze że niezdrowo ale czasem chęć jest silniejsza :) iniestety czasem ulegam :)
A ta żyrafka dla malucha super sprawaale to chyba od 3 miesiąca? Czy już wczesniej?

Anetka uważaj na siebie i faktycznieobserwuj wkładke może to tylko coś ci się zdawało... oby... iwcale nic się nie dzieje, nie nakręcaj się dodatkowo. Trzymamkciuki zeby wszystko było ok.
Mój mąż też zawsze mnie poprawiajak narzekam że jestem gruba :) i powtarza mi że schudne i nie mamsię co martwić :) to miłe :)

Kasiulekk ja też we wtorek wizyta :) aco do biegania po zakupach to ja jakoś dużo nie daje rady....podziwiam dziewczyny co biegaja :) jutro mam usg i mój m wziąłwolne więc tez by się przydały jakieś zakupy.... ale nie wiem czydam rade ..

kamaa ja jednak chyba bym chcialaciągle ściągać żeby mrozic itp., chciałabym karmić jaknajdłużej. Może faktycznie w takim razie pomyśle oelektrycznym....

Ale ten mój maluch dziś mi w koścdaje.... coś czuje że musi być już główka w dól bo niemożliweżeby rączkami mnie tak tłukł po żebrach... ufff az mi cięzko.Ale niech sobie tam kopie wiem dzięki temu że z nim wszystko dobrze:)

Dziewczyny trzymam kciuki żeby temokre wkładki to były tylko od śluzu. Kurcze ja póki co mam suchoale kilka dni temu tez zmieniałam wiele razy wkładki bo byłymokre...

Ewcia dzięki za odpowiedz odnośnielewatywy :) to jednak dobra opcja przed porodem...
gratki 30 tyg :) już blisko corazbliżej :))

Jaspis ale dziwna akcja z tymiwózkami.... to już wszedzie wykupione są inne kolory?? możepojezdzijcie po jakiś hurtowniach czy cos?

Maaadziarka powiem ci ze i ja niestetynarzekam na bezsennosć... no ale cóż musimy wytrzymać jeszcze te2 miesiące :) Damy rade głowa do góry :)

Monisia ja ci powiem ze ja sięzaczelam zastanawiac jednak nad ta hybryda jak Munius napisała żema po tym słabe paznokcie, ja teraz w ciazy na włosy narzekam alepazury mam tak mocne ze bym mogla nimi chyba konserwy otwierać i mitroche szkoda... chyba jednak będę dalej tylko malować...

Jak wy ta czkawke czujecie? Ja nie mamtakiej okazji... czy to mozliwe ze moje dziecko nie miewa czkawek???

Agnis jeszcze raz gratulacje :) zdolnaz Ciebie mamuśka :)

Co do zgagi to mi wszyscy gadaja zeKacper urodzi się takie owłosiony że hoho :) ciekawe.... zobaczymy:)

Jolcia Fembion za 39 zl.... woooowjeszcze takiej ceny nie widzialam chyba z 4 opakowania sobie zamowie:) dzięki za namiary :)

Mamusiu synka woooww na twoim brzuszkubardzo widac :) smiesznie to wyglada :) super brzuszek.

Ide robic pomidorówke bo zaległam przed tym kompem hihi :)

reklama
Do góry