reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

ja mam wszystkie te kolderki, najpierw ta najmniejsza do lozeczka, potem taka 100x135 z ikea a teraz juz duza 140x200 ktora ubieram Julkowi na zime.........

Agni
s oznacza to tyle, ze my bedziemy miec kudłacze a ty łysolka hihihih zarcik taki :-)
Moniqa kłopotow z zabkiem wspolczuje a zimnem sie nie martw, jak juz miałas opryszczke to juz masz przeciwciała :-)

Aneta ja sie zaloże ze i u ciebie widac!!!!

reklama
Agnis ja też jem wszystko a zgage miałam może ze 2 razy... i oby tak zostało :-D Nawet się nie mam zamiaru zastanawiać od czego to zależy :-D
Mamusia synka też słyszałam o tych włoskach jak sie ma zgage ale licze że to tylko jakieś mongolskie teorie :-D

agnis - a bo to wiadomo z tą zgagą? ja generalnie miałam tylko raz w ciąży z Karolą jak mi cholestaza tak starsznie podskoczyła i jeszcze nie brałam leków; a teraz zaczęła się po świętach jakoś i nie popuszcza skubana - może tym razem u mnie od ułożenia? bo mała na pewno jest duuużo wyżej niż Karola bo i ruchy czuje normalnie na całym brzuchu i bębenek mam większy bardziej taki do przodu a z Karo dokladnie w tym momencie ciazy bylam juz w spzitalu do porodu bo tak byla nisko choc udalo sie uparciucha namowic na jeszcze troche w brzuszku; jedne dziewcyzny pisaly ze po coli im przechodzi inne ze po coli wyskakuje jak nei wiem co - taki urok i kazda ma inaczej ciesz sie ze ciebie poki co omija bo przyjemne to to nie jest
aneta- moja u rodzicow moich spi w takim tapczaniku na 140dlugosci i po prostu ma duza czesc koldry w "nogach łóżka" a ze jest meiciutka i nie jakas mega gruba to to niepzreszkadza i tam sie wogole nie odkopuje

Kainkas normalne wymiary lozka dla dzieci :) w ikei wszystkie takie maja :tak: najpierw sa te ze szczebelkami 60x120 pozniej takie dla juniorow 70x160 a pozniej juz normalne 90x200. Ta kolderka co ma teraz Michelle jest idealna ale ona szyta recznie i nie ma w sklepach poszewek o takich wymiarach
ImageUploadedByForum BabyBoom1389874901.809105.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1389874901.809105.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1389874901.809105.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 32
Mamusia probowalam teraz wyczaic :D az mnie bola "miesnie"
I wyglada to tak:
Przed napieciem
ImageUploadedByForum BabyBoom1389875012.725378.jpg
Po napieciu
ImageUploadedByForum BabyBoom1389875035.372056.jpg
Ja nie widze nic :sorry:

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1389875012.725378.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1389875012.725378.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 28
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1389875035.372056.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1389875035.372056.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 27
Wezcie ja ode mnie!

Tak moja MAMA. Tak mnie drażni od wczoraj, że pojęcia nie macie. Ta jej zasr...na hierarchia wartości!:crazy: idę się przejść, spacer zrobić bo wybuchne zaraz:-/

reklama
Aneta powiem ci ze mnie tez bola moje pseudo mięsnie jak sie tak napinam, ja widze, dupka po prawej, po lewej bardziej pusto czyli nozki a glowka musi byc w dole :-)

Agnis
to taki zabobonek, jest zgaga- sa włoski, nie ma zgagi nie ma wlosków hhihihihi

Do góry