reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
moja jest nisko, głowkowo a czkawke czuje z boku brzucha tam gdzie ma plecki i wcale nie nisko....................a zreszta to widac jak dziecko lezy, ja widzę, kłade sie na brzuchu i podciagam troche głowe, napinam miesnie brzucha i widze wzdłuz brzucha podłuzne ciałko, z jednej strony płasko a z drugiej dupka................jak mi sie uda to zrobie fotke.............

Moje dziecko wróciło ze szkoły :tak: Zadowolone bo:

- książka która zgubił się znalazła :tak:
- bal się udał :tak:
- były wybory najlepszego harrego / spidermana/ itd...wg stroju i on wygrał w kategorii Harry :-D I mówi tak "Mamo pan pytał wszystkich na sali który Harry jest prawdziwszy i wszyscy pokazali na mnie!" :-D puchnę z dumy :sorry::-D
- dziewczyny z klasy powiedziały ze ma zdolną mamę - bo pytały kto mu zrobił krawat i różdżkę :-D Ale mi się miło zrobiło :rolleyes2:

Agnis - no to bomba!
aneta - ja sie ostatnio zastanawialam ze jak ja mam czkawke to przeciez brzuchem "czkam" tez wiec moze i dzidz zalezy jak sie ulozy to czujemy raz nisko od buzki a raz wyzej od brzuszka? co do poscieli dla MIchelle to ja bym chyba kupiła taka zwykła 160x200 bo widze ze jak moja spi pod taka to mnie sie rozkopuje w nocy

Agnis no to szóstka dla mamy :)
Ja dzis na obiadek szykuje żurek na bogato :)

Ja tez do końca nie czuje jak mały lezy. wiem tylko ,że jak zgagi nie mam to jest poprzecznie.

edit: fpotka pozniej bo oczywiscie jak ja potrzebuje aparat do jednej fotki to wyładowany akumulator............

Ja od razu wiedziałam kiedy Mała fikneła bo moj wałek na brzuchu rozlozony w poprzek zrobil sie wzdłuz brzucha.................

reklama
Do góry