reklama
mamusia synka
i córeczki
moja jest nisko, głowkowo a czkawke czuje z boku brzucha tam gdzie ma plecki i wcale nie nisko....................a zreszta to widac jak dziecko lezy, ja widzę, kłade sie na brzuchu i podciagam troche głowe, napinam miesnie brzucha i widze wzdłuz brzucha podłuzne ciałko, z jednej strony płasko a z drugiej dupka................jak mi sie uda to zrobie fotke.............
AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Mamusia ale Ty chudzinka jestes nie kazda ma mozliwosc tak zobaczyc ja musze wymacac zeby wiedziec jak lezy
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Moje dziecko wróciło ze szkoły Zadowolone bo:
- książka która zgubił się znalazła
- bal się udał
- były wybory najlepszego harrego / spidermana/ itd...wg stroju i on wygrał w kategorii Harry I mówi tak "Mamo pan pytał wszystkich na sali który Harry jest prawdziwszy i wszyscy pokazali na mnie!" puchnę z dumy
- dziewczyny z klasy powiedziały ze ma zdolną mamę - bo pytały kto mu zrobił krawat i różdżkę Ale mi się miło zrobiło
- książka która zgubił się znalazła
- bal się udał
- były wybory najlepszego harrego / spidermana/ itd...wg stroju i on wygrał w kategorii Harry I mówi tak "Mamo pan pytał wszystkich na sali który Harry jest prawdziwszy i wszyscy pokazali na mnie!" puchnę z dumy
- dziewczyny z klasy powiedziały ze ma zdolną mamę - bo pytały kto mu zrobił krawat i różdżkę Ale mi się miło zrobiło
flower188
Agnis - no to bomba!
aneta - ja sie ostatnio zastanawialam ze jak ja mam czkawke to przeciez brzuchem "czkam" tez wiec moze i dzidz zalezy jak sie ulozy to czujemy raz nisko od buzki a raz wyzej od brzuszka? co do poscieli dla MIchelle to ja bym chyba kupiła taka zwykła 160x200 bo widze ze jak moja spi pod taka to mnie sie rozkopuje w nocy
aneta - ja sie ostatnio zastanawialam ze jak ja mam czkawke to przeciez brzuchem "czkam" tez wiec moze i dzidz zalezy jak sie ulozy to czujemy raz nisko od buzki a raz wyzej od brzuszka? co do poscieli dla MIchelle to ja bym chyba kupiła taka zwykła 160x200 bo widze ze jak moja spi pod taka to mnie sie rozkopuje w nocy
Juszka1988
Mamusia synka też tak robie i faktycznie widać.
Czkawkę czuje głownie na prawym boku i nie jakoś super nisko:-)
U mnie mały już od ok. 20tc główką do wyjścia.
Agnis no widzisz jaka zdolna jesteś:-)
Czkawkę czuje głownie na prawym boku i nie jakoś super nisko:-)
U mnie mały już od ok. 20tc główką do wyjścia.
Agnis no widzisz jaka zdolna jesteś:-)
mamusia synka
i córeczki
edit: fpotka pozniej bo oczywiscie jak ja potrzebuje aparat do jednej fotki to wyładowany akumulator............
Ja od razu wiedziałam kiedy Mała fikneła bo moj wałek na brzuchu rozlozony w poprzek zrobil sie wzdłuz brzucha.................
Ja od razu wiedziałam kiedy Mała fikneła bo moj wałek na brzuchu rozlozony w poprzek zrobil sie wzdłuz brzucha.................
reklama
flower188
josek - ja tylko wiem (zobaczymy czy mam racje w pon na usg) gdzie ma zadeczek bo tak go wypina ze az boli czasem i zawsze taki wtedy brzuch mam az nieforemny
Podziel się: